Benim yine reglime denk geliyo
Perim iyice koptum senden yaa, bikac aya iyice isinsin havalar daha cok gorusuruz o zaman.
Yazin cok cabuk uzuyo benim belalar.
ah canım üzülmeyazın terleme olduğu için daha hızlı uzar tabi , doğru koptun göremiyorum bu aralar seni nerelere gidiyorsun acep :44:
Slm:) ben almanyadan yaziyorum..bu verdigin tarihler almanya icin de gecerlimidir:)
Spor yapiyoruz durmadan
Gelsene kis sende, fit fit gelin ol.:123:
Merhabalar,
Epilasyon icin 17 Mart 02:45 saati yarini yani pazartesiyi kapyalan gece mi son bulacak yoksa bu gece 17 Mart`a girdigimizde saat 02:45 te mi sonlanacak bir turlu cikamadim isin icindenBu arada ugrasip bu tarihleri bize verdiginiz icin cok tesekkurler bende ise yaradigini hissediyorum tum kizlara tuysuz kilsiz gunler
pericik bir şey soracağım sen bilirsin
annem tvde Saraçoğlu'nun lavanta kürünü duymuş. yüz ve vücuttaki yağ bezelerine iyi geliyormuş. nette bulamadım da bilgin var mı?
bu ay denk geldim oleyy tarihe gore alabilicem
1 tatlı kaşığı lavantayı 1 su bardağı suda 7-8 dk kısık ateşte ağzı kapalı olarak kaynatacaksın. Günde 1 defa içeceksin. 1 ay boyunca uygulayacaksın. başarı oranı %60-65 arası değişmekteymiş. al sana videosu
[video=youtube;CCX_Grs8nNY]https://www.youtube.com/watch?v=CCX_Grs8nNY[/video]
yok canım o değil.tonik yapıyormuşsun yüze sürmek için. annem öyle tarif etti
saç kesimimi ay aslan burcunda büyürken yaptırdım şimdi saçlarım daha hızlı uzayacak ve kırılmayacak yuppiyy :) sonuçları mutlaka sizinle paylaşıcam sevgiler
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Süper konu ya. İlk kez duyuyorum bu Ay a göre hareket etme işini ama çok hoşuma gitti..
tamam canım sağ ol
sen videodaki gibi yap o da yardımcı oluyormuş, hem de lavanta cildi güzelleştirir