tatlım göğüs büyütme 2014 de kadar yok demişsin de yani bu ay yok mu diyecektin anlayamamdım :44:
13-14 Martta başlıyor canım. 6 ay var 6 ay yok
eskiden benimde ihtiyacım yoktu 85 di ama bi beden küçülünce insan ister istemez takıyor
benim içimede mart ayı doğmuştu biliyormusun
zayıflamaktan ve stresten küçüldüğü oluyor evetbu aralar bende de var da artık stresimde bitti nişan yüzüğünü takınca tekrar kocaman olucaklar bence
5-6 ay boyunca ortalama ayda 2 günlük dilimleri iyi değerlendirmeli uygulama yapanların
yaklaşık 10 kiloya yakın kilo verince haliyle küçülüyoraynen martta gaza basarım şimdi zaten minik minik dokunuşlar yapıyorum finallerim var ona vaktim çok yok
ah finaller ahhiç çalışmazdım ne vizelere ne finallere. bölüm 3. süydüm çünkü dersi derste çok iyi bir şekilde dinliyordum notta almıyordum gerçi tüm öğrencilik hayatım hep böyle geçti
Hangi bölümü okudun
erciyes fizik. profesörler bu bölümün zorluğunu tıp ile bir tutuyorlardı, bölüme gelince anladım. gerçi benim ki yanlışlıkla olmuştu, başka yer yazayım derken kodlama hatasından dolayı fiziğe girmiştimvardır bir hayır deyip devam ettim
çok iyimiş benimde arkadaşım fizik okuyor marmara üniversitesinde peki şuan napıyorsun canım bu tarihlerinle bağlantılı bi mesleğin sanırım var :44:
Çok enteresan bir konu bu dolunay epilasyonu ilk defa görüyorum.İlgiyle okudum. Bende yüz için iğneli epilasyona başlayacağım .11 ocakta yaptırsam olur mu.?
her ayın epilasyon tarihleri konunun ilk mesajında veriliyor canım, bu duruma göre 11 ocak epilasyon tarihine denk gelmiyor. aksine 11 ocak büyüyen faza denk geliyor en azından küçülen faza denk getirmeye çalış
nerede yazdığını tam anlayamadım canım... 18 19 u olr mu peki ? fakat adetime 2 3 gün kalmış oluyor bir el at benm bu hesaba ya.
http://www.kadinlarkulubu.com/istenmeyen-tuyler/592422-dolunay-epilasyonu.html linke tıkla bacım .. Ocak ayı "epilasyon" - "Siyah Nokta Temizleme" - "Geç Uzayan Tırnak Kesim" Tarihleri diye yazıyor bacım nasıl göremedin :44: anladığım kadarıyla 22 si gibi regl olacaksın. o zaman tarihlere bakınca sana en uygunu 2. tarih yani 28 ocakta başlayan tarih oluyor.
çok teşekkür ederim tatlımm
2. sınıfı okurken ameliyat oldum. o ara oldukça geri de kaldım 3 ay kadar. sonra toparlayamadım çünkü fizik oldukça farklı bir bölüm yani daha önce hiç görmediğin kadar formüller denklemlerve bir ucunu kaçırırsan imkanı yok toparlamanın diyebilirm. bunu görüp daha fazla yıpranmadan üniversiteyi bıraktım. marketimiz var, marketimde kasa başı çalışıyorum. sigortam da var. daha nolsun yoğurdumla bu sene ygs ye gireceğiz açıköğretim okumayı düşünüyoruz dur bakalım
çok teşekkür ederim tatlımm
bunu gördümde tarih 2013 ya o yüzden tereddüt ettim he ryıl aynı mı oluyo rki bu tarihler bence dolunay değişebilirrr
ben bu yıl ygs ye giriyorum kpss ye giriyorum direksiyon sınavına giriyorum on parmak yani f kalvye sınavına giriyorum bide bu yıl okulum bitiyor artık benden geriye ne kalır bilmiyorumsen hangi bölümü düşünüyorsun bide marketin ne üzerine :)) bide geçmiş olsun ne ameliyatı oldun?
benim için farkeden birşey yok eşimle aynı bölüm olsun ki rakibim olsun istiyorum, sayısal bölümlerden birini seçerimmarketimiz bildiğin gıda alışverişi üzerine ameliyat ise pilonidal sinus yani bildiğin kıl dönmesi dedeme çekmişimde biraz