Dolunay epilasyonu

ağustostaymışız :KK9: valla hiç aklımda değildi sağol hatırlattığın için :KK19:

Bende yeni aranıza katıldım. 4ay epilasyon yapmadığını okuyunca inanamadım. Benim üç gün sonra tekrar çıkıyor. Bende bilgilerinden faydalanmak istiyorum. Faydasını görürsem şimdiden Allah razı olsun :KK49:

dolunay epilasyonu sayesinde kendime güvenim arttı :) hem çok geç çıkıyorlar hemde eskisi gibi güçlü değiller. 4 ay epilasyon yapmadığımı bilirim.. artık tek tük çıkanları da anlık alıyorum ve böylece birikip gözüme dağ gibi görünmüyor :KK9: ve insan biraz sorunları sorun etmemeyi öğrendiği zaman hayat daha eğlenceli, basit ve anlamlı oluyor :KK16:

Cok guzel sevindirici birsey. Ben bakiyorumda epilasyon tarihleri hep adetimin bikac gun oncesine denk geliyor. Bunu nasil halledicem :KK43:

ağustostaymışız :KK9: valla hiç aklımda değildi sağol hatırlattığın için :KK19:

bacım unutman normal senin şimdi eteklerin zil çalıyor :KK52: :KK52:sevgili yogurt eniştemizle yeni bir hayata yelken acan için bizleri unutman :KK47: :KK47:normal şekerim nasıl gidiyor gelinlik tamam mı bence en önemlisi damat falan o kadar önemli degil gelin önemli degil mi:KK53::KK53::KK53::KK53:

bacım unutman normal senin şimdi eteklerin zil çalıyor :KK52: :KK52:sevgili yogurt eniştemizle yeni bir hayata yelken acan için bizleri unutman :KK47: :KK47:normal şekerim nasıl gidiyor gelinlik tamam mı bence en önemlisi damat falan o kadar önemli degil gelin önemli degil mi:KK53::KK53::KK53::KK53:

yok bacım unutmuyorum ama işte evlilik telaşı hep :KK17: inanır mısın bu sözü dün söyledim eniştenize :KK9: o da tabi ya damadı kim ne yapacak dedi :26: aman banane :KK33:

Kızlar ilk sayfayı okudum da kaş olayını anlamadım şimdi küsme falan ? Dolunay zamanında alınmıyormu kaşlar ?

Biricik & Selim
06.07.2013
~Ayza İpek geliyoor~

Kızlar ilk sayfayı okudum da kaş olayını anlamadım şimdi küsme falan ? Dolunay zamanında alınmıyormu kaşlar ?

Biricik & Selim
06.07.2013
~Ayza İpek geliyoor~

evet canım epilasyon tarihlerinde kaş almıyorsun. epilasyon tarihi dışındaki tüm küçülen faz aralıklarında gönül rahatlığıyla kaşını alabilirsin. kalınlaşsın güçlensin diyorsan büyüyen fazda aldıracaksın :13:

dolunay epilasyonu sayesinde kendime güvenim arttı :) hem çok geç çıkıyorlar hemde eskisi gibi güçlü değiller. 4 ay epilasyon yapmadığımı bilirim.. artık tek tük çıkanları da anlık alıyorum ve böylece birikip gözüme dağ gibi görünmüyor :KK9: ve insan biraz sorunları sorun etmemeyi öğrendiği zaman hayat daha eğlenceli, basit ve anlamlı oluyor :KK16:

Merakımdan soruyorum:KK3: bu tarihlere göre ne kadar süredir epilasyon yapıyorsun? Bide bu bahsi geçen limon tuz kürtünü sen de uyguluyormusun? Aldığın sonuç çok iyi :KK49:

Merakımdan soruyorum:KK3: bu tarihlere göre ne kadar süredir epilasyon yapıyorsun? Bide bu bahsi geçen limon tuz kürtünü sen de uyguluyormusun? Aldığın sonuç çok iyi :KK49:

ben sadece dolunay epilasyonuna uydum. limon tuz yapacak cesaretim yok, bazı kullananlardan da " sertleştirdi " yorumunu okuyunca tamamen denememeye karar verdim. biride sürdükten sonra kolunda beyaz beyaz bir sürü sivilce çıkmış onun resmini koymuştu. o yüzden uzağım yapmam. dolunay epilasyonuna bitirmese de geç çıkarsın yeter ümidi ile başladım. belki de bu psikoloji yüzündendir :KK12:

X