Dolunay epilasyonu

Kızlar kesinlikle lazere gitmeyin yüz için. ben 15 seans gittim sadece elmacık kemiklerinde vardı tüm yüzüme dağıldı. azalma da olmadı, ağda yaptım sonra o da hep sivilce yaptı. şimdi acısız iğneli epilasyon yapan bir yer buldum oraya gittim bir seans. orada devam edeceğim. eskişehirde isen sana da tavsiye edeyim. doktorlarda esse güzellik merkezi. elmacık kemiklerimde tüyler koşulasınca ben direkt olarak lazere gittim. o zaman yüze iğneli epilasyon yapıldığını bilmiyordum. şimdi lazer için pişmanım ama cok geç.

bikaç yerde yüzüme iğneli denedim. yani yanakta küçük bir bölgeye yaptırdım. ama sonra illaki yara oluyor, çok koruman gerekiyor. ama bu bulduğum yerde sadece kızarıklık oluyor, yanı utanmışın da yuzun kızarmış gıbı. Kızlar sızde olduğunuz sehırlerde güzel yerler araştırın. yuz bu sonuçta. ne kadar önemlii..

Ben uzun zamandan beri ağda yapıyorum. Ilk 1 hafta sivilce çıkıyor onlar geçiyor bu seferde tüyler çıkmaya başlıyor. Yani yüzüm pek pürüzsüz olmuyor. Lazere bacak için gittiğimde bana bir krem sattılar tüy azaltıcı yüz için kullanabilirmişim. Oda sanki daha koyulaştırdı. Hepten zarardayım yani son çare buradaki tarihleri takip edeceğim. Bakalım ne olacak

Ayperisi geçen ay ve bu ay saç kesim tarihi göremedim.Ekim aynı mı bekleyeceğiz.Zira saçımı artık uçlarını kesmem lazım :)

Nerde okuduğumu bilmiyorum ama biryerdede hicri takvimin 14ude dolunaymis o zaman alsak olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…