Dolunay epilasyonu

ayyy yüzündeki kıllardan kafayı yiyen 1 genç kız olarak ay takvimini denemeye karar verdim yanlız pazar günü yüzümü aldırmaya gitmek zorundayım, büyük küçük faz da aldırma tarihleri de geçmiş gitmiş. Napiyim şimdi aldırsam etkisi nasıl olur acaba etkisiz dönem mi bu ?

şimdi alırsan tüylerin 2 kat hızlı ve sert çıkar bacım alabileceğin en yakın tarih 9 eylül

Mesela benim adetim 3 şubat 7 şubatta mı alacağım ? Bide dolunayın terazide olması önemli değil yani ben balık burcuyum terazi 7 şubatta küçülüyorsa bende alabilirim . Şimdiden çok sağolun : )
Küçülen ay boğa burcuna geçiş yapacak.
epilasyon tarihi;
9 Ekim perşembe-saat, 15.44 de başlayıp,
11 Ekim cumartesi- saat 18:51 de bitecek.

Son düzenleme:
Peri giremiyor sanırım ,ben ilk epilasyon tarihini hesapladım;

11 Ekim cumartesi- saat, 18:51 de bitecek.

Ay perisi 9 ekim mi olacaktı

Ay ama bayrama aldırmam lazım aypericim :'(( 2 ekimde aldırırsam nasıl ?bari o zaman hızlı ve sert çıkmasa, bayrama bu halde mi gireyim ((((((((

ekim ayı tarihlerini alabilirmiyiz acil saç kestirmem gerekkk://

Küçülen ay boğa burcuna geçiş yapacak.
epilasyon tarihi;
11 Ekim cumartesi- saat 18:51 de bitecek.

ekim tarihleri ne zaman yayınlayacaksın peri bacım

Peri giremiyor sanırım ,ben ilk epilasyon tarihini hesapladım;

11 Ekim cumartesi- saat, 18:51 de bitecek.

2. TARİHLER;
19 Ekim gece 03:08 başlayıp,
21 Ekim 14:12 de sona erecek.

Ekim de göremedim, 4-5 kasımda kestirebilirsin.

bacılarım artık evli olduğum için programım hep değişti. arada giriyorum merak etmeyin . biraz geç kaldım mı derseniz yok daha ekim yeni başladı tarihlerin hepsi güncellenmiştir. bu ay saç kesim tarihimiz var ama saatler kısıtlı kestirecekler not alsınlar. arefe günü saç boyama tarihleri var. bayram için saç boyayacaklar da not alsın. Veeee burda olmadığımda tarihleri belirten yardımcı bacılarıma da çooooooooooooook teşekkürler. hepinizi seviyorum

Rica ederim.

ya kusura bakmayın da bu yazılanları okudukça dehşete düştüm saçma sapan şeyler bunlar ya, ayın etkisinden bahsedilmiş ama bu muhtemelen çekim gücüne dayandıracaksınız ama azıcık fizik bilen birisi ayın çekim gücünün etkisi için, ayın bir insana uyguladığı çekim etkisi benimle george cloony arasındaki çekim etkisinden bile azdır. inanmayın böyle batıl şeylere. bakın yok demiyorum az diyorum. :))

siz inanmayabilirsiniz ama buna inanan insaların düşüncesini de değiştiremezsiniz , şahsen ben epilasyon tarihlerini uyguluyorum 2 aydır ve inanılmaz derecede farklılık görüyorum yapmadığınız için bilemezsiniz
burada tarihler için emek veren arkadaşların hakkını ödeyemem kendi adıma çünkü nasıl hesapladıklarını bilmiyorum ama iyiki yapıyorlar onlara da teşekkür ediyorum

ben de neredeyse 1,5 yıldır uyguluyorum ve faydasını fazlasıyla görüyorum. epey azaldılar. ay perisine çok teşekkür ederim. alma zamanları ve yöntemleri hakkında verdiği bilgiler sayesinde şimdi daha rahat ediyorum.

Ben lafa söze değil, netice alınıyor mu ona bakarım. Ayrıca taş atıpta kolumuz mu yoruluyor, ekstra bir külfet altına mı sokuyor bizleri veya çok çok zorlu bir uğraş mı gerektiriyor? Hayır, yalnızca her zaman yaptığımız epilasyonu belli tarihlerde yapıyoruz, hepsi bu. Denedim işe yarıyor ben de, önemli olan da bu...

aynı fikirlerle başladım bu epilasyona, kaybedeceğim bir şeyim yoktu (tüylerimden başka :) ) 6 ay oldu tam anlamıyla başlayalı. lazere bile gidip sonuç alamayan ben şimdilerde alacak tüy bulamıyorum bacaklarımda. çok azaldı çok.. gerçekten şaşılacak durum.. insanlara şu otu yiyin bu yağı için denilmiyor burada. ya da şunu satalım size bu tarihlerde bu ürünü kullanın iyi gelir de denmiyor. sadece epilasyon tarihlerini dolunaya göre ayarla deniyor.. zorla değil ya :) (içine bir kurt düştü ve denemek istiyorsun hadi itiraf et :) )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…