Dolunay epilasyonu

Benim yine reglime denk geliyo :KK14:
Perim iyice koptum senden yaa, bikac aya iyice isinsin havalar daha cok gorusuruz o zaman.
Yazin cok cabuk uzuyo benim belalar. :KK31:

ah canım üzülme :KK1: yazın terleme olduğu için daha hızlı uzar tabi , doğru koptun göremiyorum bu aralar seni nerelere gidiyorsun acep :44:

pericik bir şey soracağım sen bilirsin :KK31:

annem tvde Saraçoğlu'nun lavanta kürünü duymuş. yüz ve vücuttaki yağ bezelerine iyi geliyormuş. nette bulamadım da bilgin var mı?

Merhabalar,

Epilasyon icin 17 Mart 02:45 saati yarini yani pazartesiyi kapyalan gece mi son bulacak yoksa bu gece 17 Mart`a girdigimizde saat 02:45 te mi sonlanacak bir turlu cikamadim isin icinden :KK52: Bu arada ugrasip bu tarihleri bize verdiginiz icin cok tesekkurler bende ise yaradigini hissediyorum tum kizlara tuysuz kilsiz gunler :KK37:

Merhabalar,

Epilasyon icin 17 Mart 02:45 saati yarini yani pazartesiyi kapyalan gece mi son bulacak yoksa bu gece 17 Mart`a girdigimizde saat 02:45 te mi sonlanacak bir turlu cikamadim isin icinden :KK52: Bu arada ugrasip bu tarihleri bize verdiginiz icin cok tesekkurler bende ise yaradigini hissediyorum tum kizlara tuysuz kilsiz gunler :KK37:

biraz geç oldu ama bu gece bitti bacım :KK19:

pericik bir şey soracağım sen bilirsin :KK31:

annem tvde Saraçoğlu'nun lavanta kürünü duymuş. yüz ve vücuttaki yağ bezelerine iyi geliyormuş. nette bulamadım da bilgin var mı?

1 tatlı kaşığı lavantayı 1 su bardağı suda 7-8 dk kısık ateşte ağzı kapalı olarak kaynatacaksın. Günde 1 defa içeceksin. 1 ay boyunca uygulayacaksın. başarı oranı %60-65 arası değişmekteymiş. al sana videosu :KK16:

[video=youtube;CCX_Grs8nNY]https://www.youtube.com/watch?v=CCX_Grs8nNY[/video]

1 tatlı kaşığı lavantayı 1 su bardağı suda 7-8 dk kısık ateşte ağzı kapalı olarak kaynatacaksın. Günde 1 defa içeceksin. 1 ay boyunca uygulayacaksın. başarı oranı %60-65 arası değişmekteymiş. al sana videosu :KK16:

[video=youtube;CCX_Grs8nNY]https://www.youtube.com/watch?v=CCX_Grs8nNY[/video]

yok canım o değil.tonik yapıyormuşsun yüze sürmek için. annem öyle tarif etti :KK31:

saç kesimimi ay aslan burcunda büyürken yaptırdım şimdi saçlarım daha hızlı uzayacak ve kırılmayacak yuppiyy :) sonuçları mutlaka sizinle paylaşıcam sevgiler

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

saç kesimimi ay aslan burcunda büyürken yaptırdım şimdi saçlarım daha hızlı uzayacak ve kırılmayacak yuppiyy :) sonuçları mutlaka sizinle paylaşıcam sevgiler

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

en etkili tarihte yaptın canım, daha bu tarihler 5-6 ay sürecek :KK8:

X