Dolunay epilasyonu

azıcık fizik diyorsunda bacım ben fizikçiyim bu arada bunun Kur'an-ı Kerimde de etkisinin olduğunu, bize faydalı kılındığının belirtildiğini ilk sayfada ayet ile belirttim.. İnanırsan etkisi de bi o kadar fazla oluyor, hormonsal olarak yani. bu da biyoloji bilimi gerektiriyor. tarih hesaplamalarını da matematiğe dayandırırsak oldukça bilimsel bir keşif gibi oldu be

yorumlarınız için teşekkürler bacılarım sonuç olarak bu ürün satışı veya reklam değil. Faydasını gördüm ve başkalarının da fayda görmesi için uğraşıyorum. Faydalı olabildiysem ne mutlu bana

Arkadaşlar dün akşam canım anneannemi kaybettik, nurlar içinde yatsın, Allah'ın rahmeti üzerine olsun. Ruhuna birer fatiha rica ediyorum ...

faydasını görüp bizimde faydalnmamız icin ugrsatıgın icin bende tesekkür ederim : ) gercekten ise yaradı sagolasın varolasın her ay takip ediyorum: )

Merhaba peri, bir sorum olacak, ekim ayını epilasyon tarihini hesaplarken;

7Kasım 2014 Cuma, 00:24 dolunay, ay boğa burcunda bu durumda; epilasyon için başlangıç tarih ve saati cuma 01:24 mü yoksa dolunay olduğu için farklı bir şekilde mi hesaplanacak?

8kasım 2014 cumartesi, 03:45 ay burcu ikizlere geçiyor. Bu bitiş tarihi ve saati.

aynen öyle bacım. 7 kasım 00.24 ten sonra ay küçülmeye başlayacağı için küçülen faz a da geçmiş olacağız. ve ay 8 kasım 03.44 e kadar boğa burcunda küçülen fazda olmuş olacak.. yani 7 kasım 01.24 - 8 kasım 03.44 e kadar epilasyon yapabileceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…