işte yetenek var da keşfe çıkmıyoruz
sağolasın bacım
çok acil durumlarda küçülen faz aralıklarından birini kullanmanızı tavsiye ediyorum fakat bu çok acil durumda alternatif olacak aksi durumlarda epilasyon tarihlerini bekleyeceksiniz. bir de belki ağda alırken tüylerini kırıyordur o yüzden hemen çıkar. mümkünse yüz ve bıyık bölgesini ip ile almaya çalışın veya kuaföre ip ile aldırın.
benim koltukaltlarında pek bi değişme yok. sanırım epilatör kılları kırıyor. ve daha hızlı çıkıyorlar..bacağımın alt kısmını plastik eldivenle aldım. hala çıkmadı.. koltuk altlarım uzadı halbuki...biraz daha uzarsa eldiveni deniycem koltukaltımda.. kızlar, tüylerim azaldı diyenler, siz neler kullanıyorsunuz tüyleri almak için?
bioder azaltıyo diye onla alıyordum sıcak değil diye sivilce de yapmıyor. pratikliği çok işime geliyor ufak bi yerde çıktı diyelim bantı ikiye bölüp cart cart 2 dakikada hallediyorumama ip daha iyi diyosan onla yaparım bundan sonra ^^
bu 1. sayfada yazan tarihler şimdi önümüzde ki mart ayı için gecerli olan tarihler mi ben pek anlayamadım ilk defa böyle bir konuya denk geliyorum da :26: :26:
Daha çok cesaret edemiyorum etsem belki çıkar başka yetenekleraaa ben adetim ama neyse 3. Tarihte yamuk hafif yerler kalmış o zaman hafif bi rötuş atmam gerekiyor tüh ben nasıl yaptım bu hatayı
hatalar insanlara mahsustur muydu neydi öyle bişey diyolardı :44:
cok teşekkür ederimmmmevet bacım her ay güncelleniyor oradaki tarihler
anlamadım şimdi; tüylerini almıyor musun? bi şey kullanmadan tüylerini alman imkansız gibiben birşey kullanmıyorum , çünkü sonuç hep hüsran oluyor. paramdan olmuyorum en azından
anlamadım şimdi; tüylerini almıyor musun? bi şey kullanmadan tüylerini alman imkansız gibikafam karıştı iyice..:44:
nasıl hesaplıyon kızz
banada öğret...
tatlım bu başlığın ilk sayfasında perican anlattı ordan baktım :)
bacım ben bi türlü bulamadım..tamam dolunay da alınacak ama o saatler nasıl ayarlanıyo..
Merhabaaa artık bende dikkat edeceğimmYalnız bi sorum var adetimle epilasyon tarihi çakışıyor. Yani ben 16 martta adetli olurum büyük ihtimalle.. Nasıl yapacağım ya da yapabilecek miyim?
Merhabaa rica etsem nisan tarihlerini verebilir misiniz? iğneli epilasyon randevusu alacağım da