Aralık 20sinde almıştım tüylerimi. Sonrasında ocak 19 da tüylerim alınacak kıvama gelmişti gayet
19unda heryerimi aldım 3gün boyunca sabah akşam karınca yumurtası yağını sürdüm.
15 şubat geldi. Bakıyorum bakıyorum neresini alıcam nasıl alıcam diyorum kendi kendime :26: Bikini bölgemde ocağın 19unda alamadığım kısalığından dolayı tutamadığım tüyler uzamış sadece. Geri kalanı yokBacaklarım kollarım kol altım desen cansız ince. İyice bakmadan göremedim bile çıkanları O kadar cansız ince ve gri renkteydiki 15 şubatta da çıkanları alıp 3gün karınca yumurtası yağını uyguladım. Bugün ayın 25i. Cansız cansız tüyler gelmeye başladı bikini bölgemden. Sanırım 19 ocakta aldıklarım yeni çıkıyor Gri renkte cansız ve bazı yerlerde yok
Bu kadar hızlı fayda göreceğimi düşünmemiştimSanırım martta alamayacağım tüylerimi. çünkü çık mı yor !
Ay perisi çok teşekkürFaydasını gördüm 2 ayda. Herkese tavsiye ediyorum durmayın hemen başlayın
evet düğün yaklaşıyor :18:
Aralık 20sinde almıştım tüylerimi. Sonrasında ocak 19 da tüylerim alınacak kıvama gelmişti gayet
19unda heryerimi aldım 3gün boyunca sabah akşam karınca yumurtası yağını sürdüm.
15 şubat geldi. Bakıyorum bakıyorum neresini alıcam nasıl alıcam diyorum kendi kendime :26: Bikini bölgemde ocağın 19unda alamadığım kısalığından dolayı tutamadığım tüyler uzamış sadece. Geri kalanı yokBacaklarım kollarım kol altım desen cansız ince. İyice bakmadan göremedim bile çıkanları O kadar cansız ince ve gri renkteydiki 15 şubatta da çıkanları alıp 3gün karınca yumurtası yağını uyguladım. Bugün ayın 25i. Cansız cansız tüyler gelmeye başladı bikini bölgemden. Sanırım 19 ocakta aldıklarım yeni çıkıyor Gri renkte cansız ve bazı yerlerde yok
Bu kadar hızlı fayda göreceğimi düşünmemiştimSanırım martta alamayacağım tüylerimi. çünkü çık mı yor !
Ay perisi çok teşekkürFaydasını gördüm 2 ayda. Herkese tavsiye ediyorum durmayın hemen başlayın
senınkıne daha altı ay varmıs canım bız bır aydan dustuk cok cabuk gecıyor gunler
Ay perisi sana bi sorum olacak hiç bir yerde cevabını bulamadım.
Saçlarım dökülüyo diye doktor ilaç verdi bana 1 sene oluyo kullandım ama bu ilaçtan sonra yüzümde kıllar cıktı küçük siyah ve parmakla çekince kopabilen kıllar.
Bende bugün parmağımla kopardım anlımdakilari başka bişeyle alırsam sertleşir daha kotu olur diye parmağımla kopardım.
Bidaha çıkarmı daha kötü bi hal alırmı acaba bi bilgin varmı ?
6 ay 9 günHem çok hızlı geçiyor zaman , daha dün nişanlanmıştım sanki
evdi eşyaydı derken bı bakmışşın düğün günü gelmiş:26:bende düğün tresınden erken regl oldum dolunayı uyguladım ıkı gun sonra oldum ınsallah cok hızlı cıkmazlar ya ne guzel heveslendıydım sankı hıç çıkmayacakmış gibi:2:
desene bana da zaman çabuk geçecekEvim hazır yavaş yavaş eşyaları alıyor yoğurdum, bizde alıyoruz ve günler su gibi geçiyor gerçekten :26:
rabbim tamamına erdırsın ınsallah huzur ıcınde oturursunuz
canım hangi marka karınca yumurtası yagı kullanıyorsun
şifa olsun bacım bu psikolojiyle tüyleri de hemen bitirirsin sen
pericimmmm
mart ayını günlerini nezaman yazacan..acele bekliyom..
"tala karınca yumurtası yağı" canım
ayyy inşallah inşallah
pericimmmm
mart ayını günlerini nezaman yazacan..acele bekliyom..
ben perinin ilk sayfada verdiği şekilde hesapladım söyleyim bakalım dogru hesaplamış mıyım :) 16sı ve 17 sınde cok kısa saat şeklinde tarih var ondan sonrada 23 mart 23.03de başlıyor 26 mart 00.39da bitiyor canım umarım dogrudur peri kontrol etsin :)))
Perim ya ben koptum gittim, hic bisey yapmadim, ayi gibi geziyorum su an, ohh sicacik
Mart ayı bakım bilgileri eklenmiştir..
ben perinin ilk sayfada verdiği şekilde hesapladım söyleyim bakalım dogru hesaplamış mıyım :) 16sı ve 17 sınde cok kısa saat şeklinde tarih var ondan sonrada 23 mart 23.03de başlıyor 26 mart 0.39da bitiyor canım umarım dogrudur peri kontrol etsin :)))