benim için farkeden birşey yok eşimle aynı bölüm olsun ki rakibim olsun istiyorum, sayısal bölümlerden birini seçerimmarketimiz bildiğin gıda alışverişi üzerine ameliyat ise pilonidal sinus yani bildiğin kıl dönmesi dedeme çekmişimde biraz
ayperisi, sanırım "kıl dönmesi" ameliyatı bu dolunay epilasyonunu öğrenmeye itti senigeçmiş olsun canım bu arada ..
sağolasın canımzaten ameliyattan sonra uzun araştırmalar yaptım, 0 dan bu noktaya geldim. kolay olmadı şimdi şükür çok iyi dururmu. kolumu görseniz hayret edersiniz. iki kolumunda aşağı kısmında tüy yok sanki jiletle almışımda öyle kel kalmış gibi bacaklarımda yama gibi bi yerde var bi yerde yok
sağolasın canımzaten ameliyattan sonra uzun araştırmalar yaptım, 0 dan bu noktaya geldim. kolay olmadı şimdi şükür çok iyi dururmu. kolumu görseniz hayret edersiniz. iki kolumunda aşağı kısmında tüy yok sanki jiletle almışımda öyle kel kalmış gibi bacaklarımda yama gibi bi yerde var bi yerde yok
bu sanırım sende uzun bir süreçte bu hale geldi. ben 1 sene lazer epilasyona gittim en iyi yerde.. ama benim kıllar biraz inatçıymış.. belkide dolunay günlerine ters zamanlara denk gelmişti..:) ama şükür eskisinden daha iyi. normal bir kadında ne kadar çıkıyorsa o kadar çıkıyor artık :) (buna bile şükür yani) daha önce dolunayın bende bazı şeyleri etkilediğinin farkındaydım. ama bunun hakkında hiçbir fikrim ve bilgim yoktu açıkçası.. o yüzden şimdi bilinçli ve ümitliyim bakalım. :)
bence temelli çöz bunu tatlım epilasyon yaptır
bu sanırım sende uzun bir süreçte bu hale geldi. ben 1 sene lazer epilasyona gittim en iyi yerde.. ama benim kıllar biraz inatçıymış.. belkide dolunay günlerine ters zamanlara denk gelmişti..:) ama şükür eskisinden daha iyi. normal bir kadında ne kadar çıkıyorsa o kadar çıkıyor artık :) (buna bile şükür yani) daha önce dolunayın bende bazı şeyleri etkilediğinin farkındaydım. ama bunun hakkında hiçbir fikrim ve bilgim yoktu açıkçası.. o yüzden şimdi bilinçli ve ümitliyim bakalım. :)
bende yeni başladım lazere bakalım bende neler olucak
sanırım lazer epilasyon yaptırdın canım genital bölge epilasyonu nasıl oluyo acaba kuzenim çamaşırını çıkarmadan yapıldığını söyledi açıkçası öyleyse bende düşünürüm para bulunca ama bana soğuk gelen genital bölgeyi açmak :26:
sanırım lazer epilasyon yaptırdın canım genital bölge epilasyonu nasıl oluyo acaba kuzenim çamaşırını çıkarmadan yapıldığını söyledi açıkçası öyleyse bende düşünürüm para bulunca ama bana soğuk gelen genital bölgeyi açmak :26:
Yok tatlım nerdeeee açıyorsun baya yani bide bana iri suratsız bi kadın geldi çıkartın bence çamaşırınızı daha rahat edersin demişti ben korkudan ölecektim aha dedim bu kadın beni yakıp kavuracak dedim Nitekim ki öyle olduama bazı yerlerim acayip azaldı daha tek seansta yaza kadar baya bi azalır inşallah
Yok tatlim ben yaptirdim genitale, camasiri cikarmadan olmuyor. Lazerin kil kokunu yakabilmesi icin gormesi gerekiyor. Hatta beyaz tenli isen daha cabuk sonuc aliyorsun.
Canım yaa büyük rahatlık eminim bende bir seans gittim ama şöyle düşün yeni bir teknoloji ve bizim neslimiz kobay nesil yani doktorlar kanser riski yok diyor ama benim gittiğim kadın doğumcum kesin bir dille dedi ki "özellikle söylüyorum şu anlık bilinen bir riski yok ama şimdi lazer yaptıran bayanların bana sorarsanız rahim ağzı ya da lenf ya da cilt kanserine yakalanma riski daha fazla, dediğimin çıkıp çıkmayacağını ne yazık ki 20 30 sene bekleyip göreceğiz"
Zaten dediğin şu açma konusunda çok rahatsız olmuştum iyice soğudum lazerden Allah mecbur bırakmasın ama gitmem...
yanlış anlamışsındiyelim ki epilasyon tarihi geldi, adetlisin veya adetine 3 günden az var ise yapmıyorsun. diğer durumlarda yapıyorsun. diyelim tarih geldi fakat tüylerin daha çıkmadı, sen sonuca hızlı ulaşmak için çıkanları al diye de öneriyorum
Yok tatlım nerdeeee açıyorsun baya yani bide bana iri suratsız bi kadın geldi çıkartın bence çamaşırınızı daha rahat edersin demişti ben korkudan ölecektim aha dedim bu kadın beni yakıp kavuracak dedim Nitekim ki öyle olduama bazı yerlerim acayip azaldı daha tek seansta yaza kadar baya bi azalır inşallah
ben doktora bile açmıyorumki ölürüm utancımdan. ayyy çok zordur amasen nerde yaptırdın canım kaç seansta azaldı ve nekadara mal oldu :26:
Ben daha ilk seansa gittim ikincisi salı günü olucak ben tanıdık indirimiyle baya bi ucuza gidiyorum bütün vücut sadece 500 lira o kadar hemde seans sınırlaması da yok kardeşimle birlikte gidiyoruz oda doğal olarak aynı paraya gidiyor iki bacı bu dertten kurtulucaz inşallah
malum yeri açmasak iyiydi tühhhben en çok genital bölgeden kurtulmak istiyorum çok zor geliyo bana tüy azaltıcı bişey bulsam bari açamam ben onu kimselere
Rahatlık için mecbur açıyoruzyani yapacak bişi yok özellikle oradan kurtulmak için sabırsızlanıyorum