Ağustos ayı tarihleri ne zaman belli olur. Sabırsızlıkla bekliyorum.
ağustostaymışızvalla hiç aklımda değildi sağol hatırlattığın için
Bende yeni aranıza katıldım. 4ay epilasyon yapmadığını okuyunca inanamadım. Benim üç gün sonra tekrar çıkıyor. Bende bilgilerinden faydalanmak istiyorum. Faydasını görürsem şimdiden Allah razı olsun
dolunay epilasyonu sayesinde kendime güvenim arttı :) hem çok geç çıkıyorlar hemde eskisi gibi güçlü değiller. 4 ay epilasyon yapmadığımı bilirim.. artık tek tük çıkanları da anlık alıyorum ve böylece birikip gözüme dağ gibi görünmüyorve insan biraz sorunları sorun etmemeyi öğrendiği zaman hayat daha eğlenceli, basit ve anlamlı oluyor
Agustos ayının tarihlerini bende bekliyorum ona göre temizlik yapıcem :)
bacım unutman normal senin şimdi eteklerin zil çalıyorsevgili yogurt eniştemizle yeni bir hayata yelken acan için bizleri unutman normal şekerim nasıl gidiyor gelinlik tamam mı bence en önemlisi damat falan o kadar önemli degil gelin önemli degil mi
Tarihler tamamdır
Çok teşekkürler. Bu arada saç kesim tarihleri yok mu?uzaması için hangi tarihlerde kesim yapmalıyım?:44:
Kızlar ilk sayfayı okudum da kaş olayını anlamadım şimdi küsme falan ? Dolunay zamanında alınmıyormu kaşlar ?
Biricik & Selim
06.07.2013
~Ayza İpek geliyoor~
yok bacım unutmuyorum ama işte evlilik telaşı hepinanır mısın bu sözü dün söyledim eniştenize o da tabi ya damadı kim ne yapacak dedi :26: aman banane
ayyy canım benim kıyamam sana tabikii gelin önemli herkes gelinlige ve geline bakar kim bakar damada degil mi
evetbu arada dün bindallımı ve gelinliğimi aldııııııııııııııııııııııııııııım
dolunay epilasyonu sayesinde kendime güvenim arttı :) hem çok geç çıkıyorlar hemde eskisi gibi güçlü değiller. 4 ay epilasyon yapmadığımı bilirim.. artık tek tük çıkanları da anlık alıyorum ve böylece birikip gözüme dağ gibi görünmüyorve insan biraz sorunları sorun etmemeyi öğrendiği zaman hayat daha eğlenceli, basit ve anlamlı oluyor
Merakımdan soruyorumbu tarihlere göre ne kadar süredir epilasyon yapıyorsun? Bide bu bahsi geçen limon tuz kürtünü sen de uyguluyormusun? Aldığın sonuç çok iyi