Dolunay epilasyonu

sevgili ayperisi epilasyon tarihlerini kendimiz saptayabilirmiyiz yoksa sürekli burayımı takip etmeliyiz?

Arkadaşlar bugün internette okudum 9 eylül dolunay diye kafam karıştı yarın alsam mı yoksa 12 Eylülü bekleyim ne diyorsunuz

merhaba bu ay kesim tarihi yok demişsiniz 7 ekimde başlayacakmış peki ay takvimi sitesinde 19 eylül den 23 eylül e kadar olan tarihlerde saç kestirmek için özellikle iyi zaman zaman yazıyor . anlayamadım yeniyim burda bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim

kızlar bu ay ki epilasyonu yaptınız mı ??? ben yaptım ohhh mis gibi oldummm
Merhaba bise sorabilirmiyim bende agda yaptirmayi dusunuyorum dogum oncesi icin simdi bu uygun gunler hangisi ve normalden daha uzun suredemi cikacaklar? Oyle olmasi isime gelirde uzun bi sure yapamicam cunku??

Merhaba bise sorabilirmiyim bende agda yaptirmayi dusunuyorum dogum oncesi icin simdi bu uygun gunler hangisi ve normalden daha uzun suredemi cikacaklar? Oyle olmasi isime gelirde uzun bi sure yapamicam cunku??
Aynen, bu gün ve yarın da dahil sabaha kadar hemen yapın ya da yaptırın faydası oluyor.

[Çok TE="derindenizlerden, post: 36891521, member: 398094"]Aynen, bu gün ve yarın da dahil sabaha kadar hemen yapın ya da yaptırın faydası oluyor.[/QUOTE]

Coktsk ederim :)

Bende dün yaptırdım komple birde üzerine sonra hamam otu yağı sürdum bakalım ne zaman çıkacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…