Dolunay epilasyonu

Merakımdan soruyorum bu tarihlere göre ne kadar süredir epilasyon yapıyorsun? Bide bu bahsi geçen limon tuz kürtünü sen de uyguluyormusun? Aldığın sonuç çok iyi

Limon tuzu ben uyguladim bi kac ay ama cok fayda gormedim. Biraz inceltti tuyleri sadece. Belki dolunayla birlikte duzenli yapilsa sonuc alinir bence. Tuzda limonda yakici cunku. Tuyleri cogaltmada kalinlastirmada etki etmez.

Limon tuzu ben uyguladim bi kac ay ama cok fayda gormedim. Biraz inceltti tuyleri sadece. Belki dolunayla birlikte duzenli yapilsa sonuc alinir bence. Tuzda limonda yakici cunku. Tuyleri cogaltmada kalinlastirmada etki etmez.

Bende deneyeyim limon tuz ve dolunay faydasını görürüm umarım birde siyah noktalar içinde bu tarihlere uyacam. Ayda 1 siyah noktaları temizlemek ne kadar etkili olur bilemem ama dolunay sayesinde onlarda azalır belki

ayyyy inanmıyorum hayırlı olsun rabbim kem gözlerden saklasın canımmmmmmmm aanlatsana gelinligin nasıl merak ettimmm

ay perisiii canım şafak 30 kalmış

şimdi de 27 , düğün haftasını saymazsak 20 ya heyecan yaptırmayın gelinliğim prenses modeli altı hep tül :119: üst kısım straplez kesim gibi kalıplı ve ince belli çay bardağı gibi duruyor ama çok tatlııı :124: tesettürlü olacağım için dekolte kısmına gelinliğe uygun parça atacaklar, boleroya da taş dikecekler. gelinlik için toka da aldım, bindallı için ise alın tokası aldım eneeee İnşallah tatlı bir gelin olurum :26:

Ay perisi birsey sorucam. Epilasyonu agda ile mi yoksa epilasyon aletiyle mi yaptin?

Ay perisi birsey sorucam. Epilasyonu agda ile mi yoksa epilasyon aletiyle mi yaptin?

sir ağda ile bacım. bu aralar BİM de satılan hazır ağda bantları ile yapıyorum. tümü ile çekmek zor geliyor. bende 3 e kesiyorum öyle yapıyorum. hem acımıyor hem de epilasyon gözümde büyümüyor

Ben epilasyon aleti kullaniyorum.acaba sir dahami etkili?

maşallah canım çook güzel bir gelinligin var rabbim nazarlardan saklasın sizi maşallah....bende kınamda hint kınası yaptırmıştım harika olmuştu tabii hemen çıktı dügünden sonra 3 günde çıktı anlarsın

ama ben çok safım anlamadım ilk acaba kına iyi değil mi diye düşündüm

makine genelde kırıyormuş diye duydum bacım. oda çoğaltır dikkat et

Hmm sir agda makinam var bazen yapiyorum da batik oluyor diye makina tercoh ediyorum. Batiklar icin ne yapiyosun? Bu arada gelinligin tarifine gore cok guzel. Melek gibi olacaksin eminim. Bende tesetturlu gelin olmustum. Rabbim bahtini guzel etsin insallah.

batıklar için aloe veralı krem ve kese tavsiye ediliyor genelde bende olmadığı için birşey diyemeyeceğim bacım. sen bi dene istersen.. Amin İnşallah

benden sana tavsiye çok güzel geceliklerde de al olur mu ??? hep kendinide bak bakımlı ol,geceleri yatarken mutlaka duş al ve böyle şekerli meyveli vücut kremlerinden kullan olur mu ???

hepsinden aldım hepsi de var tavsiyelerin için çok sağol bakımlıyım zaten daha da bakımlı olacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…