Dolunay epilasyonu

Ama senin verdiinbtarihler ya adet oncesine yada tam adetliyken oluor alamio
ay perisi sana bir şey soracağım. kafama takıldı da. senin 25 Ağustos'ta verdiğin epilasyon tarihi ile o önerdiğin sitenin tarihi birbirini tutmuyor. orada o gün dolunay olarak gözüküyor. sonra kurt adamlara dönüşmeyelim.:KK57:

ayperisi canım ben ayın 8 de adet oldum ve ptesi bitti yani 3 gün sürdü cuma günü ağda yaptırsam olur mu ??????o_Oo_Oo_Oo_Oo_O

ayperisi canım ben ayın 8 de adet oldum ve ptesi bitti yani 3 gün sürdü cuma günü ağda yaptırsam olur mu ??????o_Oo_Oo_Oo_Oo_O

ay perisi sana bir şey soracağım. kafama takıldı da. senin 25 Ağustos'ta verdiğin epilasyon tarihi ile o önerdiğin sitenin tarihi birbirini tutmuyor. orada o gün dolunay olarak gözüküyor. sonra kurt adamlara dönüşmeyelim.:KK57:
dolunay değil bacım yeniay yazıyor :KK19: yeniay olmadan yaklaşık 3,5-4 saatlik bir epilasyon dilimi var onu kullanabilirsiniz :KK15:

Merhaba arkadaşlar ya bu dolunay tarihinde ayın 18 i 1.40 a kadar alınabilir yazılmışta kafama takıldı :) ayın 17 si pazar gününün gecesi 1.40 mı yoksa 18 inin gecesi 1.40 mı? :) yani kısacası ayın 18 indede alabilirmiyim ? :)

Merhaba arkadaşlar ya bu dolunay tarihinde ayın 18 i 1.40 a kadar alınabilir yazılmışta kafama takıldı :) ayın 17 si pazar gününün gecesi 1.40 mı yoksa 18 inin gecesi 1.40 mı? :) yani kısacası ayın 18 indede alabilirmiyim ? :)

Merhaba arkadaşlar ya bu dolunay tarihinde ayın 18 i 1.40 a kadar alınabilir yazılmışta kafama takıldı :) ayın 17 si pazar gününün gecesi 1.40 mı yoksa 18 inin gecesi 1.40 mı? :) yani kısacası ayın 18 indede alabilirmiyim ? :)[/QUOT

Gün 24 de biter ve diğer günün ilk saatleri başlar 00.00 . Bu durumda pazar 24 den sonra 1,5 saatiniz daha var,sonrası yok.

X