bacım etkili olmaz, dolunay epilasyonunun asıl tanımı dolunay ile yeniay arasındaki bazı özel zaman dilimleridir.. dolunayda tam yapmışsın. umarım kurt kadın olmazsınBişey dicem ben epilasyonumu 10 ağustosta yaptım dolunay var diye ama o tarih yok sizce etkili olurmu ?
Ama senin verdiinbtarihler ya adet oncesine yada tam adetliyken oluor alamiobacım etkili olmaz,alamıyorum neyse bidahakine artikay epilasyonunun asıl tanımı dolunay ile yeniay arasındaki bazı özel zaman dilimleridir.. dolunayda tam yapmışsın. umarım kurt kadın olmazsın
bu durum hepimize oluyor bazen 3-4 ay bu şekilde oluyor idare ediyoruz artık. acil tüyleri ( bıyık gibi ) küçülen fazda alıyoruz mecbur kalınca.. ama acil olmayanları bekletiyoruz epilasyon tarihi için..Ama senin verdiinbtarihler ya adet oncesine yada tam adetliyken oluor alamio
ay perisi sana bir şey soracağım. kafama takıldı da. senin 25 Ağustos'ta verdiğin epilasyon tarihi ile o önerdiğin sitenin tarihi birbirini tutmuyor. orada o gün dolunay olarak gözüküyor. sonra kurt adamlara dönüşmeyelim.Ama senin verdiinbtarihler ya adet oncesine yada tam adetliyken oluor alamio
dolunay değil bacım yeniay yazıyoray perisi sana bir şey soracağım. kafama takıldı da. senin 25 Ağustos'ta verdiğin epilasyon tarihi ile o önerdiğin sitenin tarihi birbirini tutmuyor. orada o gün dolunay olarak gözüküyor. sonra kurt adamlara dönüşmeyelim.
bacım cuma günü epilasyon günü olacak. adetin bittiyse sorun yok tarihlere dikkat edip yap epilasyonunuayperisi canım ben ayın 8 de adet oldum ve ptesi bitti yani 3 gün sürdü cuma günü ağda yaptırsam olur mu ??????
sagol bacımbacım cuma günü epilasyon günü olacak. adetin bittiyse sorun yok tarihlere dikkat edip yap epilasyonunu
tamam canım. ben tembellik edip sade şekle bakmışım. yeniay yazısını okumamışım.dolunay değil bacım yeniay yazıyoryeniay olmadan yaklaşık 3,5-4 saatlik bir epilasyon dilimi var onu kullanabilirsiniz
tahmin etmiştimtamam canım. ben tembellik edip sade şekle bakmışım. yeniay yazısını okumamışım.cevapladığın için de teşekkür ederim ayrıca.
rica ederim ne demek bacımsagol bacım
rica ederim ne demek bacım[/QUOT
Merhaba arkadaşlar ya bu dolunay tarihinde ayın 18 i 1.40 a kadar alınabilir yazılmışta kafama takıldı :) ayın 17 si pazar gününün gecesi 1.40 mı yoksa 18 inin gecesi 1.40 mı? :) yani kısacası ayın 18 indede alabilirmiyim ? :)[/QUOT
Gün 24 de biter ve diğer günün ilk saatleri başlar 00.00 . Bu durumda pazar 24 den sonra 1,5 saatiniz daha var,sonrası yok.
şimdi epilasyon tarihi bugün mü? benim de bugün yapmam lazım.