Dolunay epilasyonu

Periciğim ben bişey daha soracağım sana martın ilk günü küçülen faz bitiyo,
peki martın ilk 2 haftasına tekrar denk geliyomu
acaba şimdiden öğrenip ona göre kendimi ayarlıyım.
Bide siyah nokta ve cilt bakımı yapabileceğimiz tarihlerin ne zaman olacağını anlamadım ben epilasyon günlerinde mi yapacağız bunlarıda ?

dediğin gibi ikisi de kötü o yüzden acil değilse kesinlikle yapma diyorum. ama acilse ikisi de kötü etki yapacak sonuçta tercih senin

Şubat ayı "Epilasyon" - "Siyah Nokta Temizleme" - "Geç Uzayan Tırnak Kesim" Tarihleri diye başlıkta yazıyor bacım. siz sadece epilasyon kısmını okuyup geçiyorsunuz

Mart'ın 16 sında saat 19.10'da dolunay gerçekleşecek ve küçülmeye başlayacak.. aynı zamanda tam o aralar ay başak burcunda dolunaydan 1 saat sonra epilasyon başlayacak gece 2.26 da hemen bitecek

cilt bakımı tarihleri de yazıyor mesela ; bakacaksın o gün ayın kaçı. BAKIM ve ÇAY İÇME dönemleri kısmında o günün tarihi hangi bakıma karşılık geliyorsa o gün o bakımı yapacaksın ister saç ister cilt.. o günün tarihini bulamıyorsan o gün dinlenme dönemidir birşey yapma. ve adet günlerinde de bakım yapmayacaksın.

Anladım canım sağol nişanlılık nasıl gidiyo ?

periciğim günaydın tatlım nasılsın ? düğününe az kalmış canım hadi bakalım hayırlısı ev filan tuttunuz mu ? hazırlıklara başlamışsınızdır

günaydın bacım çok şükür iyiyim sen nasılsın evim tutuldu , yoğurdum bugün taşınıyor eve , bende yarın gidip bi bakacağım temizlik gerekiyor mu diye eşyaları da yavaş yavaş almaya başladık. hep diyorum nerden nereye diye ne umutsuzluklar vardı, ve şimdi bulunduğum nokta hiç hayalime bile gelmezdi. aileler müthiş uyum içerisinde ve bizde öyle çok şükür

rabbim bozmasın canım hayırlı olsun eviniz tatlım bende bugün ağda yaptım komple senin sayende allahın izniyle şu tüylerden kurtulcaz canım benim bizim oralarda bir söz vardır su aka aka yolunu bulurmuş bak rabbim her kötü durumda insanı düzlüğe çıkarırmış eşyalarını taşıcakmısın ???

Allah razı olsun canım yok eşyaları şimdi taşırsam yoğurt bey kullanır

ay_perisi, merhaba canım, sen bilirsin diye sana sorayım istedim, ben barsak rahatsızlığım için karanfil kürüne başlayacağım. her gün suyla yutacağım 1 hafta boyunca. sence en etkili başlama tarihi ne olabilir?küçülen ayda mı büyüyen ayda mı başlamalıyım? Ay burcu önemli mi?

önemli tabi canım, burca göre hassaslık dönemleri var. Ay başak burcunda olduğunda sindirim sistemi organları hassastır. bu zaman diliminde yapacağın bakımlar ve masajlar daha etkili olacaktır. fakat bu zaman diliminde bu bölgelere ameliyattan kaçınacaksın.kürler için küçülen faz dönemi uygundur. şu an başak burcundayız ve ay küçülen fazda. çok şanslısın çünkü bu dönem 6 ay olur 6 ay olmaz. 17 şubat 20.23'e kadar ay başak burcunda olacak. başlasan iyi edersin yoksa 1 sonraki ayı beklemek zorunda kalırsın bu durum için barsak dediğin bağırsak oluyor değil mi :44:

Son düzenleme:

harikasın. bileceğini tahmin etmiştim. sabah başlıyorum o halde. belki de Allah şifasını verecektir de denk geldi..evet canım tıbben "barsak" olarak yazılıp telaffuz edilir. teşekkür ediyorum tekrar..

Ayyy melegimin telaseleri baslamis, tadjni cikar sekerim en guzel gunlerin bunlar. Sonra dugun bitiveriyo hic anlamiyosun 5 dk gibi. Keske doya doya yasasaymisim diyosun.

Perim benim adetime bir iki gun var epilasyonumu yapmayayim demi. Ikinci tarihe birakayim?

tabii ki de yapmayacaksın duymamış olalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…