Dolunay epilasyonu

Merhaba bise sorabilirmiyim bende agda yaptirmayi dusunuyorum dogum oncesi icin simdi bu uygun gunler hangisi ve normalden daha uzun suredemi cikacaklar? Oyle olmasi isime gelirde uzun bi sure yapamicam cunku??
daha uzun sürede ve cılız şeklinde çıkıyor canım keşke sen ilk hamile kaldıgında başlasaydın adet olmadıgın için senin için daha faydalı olurdu

daha uzun sürede ve cılız şeklinde çıkıyor canım keşke sen ilk hamile kaldıgında başlasaydın adet olmadıgın için senin için daha faydalı olurdu
Cnm ben zaten yillardir sir ağda yapiyomda bu dolunay isini erken ogrenseymisim super olurmuş gerçi bu aykinide kacirdim ben yapamadim artik tirnaklarimida kesemiyom nerdeyse
Yapacak birinide bulamadim bu hafta icine kaldi yani

Cnm ben zaten yillardir sir ağda yapiyomda bu dolunay isini erken ogrenseymisim super olurmuş gerçi bu aykinide kacirdim ben yapamadim artik tirnaklarimida kesemiyom nerdeyse
Bu ay içerisinde 2. tarih var, o zaman yap. 21' iydi galiba ilk sayfada yazıyor orayı takip et cnm.

kızlar benim gibi hormonel problemi olduğu halde dolunaydan fayda gören varmı........

dolunayı takip edince cılızlaşıyor canım bende gecen yıl başladım koltukaltım cılızlaştı bacaklarım 2 ayda zor çıkıyor sadece özel bölge kaldı oda hafif seyrekleşti

canım o siteyi sadece tarih ve saatlere bakın diye verdim. orda yazan çoğu bakımlar zamana uygun değil. siz sadece tarih ve saatlere bakın

bacım nasılsın ??? enişteyle balayındasın galiba
balayında değilim bacım evlendiğimiz gece evimize geldik. evliliğimizin 2. günü şehirdışına çıktık kaynanamın yanına. evliliğimizin 4. günü yola çıktık evimize geldik. evliliğimizin 5. günü bizimkilere el öpmeye geldik. bu pazartesi de iş başı yaptım kendi marketimizde. ne yapayım oturmaktan sıkıldım

dügünün nasıl gecti bacım umarım bir aksilik bir can sıkıntısı olmamıştır..kız evde oturmamışsın ki zaten hemen canın sıkıldı...

kızlaaaarrr güzel haberler vereceğim, 6 ay bitti, ve şu an çıkan tüyler seyreldi.. ama sadece bacaklarımdakiler.. koltukaltı ve bikini bölgesi biraz zor olacak gibi.. ama bacaklarda böyle etki ettiyse bu tarihler, hele ki benim gibi tüy zengini birine, ben artık başka bir şey demek istemiyorum darısı başınıza.. ha bir de tüylerii bikini bölgesinde azaltanlar, sizde de başta benim gibi mi oldu yoksa bacaklar ve bikini bölgesi eşit şekilde mi azaldı? bunu çok merak ediyorum?

Ayperisi önce hayırlı uğuru olsun inşlu olursun evli mutlu çocuklu olursun sonrada eger olabilirse ekim ayinin epi
Bende yeni basladim ins faydali olur senin adinada cok sevindim

Ayperisi önce hayırlı uğuru olsun inşlu olursun evli mutlu çocuklu olursun sonrada eger olabilirse ekim ayinin epi

Bende yeni basladim ins faydali olur senin adinada cok sevindim

valla ne yalan söyleyeyim %50 inancım vardı.. çünkü lazer bile giden ben gene de kurtulamamıştım tüylerden. nasılsa bu epilasyon yapılacak dedim, bari tarihlere uyayım dedim.. geçen ay ve bu ay tek tük çıkmaya başlayınca anladım ki işe yarıyor.. ah bi de şu bikini ve koltukaltlarındaki tüylerden kurtulsam tam süper olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…