- 14 Nisan 2013
- 3.631
- 4.000
ben tarihleri görür görmez bi yere not alıyorum yada telefonuma bi gün öncesine hatırlatma kuruyorum çok iyi oluyo hiç kaçırma gibi bi durumum olmuyo sende deneyebilirsin :)
Evet supersin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben tarihleri görür görmez bi yere not alıyorum yada telefonuma bi gün öncesine hatırlatma kuruyorum çok iyi oluyo hiç kaçırma gibi bi durumum olmuyo sende deneyebilirsin :)
pekmezi de hiç sevmem :120: yoğurdum turplu ballı bişey yaptırdı sıvılaşınca onu içecekmişim :26: tarihler içinse önemi yok canım elimden geldiğince sizlerleyim İnşallah
pekmez sevilmez mi pericik ya ben kardeşime ilaç diye kandırıp hasta olunca yediriyorum aa o turplu ballı şeyi bu aralar bende çok duyuyorum öksürüğe çok iyi geliyomuş şifa olur inşaAllah geçmiş olsun tarihler için ayrıca teşekkür nerdeyse 5 aydır takip ediyorum hepte tarihler bana uyuyo maşaAllah
ay perisi arkadaşım ben pazar günü almak istiyorum diğer tarihler çok ileri canım .. acaba pazar günü alırsam çokmu artar ne zamana denk gelir yardımcı olabilirsin ?
bi sorum adaha olacak canım
ben aldıktan sonra hep sivilce atıo bunu önlenmesinin yolu varmıdır ?
canım sivilcelenme kıl kökündeki yağı dışarı atmasıyla oluşuyor. yüzünde oluşuyorsa sivilcelenme ve ağda yapıyorsan yüzüne ağdayı bırakıp ipe geç. çünkü sivilce sıcağı sever, kaşıntıyla birlikte pütür pütür çıkar. ip yapınca böyle bir sorunun kalmaz. diğer bölgeler içinse birşey diyemeyeceğim canım
iple hepsini alabiliyormusun canım nasul yapıyorsun :S
bende almayı düşünüyorum ne zaman almalıyım adetime 8 gün var
şubatın 2. tarihini kullan bacım
2 .tarih nedir
konunun ilk mesajında tarihler var ya bacım oradan bakacaksın
Ay perisi sorum şu şimdi epilasyon tarihlerinde adet dönemim olacak ve epilasyon yapmayacağım fakat siyah nokta temizliği yapmak için ne gibi bir sakıncası olsun ki adette olmamın?
adet dönemi her türlü bakım için dinlenme dönemidir. istersen bir dene, sonra normal dönemlere göre daha hızlı çıkabilir belki :44: