Dolunay epilasyonu

Benim yine reglime denk geliyo
Perim iyice koptum senden yaa, bikac aya iyice isinsin havalar daha cok gorusuruz o zaman.
Yazin cok cabuk uzuyo benim belalar.

ah canım üzülme yazın terleme olduğu için daha hızlı uzar tabi , doğru koptun göremiyorum bu aralar seni nerelere gidiyorsun acep :44:

pericik bir şey soracağım sen bilirsin

annem tvde Saraçoğlu'nun lavanta kürünü duymuş. yüz ve vücuttaki yağ bezelerine iyi geliyormuş. nette bulamadım da bilgin var mı?

Merhabalar,

Epilasyon icin 17 Mart 02:45 saati yarini yani pazartesiyi kapyalan gece mi son bulacak yoksa bu gece 17 Mart`a girdigimizde saat 02:45 te mi sonlanacak bir turlu cikamadim isin icinden Bu arada ugrasip bu tarihleri bize verdiginiz icin cok tesekkurler bende ise yaradigini hissediyorum tum kizlara tuysuz kilsiz gunler

biraz geç oldu ama bu gece bitti bacım

pericik bir şey soracağım sen bilirsin

annem tvde Saraçoğlu'nun lavanta kürünü duymuş. yüz ve vücuttaki yağ bezelerine iyi geliyormuş. nette bulamadım da bilgin var mı?

1 tatlı kaşığı lavantayı 1 su bardağı suda 7-8 dk kısık ateşte ağzı kapalı olarak kaynatacaksın. Günde 1 defa içeceksin. 1 ay boyunca uygulayacaksın. başarı oranı %60-65 arası değişmekteymiş. al sana videosu

[video=youtube;CCX_Grs8nNY]https://www.youtube.com/watch?v=CCX_Grs8nNY[/video]

yok canım o değil.tonik yapıyormuşsun yüze sürmek için. annem öyle tarif etti

saç kesimimi ay aslan burcunda büyürken yaptırdım şimdi saçlarım daha hızlı uzayacak ve kırılmayacak yuppiyy :) sonuçları mutlaka sizinle paylaşıcam sevgiler

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

en etkili tarihte yaptın canım, daha bu tarihler 5-6 ay sürecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…