Dolunay epilasyonu

çok iyi benim babamında marketi var ondan sordum benim bi arkadaşımda olmuştu kıl dönmesinden oda babasına çekmiş ben daha hangi bölümü seçeceğime karar vermedim bide yabancı dil sınavınada giricem galiba 2014 yılıda bana biraz giricek ben bu yıl herşeyi yapıyorum bi evlenmek kalmış geride bende

ayperisi, sanırım "kıl dönmesi" ameliyatı bu dolunay epilasyonunu öğrenmeye itti seni geçmiş olsun canım bu arada ..

sağolasın canım zaten ameliyattan sonra uzun araştırmalar yaptım, 0 dan bu noktaya geldim. kolay olmadı şimdi şükür çok iyi dururmu. kolumu görseniz hayret edersiniz. iki kolumunda aşağı kısmında tüy yok sanki jiletle almışımda öyle kel kalmış gibi bacaklarımda yama gibi bi yerde var bi yerde yok

bence temelli çöz bunu tatlım epilasyon yaptır

bu sanırım sende uzun bir süreçte bu hale geldi. ben 1 sene lazer epilasyona gittim en iyi yerde.. ama benim kıllar biraz inatçıymış.. belkide dolunay günlerine ters zamanlara denk gelmişti..:) ama şükür eskisinden daha iyi. normal bir kadında ne kadar çıkıyorsa o kadar çıkıyor artık :) (buna bile şükür yani) daha önce dolunayın bende bazı şeyleri etkilediğinin farkındaydım. ama bunun hakkında hiçbir fikrim ve bilgim yoktu açıkçası.. o yüzden şimdi bilinçli ve ümitliyim bakalım. :)

bende yeni başladım lazere bakalım bende neler olucak

bende yeni başladım lazere bakalım bende neler olucak

ikinizde hoşgeldiniz dolunay çetesine ailemiz gün geçtikçe büyüyor hadi bakalım hepimize şifa olsun

sanırım lazer epilasyon yaptırdın canım genital bölge epilasyonu nasıl oluyo acaba kuzenim çamaşırını çıkarmadan yapıldığını söyledi açıkçası öyleyse bende düşünürüm para bulunca ama bana soğuk gelen genital bölgeyi açmak :26:

Yok tatlim ben yaptirdim genitale, camasiri cikarmadan olmuyor. Lazerin kil kokunu yakabilmesi icin gormesi gerekiyor. Hatta beyaz tenli isen daha cabuk sonuc aliyorsun.

yok bacım ben hiç lazere mazere gitmedim benim mucizemin adı dolunay epilasyonu

Yok tatlım nerdeeee açıyorsun baya yani bide bana iri suratsız bi kadın geldi çıkartın bence çamaşırınızı daha rahat edersin demişti ben korkudan ölecektim aha dedim bu kadın beni yakıp kavuracak dedim Nitekim ki öyle oldu ama bazı yerlerim acayip azaldı daha tek seansta yaza kadar baya bi azalır inşallah

Canım yaa büyük rahatlık eminim bende bir seans gittim ama şöyle düşün yeni bir teknoloji ve bizim neslimiz kobay nesil yani doktorlar kanser riski yok diyor ama benim gittiğim kadın doğumcum kesin bir dille dedi ki "özellikle söylüyorum şu anlık bilinen bir riski yok ama şimdi lazer yaptıran bayanların bana sorarsanız rahim ağzı ya da lenf ya da cilt kanserine yakalanma riski daha fazla, dediğimin çıkıp çıkmayacağını ne yazık ki 20 30 sene bekleyip göreceğiz"

Zaten dediğin şu açma konusunda çok rahatsız olmuştum iyice soğudum lazerden Allah mecbur bırakmasın ama gitmem...

Yok ben kolay kolay bırakmam çünkü öyle büyük ve kalıcı bi kolaylık ki benim için nerdeyse imkansız bırakmak ama şu açma olayı kötü ya kadına çok utanıyorum şuan diyorum kadın niye diyor onun için çok normal bişi olmuş artık

çok teşekkür ederim pericim. şimdi anlamış oldum

ben doktora bile açmıyorumki ölürüm utancımdan. ayyy çok zordur ama sen nerde yaptırdın canım kaç seansta azaldı ve nekadara mal oldu :26:

ben doktora bile açmıyorumki ölürüm utancımdan. ayyy çok zordur ama sen nerde yaptırdın canım kaç seansta azaldı ve nekadara mal oldu :26:

Ben daha ilk seansa gittim ikincisi salı günü olucak ben tanıdık indirimiyle baya bi ucuza gidiyorum bütün vücut sadece 500 lira o kadar hemde seans sınırlaması da yok kardeşimle birlikte gidiyoruz oda doğal olarak aynı paraya gidiyor iki bacı bu dertten kurtulucaz inşallah

malum yeri açmasak iyiydi tühhh ben en çok genital bölgeden kurtulmak istiyorum çok zor geliyo bana tüy azaltıcı bişey bulsam bari açamam ben onu kimselere

malum yeri açmasak iyiydi tühhh ben en çok genital bölgeden kurtulmak istiyorum çok zor geliyo bana tüy azaltıcı bişey bulsam bari açamam ben onu kimselere

Rahatlık için mecbur açıyoruz yani yapacak bişi yok özellikle oradan kurtulmak için sabırsızlanıyorum

Rahatlık için mecbur açıyoruz yani yapacak bişi yok özellikle oradan kurtulmak için sabırsızlanıyorum

iğnelimi seninki ? iğneli olmazsa kılları çoğaltıyo diyolar sarı tüycükleride kalınlaştırıyo diyolar. çalışınca bende istiyorum inşallah şuan imkanımyok ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…