Dolunay epilasyonu

merhaba ben ilk defa yüzümü aldım ve cok pişman oldum tesadüfen rastladım ve içim rahatladı çok inandım kesinlikle deniyeceğim 2014 ün günleri varmı ben mi göremiyorum yardımcı olurmusunuz:

merhaba ay_perisi
Ay takvimi hakkinda biraz bilgi verebilirmisin ? Bu konulara merakliyimda :KK70: mesela dolunayin yada yeniayin üzerimize ne gibi etkisi oluyor... o günlerde ne yapmak/yapmamak uygun olur?

Ayyy melegimin telaseleri baslamis, tadjni cikar sekerim en guzel gunlerin bunlar. Sonra dugun bitiveriyo hic anlamiyosun 5 dk gibi. Keske doya doya yasasaymisim diyosun.

Perim benim adetime bir iki gun var epilasyonumu yapmayayim demi. Ikinci tarihe birakayim?:KK16:

tabii ki de yapmayacaksın duymamış olalım :KK20: :KK60:

tadını çıkarmaya çalışıyorum ama beni şimdiden hüzün bastı 6 ay sonra ailemden ayrı yaşamaya başlayacağım :KK14: diğer soruna da sarma bacım iyi cevap vermiş zaten bana bişey kalmamış :KK54:

merhaba ay_perisi
Ay takvimi hakkinda biraz bilgi verebilirmisin ? Bu konulara merakliyimda :KK70: mesela dolunayin yada yeniayin üzerimize ne gibi etkisi oluyor... o günlerde ne yapmak/yapmamak uygun olur?

valla bacım ne diyeyim ki, ilk sayfada dolunay ve bu yöntem hakkında en geniş bilgiyi verdim. ve ekstra tarihler nasıl hesaplanıyor o da yazıyor.. :KK54:

tadını çıkarmaya çalışıyorum ama beni şimdiden hüzün bastı 6 ay sonra ailemden ayrı yaşamaya başlayacağım :KK14: diğer soruna da sarma bacım iyi cevap vermiş zaten bana bişey kalmamış :KK54:

sopayla geliyorum ama :KK20:
iki ay önce de yoğurdum yoğurdum diye sızlanıyordun bak kavuştun ne güzel :KK16:

Perim yaa gecen sene bu konuyu gordugumde de regl donemime denk geliyodu, simdi de oyle. Demekki senede bir, bikac ay tarihler uymuyor. Ikinci tarih de son gunlerime denk gelecek, mecbur yapicam o zaman. Offfff. :44:

Perim yaa gecen sene bu konuyu gordugumde de regl donemime denk geliyodu, simdi de oyle. Demekki senede bir, bikac ay tarihler uymuyor. Ikinci tarih de son gunlerime denk gelecek, mecbur yapicam o zaman. Offfff. :44:

mecbur yapmazsın bacım, tüylerin geç çıkacağı için 1-2 ay sallayabilirsin :KK19:

valla canım ben bu kadar etkılı olacagını sanmıyordum ama yaparken cok ınandım gec cıkıyor az cıkıyor subatta bıttı gelsın mart ayı dugun yaklasıyor ınsallah tuttururuz tarıhlerı:):21::21:

Aralık 20sinde almıştım tüylerimi. Sonrasında ocak 19 da tüylerim alınacak kıvama gelmişti gayet :KK31:
19unda heryerimi aldım 3gün boyunca sabah akşam karınca yumurtası yağını sürdüm. :KK31:
15 şubat geldi. Bakıyorum bakıyorum neresini alıcam nasıl alıcam diyorum kendi kendime :26: Bikini bölgemde ocağın 19unda alamadığım kısalığından dolayı tutamadığım tüyler uzamış sadece. Geri kalanı yok :KK53: Bacaklarım kollarım kol altım desen cansız ince. İyice bakmadan göremedim bile çıkanları :KK53: O kadar cansız ince ve gri renkteydiki :KK1: 15 şubatta da çıkanları alıp 3gün karınca yumurtası yağını uyguladım. Bugün ayın 25i. Cansız cansız tüyler gelmeye başladı bikini bölgemden. Sanırım 19 ocakta aldıklarım yeni çıkıyor :KK53: Gri renkte cansız ve bazı yerlerde yok :KK53:
Bu kadar hızlı fayda göreceğimi düşünmemiştim :KK53: Sanırım martta alamayacağım tüylerimi. çünkü çık mı yor !

Ay perisi çok teşekkür :KK16: Faydasını gördüm 2 ayda. Herkese tavsiye ediyorum durmayın hemen başlayın :KK52:

X