kızlar bu ay ki epilasyonu yaptınız mı ??? ben yaptım ohhh mis gibi oldummm
[Çok TE="derindenizlerden, post: 36891521, member: 398094"]Aynen, bu gün ve yarın da dahil sabaha kadar hemen yapın ya da yaptırın faydası oluyor.
daha uzun sürede ve cılız şeklinde çıkıyor canım keşke sen ilk hamile kaldıgında başlasaydın adet olmadıgın için senin için daha faydalı olurduMerhaba bise sorabilirmiyim bende agda yaptirmayi dusunuyorum dogum oncesi icin simdi bu uygun gunler hangisi ve normalden daha uzun suredemi cikacaklar? Oyle olmasi isime gelirde uzun bi sure yapamicam cunku??
ohh mis gibi olmuşmuşsun canımevet bugün bende yapacağım güzel olur inşallah
Cnm ben zaten yillardir sir ağda yapiyomda bu dolunay isini erken ogrenseymisim super olurmuş gerçi bu aykinide kacirdim ben yapamadim artik tirnaklarimida kesemiyom nerdeysedaha uzun sürede ve cılız şeklinde çıkıyor canım keşke sen ilk hamile kaldıgında başlasaydın adet olmadıgın için senin için daha faydalı olurdu
Bu ay içerisinde 2. tarih var, o zaman yap. 21' iydi galiba ilk sayfada yazıyor orayı takip et cnm.Cnm ben zaten yillardir sir ağda yapiyomda bu dolunay isini erken ogrenseymisim super olurmuş gerçi bu aykinide kacirdim ben yapamadim artik tirnaklarimida kesemiyom nerdeyse
Yapacak birinide bulamadim bu hafta icine kaldi yani
evet canım çok güzel oldu ilk defa pudrayla uyguladım pürüzsüz oldu cildimohh mis gibi olmuşmuşsun canım
dolunayı takip edince cılızlaşıyor canım bende gecen yıl başladım koltukaltım cılızlaştı bacaklarım 2 ayda zor çıkıyor sadece özel bölge kaldı oda hafif seyrekleştiCnm ben zaten yillardir sir ağda yapiyomda bu dolunay isini erken ogrenseymisim super olurmuş gerçi bu aykinide kacirdim ben yapamadim artik tirnaklarimida kesemiyom nerdeyse
Yapacak birinide bulamadim bu hafta icine kaldi yani
canım o siteyi sadece tarih ve saatlere bakın diye verdim. orda yazan çoğu bakımlar zamana uygun değil. siz sadece tarih ve saatlere bakınmerhaba bu ay kesim tarihi yok demişsiniz 7 ekimde başlayacakmış peki ay takvimi sitesinde 19 eylül den 23 eylül e kadar olan tarihlerde saç kestirmek için özellikle iyi zaman zaman yazıyor . anlayamadım yeniyim burda bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim
eneeee ben mi gelmişim ney
bacım nasılsın ??? enişteyle balayındasın galibacanım o siteyi sadece tarih ve saatlere bakın diye verdim. orda yazan çoğu bakımlar zamana uygun değil. siz sadece tarih ve saatlere bakın
hoşbulduk bacımhoşgelmişsinizhayırlı olsun evlenmişsiniz galiba
balayında değilim bacımbacım nasılsın ??? enişteyle balayındasın galiba
dügünün nasıl gecti bacım umarım bir aksilik bir can sıkıntısı olmamıştır..kız evde oturmamışsın ki zaten hemen canın sıkıldı...balayında değilim bacımevlendiğimiz gece evimize geldik. evliliğimizin 2. günü şehirdışına çıktık kaynanamın yanına. evliliğimizin 4. günü yola çıktık evimize geldik. evliliğimizin 5. günü bizimkilere el öpmeye geldik. bu pazartesi de iş başı yaptım kendi marketimizde. ne yapayım oturmaktan sıkıldım
hoşbulduk bacımevet 7 eylülde evlendim
Bende yeni basladim ins faydali olur senin adinada cok sevindimkızlaaaarrr güzel haberler vereceğim, 6 ay bitti, ve şu an çıkan tüyler seyreldi.. ama sadece bacaklarımdakiler.. koltukaltı ve bikini bölgesi biraz zor olacak gibi.. ama bacaklarda böyle etki ettiyse bu tarihler, hele ki benim gibi tüy zengini birine, ben artık başka bir şey demek istemiyorumdarısı başınıza.. ha bir de tüylerii bikini bölgesinde azaltanlar, sizde de başta benim gibi mi oldu yoksa bacaklar ve bikini bölgesi eşit şekilde mi azaldı? bunu çok merak ediyorum?
Ayperisi önce hayırlı uğuru olsun inşlu olursun evli mutlu çocuklu olursunsonrada eger olabilirse ekim ayinin epi
Bende yeni basladim ins faydali olur senin adinada cok sevindim