Dolunay epilasyonu

Allah razi olsun boyle faydali bilgiler verdigin icin. Pericim, peki adetli oldugumuz gune denk gelirse napiyoruz. Atliyor muyuz ayi?

Ellerıne sağlık pericik tarıhler cok ıyı denk geldı valla 23ünde düğün var 16 17 cok guzel bı haftadada kokunden alındıgı ıcın cıkmaz zaten ınsallah dıyorum yınede saol saol saol:21::21::21:

tarihleri takip ediyorum, doğru hesaplamayı öğrenmişim :KK66: ay takvimi çıktısı aldım, üzerinde işaretlemeler yapıyorum. duvarımda asılı duruyor. böylece saçımı ne vakit kesecem, ne vakit yolunacam kaçırmıyorum :KK1:

pericik merhaba, öncelikle emeğine sağlık başlığını bi kaç ay önce buldum faydasını da gördüğüme inanıyorum. benim sorum yüzdeki tüyleri ne yapıcaz? son tarihte almış olmama rağmen bi kaç gün sonra bıyıklarım belli olmaya başlayacak, adetime denk geldiği için alamayacağım ama bi sonraki tarihe kadar beklersem de insan içine çıkamam :KK50: bioderin ağda bandını kullanıyorum bu arada ayda bir de aldıktan sonra serumunu sürüyorum. yüzümde diğerlerinden koyu renkte duran bir tane tüy vardı mesela şimdi seçemiyorum bile. hem takvim hem ağda hem serum olunca bayağı etkiledi sanırım.
amma uzun yazmışım :KK70: tekrar teşekkür ederim sana bi de yoğurdunla mutluluklar

Son düzenleme:
tarihleri takip ediyorum, doğru hesaplamayı öğrenmişim :KK66: ay takvimi çıktısı aldım, üzerinde işaretlemeler yapıyorum. duvarımda asılı duruyor. böylece saçımı ne vakit kesecem, ne vakit yolunacam kaçırmıyorum :KK1:

tebrikler bacım :KK9: ama arada bir kontrol et sayfaya girip ne olur ne olmaz belki bi yanlışlık yapmış olabilirsin :KK54:

pericik merhaba, öncelikle emeğine sağlık başlığını bi kaç ay önce buldum faydasını da gördüğüme inanıyorum. benim sorum yüzdeki tüyleri ne yapıcaz? son tarihte almış olmama rağmen bi kaç gün sonra bıyıklarım belli olmaya başlayacak, adetime denk geldiği için alamayacağım ama bi sonraki tarihe kadar beklersem de insan içine çıkamam :KK50: bioderin ağda bandını kullanıyorum bu arada ayda bir de aldıktan sonra serumunu sürüyorum. yüzümde diğerlerinden koyu renkte duran bir tane tüy vardı mesela şimdi seçemiyorum bile. hem takvim hem ağda hem serum olunca bayağı etkiledi sanırım.
amma uzun yazmışım :KK70: tekrar teşekkür ederim sana bi de yoğurdunla mutluluklar

sağolasın bacım :KK17:

çok acil durumlarda küçülen faz aralıklarından birini kullanmanızı tavsiye ediyorum fakat bu çok acil durumda alternatif olacak aksi durumlarda epilasyon tarihlerini bekleyeceksiniz. bir de belki ağda alırken tüylerini kırıyordur o yüzden hemen çıkar. mümkünse yüz ve bıyık bölgesini ip ile almaya çalışın veya kuaföre ip ile aldırın. :KK54:

Ben de ilk defa bu ay deniycem.Sonucu çok merak ediyorum.Önce Allah'a sonra size güveniyorum ayperisi :)

Ben de ilk defa bu ay deniycem.Sonucu çok merak ediyorum.Önce Allah'a sonra size güveniyorum ayperisi :)

evet bacım aynen böyle devam et hep pozitif düşün daha doğrusu olabildiğince pozitif düşün, tüyleri aldıktan sonra da geç çıkacak azalacak diye hep düşün.. daha hızlı ulaşacaksın sonuca İnşallah :KK19:

X