Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Inşallah kurtuluruz canım ben 12 eylülde aldım şu ana kadar çıkması gerekiyordu çünkü benimkiler 2 3 güne çıkar
Cok sukur daha cikmadilar
yo çok şükür bir sıkıntı olmadı bacım valla haklısın ama ilk 1 hafta bi türlü geçmek bilmedi, evde oturan biri değilim ya sıkıntı bastıdügünün nasıl gecti bacım umarım bir aksilik bir can sıkıntısı olmamıştır..kız evde oturmamışsın ki zaten hemen canın sıkıldı...
sağolasın bacım bekarsan başına, evliysen de evlatlarının başınayeni evlisin o zaman hayırlı olsun tekrar
teşekkürler canım bekarımsağolasın bacım bekarsan başına, evliysen de evlatlarının başına
oh ne güzel koltukaltı ve bikini güçlü ve hormonal tüylerden oluştuğu için etki görmesi bacağa göre geç olabilir. ama benim koltukaltı yola geldi o da çok geç çıkıyor psikolojik olarak ne kadar çok inanırsan o kadar çok etki görürsünkızlaaaarrr güzel haberler vereceğim, 6 ay bitti, ve şu an çıkan tüyler seyreldi.. ama sadece bacaklarımdakiler.. koltukaltı ve bikini bölgesi biraz zor olacak gibi.. ama bacaklarda böyle etki ettiyse bu tarihler, hele ki benim gibi tüy zengini birine, ben artık başka bir şey demek istemiyorum darısı başınıza.. ha bir de tüylerii bikini bölgesinde azaltanlar, sizde de başta benim gibi mi oldu yoksa bacaklar ve bikini bölgesi eşit şekilde mi azaldı? bunu çok merak ediyorum?
yaş kaçteşekkürler canım bekarım
Allah razı olsun bacım hayırlısıyla İnşallah Ekim epilasyon tarihleri eylül ayı sonunda verilecek bacım.. Kendinde bulabilirsin konu başlığının aşağısında tarih bulma yöntemini yazmıştımAyperisi önce hayırlı uğuru olsun inşlu olursun evli mutlu çocuklu olursun sonrada eger olabilirse ekim ayinin epi..
21 Eylül 19.53'te başlayıp 24 Eylül 06.59'a kadar vaktin var bacım geç kalma.. tarihler konunun ilk sayfasında hep güncelEylül epilasyon tarihi ne zaman acaba ? Ben bu hafta sonu ağdaya gidecem de
21 canımyaş kaç
bitanem hayırlı olsun........ayakkabının altına yazdın demi.........hoşbulduk bacım evet 7 eylülde evlendim
Hayırlı olsun yeni gelineneeee ben mi gelmişim ney
o telaşta ayakkabımın altına isimleri yazmayı unuttum bacım ya Allah razı olsun güzel dileklerin için bende seni çok seviyoooombitanem hayırlı olsun........ayakkabının altına yazdın demi.........
canım mutluluğun daim olsun.........seni seviyom bacım.......
Allah razı olsun bacım nerelerdesin senHayırlı olsun yeni gelin
10 Ağustos 2013 te tanışmıştık, 7 eylül 2014 te evlendikuzun zamandır uğramıyodum buraya evlendiğini görünce çok şaşırdım
kısa sürede evlenmişsin
mutluluklar dilerim
Allah razı olsun bacım nerelerdesin sen
gel bacım özletme kendiniArasıra uğruyorum siteye canım senin konunu takip ediyodum hep, baktım evlenmişsin sessizliğimi bozup yazayım dedim çok sevindim