Dolunay epilasyonu

canım hangi marka karınca yumurtası yagı kullanıyorsun

Ay perisi sana bi sorum olacak hiç bir yerde cevabını bulamadım.
Saçlarım dökülüyo diye doktor ilaç verdi bana 1 sene oluyo kullandım ama bu ilaçtan sonra yüzümde kıllar cıktı küçük siyah ve parmakla çekince kopabilen kıllar.
Bende bugün parmağımla kopardım anlımdakilari başka bişeyle alırsam sertleşir daha kotu olur diye parmağımla kopardım.
Bidaha çıkarmı daha kötü bi hal alırmı acaba bi bilgin varmı ?

şifa olsun bacım bu psikolojiyle tüyleri de hemen bitirirsin sen

valla bacım bekleyip görmen lazım. eğer ilacı hala kullanıyorsan büyük ihtimal devam edecektir. bıraktıysan epilasyona uyarak devam edersen zamanla bitecektir

6 ay 9 gün Hem çok hızlı geçiyor zaman , daha dün nişanlanmıştım sanki

evdi eşyaydı derken bı bakmışşın düğün günü gelmiş:26:bende düğün tresınden erken regl oldum dolunayı uyguladım ıkı gun sonra oldum ınsallah cok hızlı cıkmazlar ya ne guzel heveslendıydım sankı hıç çıkmayacakmış gibi:2:

desene bana da zaman çabuk geçecek evim hazır yavaş yavaş eşyaları alıyor yoğurdum, bizde alıyoruz ve günler su gibi geçiyor gerçekten :26:

pericimmmm
mart ayını günlerini nezaman yazacan..acele bekliyom..

ben perinin ilk sayfada verdiği şekilde hesapladım söyleyim bakalım dogru hesaplamış mıyım :) 16sı ve 17 sınde cok kısa saat şeklinde tarih var ondan sonrada 23 mart 23.03de başlıyor 26 mart 0.39da bitiyor canım umarım dogrudur peri kontrol etsin :)))

pericimmmm
mart ayını günlerini nezaman yazacan..acele bekliyom..

bacım süpersin valla doğrudur tarihler

Perim ya ben koptum gittim, hic bisey yapmadim, ayi gibi geziyorum su an, ohh sicacik

nasıl hesaplıyon kızz
banada öğret...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…