rica ederim ne demekÇok teşekkür ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
rica ederim ne demekÇok teşekkür ederim
evet bacım bu ayda kesim tarihi yok. biraz daha sabret. 7 ekim 14.08 de başlayıp 8 ekim 13.51 de bitecek en yakın tarihMerhaba geçen ayda yoktu bu ayda göremedim. Saç kesim tarihi yokmu
Teşekkür ederimevet bacım bu ayda kesim tarihi yok. biraz daha sabret. 7 ekim 14.08 de başlayıp 8 ekim 13.51 de bitecek en yakın tarih
pericigim sanırım senin bugün kına gecen rabbim mutlu etsin sizi canım mutluluklarrica ederim ne demek
canım sayfanın başında ayperisi arkadaşımız nasıl hesaplanacağını detaylıca anlatmış. 1. sayfaya bakabilirsin :*sevgili ayperisi epilasyon tarihlerini kendimiz saptayabilirmiyiz yoksa sürekli burayımı takip etmeliyiz?
12 Eylülü bekle. Olay tam dolunay değil, küçülen faz evresine geçmesi ile ilintili.Arkadaşlar bugün internette okudum 9 eylül dolunay diye kafam karıştı yarın alsam mı yoksa 12 Eylülü bekleyim ne diyorsunuz
Teşekkür ederim12 Eylülü bekle. Olay tam dolunay değil, küçülen faz evresine geçmesi ile ilintili.
evet arkadaşım dogruyu söylemiş....12 Eylülü bekle. Olay tam dolunay değil, küçülen faz evresine geçmesi ile ilintili.
Rica ederim.Teşekkür ederim
yok bacılarım daha evlenmedim bu cumartesi pazar düğünüm, 6-7 eylülde yani ay heyecan yaptım yine yaaa
Merhaba bise sorabilirmiyim bende agda yaptirmayi dusunuyorum dogum oncesi icin simdi bu uygun gunler hangisi ve normalden daha uzun suredemi cikacaklar? Oyle olmasi isime gelirde uzun bi sure yapamicam cunku??kızlar bu ay ki epilasyonu yaptınız mı ??? ben yaptım ohhh mis gibi oldummm
Aynen, bu gün ve yarın da dahil sabaha kadar hemen yapın ya da yaptırın faydası oluyor.Merhaba bise sorabilirmiyim bende agda yaptirmayi dusunuyorum dogum oncesi icin simdi bu uygun gunler hangisi ve normalden daha uzun suredemi cikacaklar? Oyle olmasi isime gelirde uzun bi sure yapamicam cunku??