şimdi epilasyon tarihi bugün mü? benim de bugün yapmam lazım.
Merhaba arkadaşlar ya bu dolunay tarihinde ayın 18 i 1.40 a kadar alınabilir yazılmışta kafama takıldı :) ayın 17 si pazar gününün gecesi 1.40 mı yoksa 18 inin gecesi 1.40 mı? :) yani kısacası ayın 18 indede alabilirmiyim ? :)
ohh kızlar bal kaymak oldum şükür var mı ? benim dışımda bal kaymak yapan
Bu konuyu paylastigin icin tesekkurler ben de bu ay basladim umarim basarili olur :)
evet bacım eğer ki bioder işe yararsa etkiyi 2 katına çıkarabilirsinkızlar ben de bu tarihleri uygulamak istiyorum da yanında bir de bioder tüy azaltıcı kullanmayı düşünüyorum. sizde böylece daha fazla azalır mı? böyle bişey deneyen var mı?
ay perim düğüne bişey kalmadı kuzum........eneeee herkes bal kaymak olmuşbende ağustos sonu tarihini kullanacağım malum düğünüm daha yakın o zaman
demi bacımay perim düğüne bişey kalmadı kuzum........
gelin oluyor arkadaşım.....daha dün yoğurdun yokken yazıştığımız günleri biliyorum.......ne çabuk geçiyor zaman......
hep böyle mutlu günlerin olsun bacım..........
ayakkabının altına benide yaz kuzum evde kalacağım bu gidişle......
sağolasın bacım bende ağustos sonu tarihinde yapacağım fakat yarım yamalak çıkmış. almasamda olur ama gelinliğin altına olmazselam hatunlar .. ay perisi mutluluklar dilerim ..
kızlar 2 yıldan fazladır tarihleri takip ediyorum ..ilk başka bir link vardı aycandı sanırım arkadaşın adı k.k da onunla başlamıştım .. sonra o burda yazmayı bıraktı blog açtı orayı takip ettim sonrada burdan ay perisinden alıyorum tarihleri .. her ikisindende rabbım razı olsun ....
2 senede ne sonuç aldın derseniz .. bacak ve koltuk altında çok güzel sonuçlar aldım .. afedersiniz kıllar tüy olma yolunda diyebilirim bir çoguda artık yoklar :) bikini bölgesinde bu kadar başarılı olmadı . evet azalma var ama bacaklar vede koltuk altı kadar değil ..lakin her ay çıkış hızında degişiklik olabiliyor mesela önceki ay çabuk ve gür çıktı .. bu ay (16 agustos ) ta öyleden sonra yapmıştım ... 1 haftayı geçmesine ragmen hala çıkan eden yok :) neya göre değişiyor bilmiorum ama farklılık gösteriyor tarihler ve etkileri ...
..hepinize ak pak günler dilerim :)
bacım kimine ilk aydan etki ediyor. ilk haftadan çıktıysa alırken kırmışsındır çünkü 1 haftada tekrar kök oluşturup çıkması açıklanabilir değilAy perisi canim ya ben bu ay dedigin gibi adet bitiminde verdigin tarihte ve sir agdayla aldim ama bir haftada yine ciktiilk ay etkili olmuyor mu? Cikanlari 25 agustos ta yapicam dedigin gibi bakalim. Cok umitlendim. Insallah hayal kirikligi yasamam.
e bacım 15 ağustos tarihini kullansaydın yabu dolunay tarihleri neden hep benim regl dönemime denk geliyor yaa
bugün en geç yarın regl olacağım ben sinyaller onu gösteriyor ama epilasyon da yapmam lazım oof of
bacım ben bimde satılan hazır ağda bantlarını kullanıyorum. ısıtmaya gerek yok, yakmazda yüzünüBende 2 aydır bu tarihleri takip ediyorum ama 1 haftada çıkıyor. Alırken sanırım kırılıyor. Ben birde yüzümede ağda yapıyorum ve sıcak sürmüşüm kabuk bağladı yüzümde yanan yer yüzüme ağda yaptığım için kesin erkenden sarkacak yüzüm( benim gibi yüzüne ağda yapan ve sarkmaması için ağda sonrası bişi uygulayan var mı?
15 ağustos müsait değildi maalesefe bacım 15 ağustos tarihini kullansaydın ya
Bende bim deki agda bantlarini kullandim. Kirilmadida ama acaba batik olanlar yada cikmamis ola larmi cikti? Dunku tarihi kullanip cikanlari aldim. Diger tarihi dort gozle bekliyorum. Evlenip bizi boslama ay perisibacım ben bimde satılan hazır ağda bantlarını kullanıyorum. ısıtmaya gerek yok, yakmazda yüzünü