Dolunay epilasyonu

işte yetenek var da keşfe çıkmıyoruz

Daha çok cesaret edemiyorum etsem belki çıkar başka yetenekler aaa ben adetim ama neyse 3. Tarihte yamuk hafif yerler kalmış o zaman hafif bi rötuş atmam gerekiyor tüh ben nasıl yaptım bu hatayı

Son düzenleme:
bu 1. sayfada yazan tarihler şimdi önümüzde ki mart ayı için gecerli olan tarihler mi ben pek anlayamadım ilk defa böyle bir konuya denk geliyorum da :26: :26:

bioder azaltıyo diye onla alıyordum sıcak değil diye sivilce de yapmıyor. pratikliği çok işime geliyor ufak bi yerde çıktı diyelim bantı ikiye bölüp cart cart 2 dakikada hallediyorum ama ip daha iyi diyosan onla yaparım bundan sonra ^^

benim koltukaltlarında pek bi değişme yok. sanırım epilatör kılları kırıyor. ve daha hızlı çıkıyorlar..bacağımın alt kısmını plastik eldivenle aldım. hala çıkmadı.. koltuk altlarım uzadı halbuki...biraz daha uzarsa eldiveni deniycem koltukaltımda.. kızlar, tüylerim azaldı diyenler, siz neler kullanıyorsunuz tüyleri almak için?

ben birşey kullanmıyorum , çünkü sonuç hep hüsran oluyor. paramdan olmuyorum en azından

Son düzenleme:

epilatör çoğu zaman kırıyor bacım, ben ip kullanıyorum tavsiye ederim

Daha çok cesaret edemiyorum etsem belki çıkar başka yetenekler aaa ben adetim ama neyse 3. Tarihte yamuk hafif yerler kalmış o zaman hafif bi rötuş atmam gerekiyor tüh ben nasıl yaptım bu hatayı

hatalar insanlara mahsustur muydu neydi öyle bişey diyolardı :44:

ben birşey kullanmıyorum , çünkü sonuç hep hüsran oluyor. paramdan olmuyorum en azından
anlamadım şimdi; tüylerini almıyor musun? bi şey kullanmadan tüylerini alman imkansız gibi kafam karıştı iyice..:44:

Son düzenleme:
Merhabaaa artık bende dikkat edeceğimm Yalnız bi sorum var adetimle epilasyon tarihi çakışıyor. Yani ben 16 martta adetli olurum büyük ihtimalle.. Nasıl yapacağım ya da yapabilecek miyim?

Merhabaa rica etsem nisan tarihlerini verebilir misiniz? iğneli epilasyon randevusu alacağım da

Benim yine reglime denk geliyo
Perim iyice koptum senden yaa, bikac aya iyice isinsin havalar daha cok gorusuruz o zaman.
Yazin cok cabuk uzuyo benim belalar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…