- 14 Nisan 2013
- 3.631
- 4.000
tabii ki de yapmayacaksın duymamış olalım
Tamam ağam affet :78:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
harikasın. bileceğini tahmin etmiştim. sabah başlıyorum o halde. belki de Allah şifasını verecektir de denk geldi..evet canım tıbben "barsak" olarak yazılıp telaffuz edilir. teşekkür ediyorum tekrar..
Ayyy melegimin telaseleri baslamis, tadjni cikar sekerim en guzel gunlerin bunlar. Sonra dugun bitiveriyo hic anlamiyosun 5 dk gibi. Keske doya doya yasasaymisim diyosun.
Perim benim adetime bir iki gun var epilasyonumu yapmayayim demi. Ikinci tarihe birakayim?
merhaba ben ilk defa yüzümü aldım ve cok pişman oldum tesadüfen rastladım ve içim rahatladı çok inandım kesinlikle deniyeceğim 2014 ün günleri varmı ben mi göremiyorum yardımcı olurmusunuz:
merhaba ay_perisi
Ay takvimi hakkinda biraz bilgi verebilirmisin ? Bu konulara merakliyimda mesela dolunayin yada yeniayin üzerimize ne gibi etkisi oluyor... o günlerde ne yapmak/yapmamak uygun olur?
tadını çıkarmaya çalışıyorum ama beni şimdiden hüzün bastı 6 ay sonra ailemden ayrı yaşamaya başlayacağım diğer soruna da sarma bacım iyi cevap vermiş zaten bana bişey kalmamış
sopayla geliyorum ama
iki ay önce de yoğurdum yoğurdum diye sızlanıyordun bak kavuştun ne güzel
Perim yaa gecen sene bu konuyu gordugumde de regl donemime denk geliyodu, simdi de oyle. Demekki senede bir, bikac ay tarihler uymuyor. Ikinci tarih de son gunlerime denk gelecek, mecbur yapicam o zaman. Offfff. :44:
bilgiler için çok teşekkrüleer :) :)
Hayir perim yapiciiimmm, pazartesi tutmayin beni yihhuuu...
valla canım ben bu kadar etkılı olacagını sanmıyordum ama yaparken cok ınandım gec cıkıyor az cıkıyor subatta bıttı gelsın mart ayı dugun yaklasıyor ınsallah tuttururuz tarıhlerı:)