Dolunay epilasyonu

ağustostaymışız valla hiç aklımda değildi sağol hatırlattığın için

Bende yeni aranıza katıldım. 4ay epilasyon yapmadığını okuyunca inanamadım. Benim üç gün sonra tekrar çıkıyor. Bende bilgilerinden faydalanmak istiyorum. Faydasını görürsem şimdiden Allah razı olsun

Cok guzel sevindirici birsey. Ben bakiyorumda epilasyon tarihleri hep adetimin bikac gun oncesine denk geliyor. Bunu nasil halledicem

Agustos ayının tarihlerini bende bekliyorum ona göre temizlik yapıcem :)

ağustostaymışız valla hiç aklımda değildi sağol hatırlattığın için

bacım unutman normal senin şimdi eteklerin zil çalıyor sevgili yogurt eniştemizle yeni bir hayata yelken acan için bizleri unutman normal şekerim nasıl gidiyor gelinlik tamam mı bence en önemlisi damat falan o kadar önemli degil gelin önemli degil mi

yok bacım unutmuyorum ama işte evlilik telaşı hep inanır mısın bu sözü dün söyledim eniştenize o da tabi ya damadı kim ne yapacak dedi :26: aman banane

Kızlar ilk sayfayı okudum da kaş olayını anlamadım şimdi küsme falan ? Dolunay zamanında alınmıyormu kaşlar ?

Biricik & Selim
06.07.2013
~Ayza İpek geliyoor~

Kızlar ilk sayfayı okudum da kaş olayını anlamadım şimdi küsme falan ? Dolunay zamanında alınmıyormu kaşlar ?

Biricik & Selim
06.07.2013
~Ayza İpek geliyoor~

evet canım epilasyon tarihlerinde kaş almıyorsun. epilasyon tarihi dışındaki tüm küçülen faz aralıklarında gönül rahatlığıyla kaşını alabilirsin. kalınlaşsın güçlensin diyorsan büyüyen fazda aldıracaksın :13:

yok bacım unutmuyorum ama işte evlilik telaşı hep inanır mısın bu sözü dün söyledim eniştenize o da tabi ya damadı kim ne yapacak dedi :26: aman banane

ayyy canım benim kıyamam sana tabikii gelin önemli herkes gelinlige ve geline bakar kim bakar damada degil mi

Merakımdan soruyorum bu tarihlere göre ne kadar süredir epilasyon yapıyorsun? Bide bu bahsi geçen limon tuz kürtünü sen de uyguluyormusun? Aldığın sonuç çok iyi

Merakımdan soruyorum bu tarihlere göre ne kadar süredir epilasyon yapıyorsun? Bide bu bahsi geçen limon tuz kürtünü sen de uyguluyormusun? Aldığın sonuç çok iyi

ben sadece dolunay epilasyonuna uydum. limon tuz yapacak cesaretim yok, bazı kullananlardan da " sertleştirdi " yorumunu okuyunca tamamen denememeye karar verdim. biride sürdükten sonra kolunda beyaz beyaz bir sürü sivilce çıkmış onun resmini koymuştu. o yüzden uzağım yapmam. dolunay epilasyonuna bitirmese de geç çıkarsın yeter ümidi ile başladım. belki de bu psikoloji yüzündendir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…