- 7 Mart 2012
- 2.487
- 1.440
- 34
ehehe maymuş olmuşvalla büyüyen fazdayız yapsan daha kötü olacak, eccik daha sabret bak 2 mart oldu sayılır kaldı 2 hafta. 2 hafta için kendini ateşe atmaya değer mi
Allah razi olsun boyle faydali bilgiler verdigin icin. Pericim, peki adetli oldugumuz gune denk gelirse napiyoruz. Atliyor muyuz ayi?
Perim jilet yapam bari
teşekkürler canım benim şuan o kadar memnunum ki anlatamam senin sayende canım rabbim gönlüne göre versin amin..............
nasıl hesaplıyon kızz
banada öğret...
Ellerıne sağlık pericik tarıhler cok ıyı denk geldı valla 23ünde düğün var 16 17 cok guzel bı haftadada kokunden alındıgı ıcın cıkmaz zaten ınsallah dıyorum yınede saol saol saol
valla bende sevindim tarihlerin iyi denk gelmesine
tarihleri takip ediyorum, doğru hesaplamayı öğrenmişimay takvimi çıktısı aldım, üzerinde işaretlemeler yapıyorum. duvarımda asılı duruyor. böylece saçımı ne vakit kesecem, ne vakit yolunacam kaçırmıyorum
pericik merhaba, öncelikle emeğine sağlık başlığını bi kaç ay önce buldum faydasını da gördüğüme inanıyorum. benim sorum yüzdeki tüyleri ne yapıcaz? son tarihte almış olmama rağmen bi kaç gün sonra bıyıklarım belli olmaya başlayacak, adetime denk geldiği için alamayacağım ama bi sonraki tarihe kadar beklersem de insan içine çıkamambioderin ağda bandını kullanıyorum bu arada ayda bir de aldıktan sonra serumunu sürüyorum. yüzümde diğerlerinden koyu renkte duran bir tane tüy vardı mesela şimdi seçemiyorum bile. hem takvim hem ağda hem serum olunca bayağı etkiledi sanırım.
amma uzun yazmışımtekrar teşekkür ederim sana bi de yoğurdunla mutluluklar
Periciğim bugün saçlarımı azcık yıpranmış kısımlarını azcık kestim bakalım hızlı uzayacaklar mı merak ediyorum inşallah bu sefer uzar saçlarım :))
Ben de ilk defa bu ay deniycem.Sonucu çok merak ediyorum.Önce Allah'a sonra size güveniyorum ayperisi :)
pozitif bir şekilde inanarak yapıp beklersen hemencecik uzayacaktır bacım merak etme
Evet inanıyorum bu sefer olucak gibi hem çok azcık kestim sadece yıpranan yerleri saçım güzel oldu kuaför yeteneği var galiba birazcık