Dolunay epilasyonu

koltukaltı ve genital bölgeyi hormonsal hücum bölgesi olarak düşünmeliyiz. ergenliğe girdikten sonra o bölgeler haliyle hormonlardan etkilenmeye başlıyor, geç cevap vermesi de normal

peki suan senın tuylerin ne durumda bı yorumunda ıkı ay boyunca cıkmadıgını soylemiştin bu duruma ne kadar süre zamanında geldin:) birda iki ay boyunca hıc cıkmıyor dedin ya yanı hiç mi yuzumuz gibi pırıl pırıl mı kalıyor :))))

genital için dememişimdir o cümleyi bacım :44: çünkü üst kısmı eldivenle alıyorum geri kalan kalıyor yapamıyorum

Ya pardon ben İstanbul' da sandım seni::) Yine de teşekkür ederim.Türban tokası resmi yüklenmemiş sanırım.. Çok güzel olmuşsun maşallah Allah tamamına erdirsin mutluluklar

Ya pardon ben İstanbul' da sandım seni::) Yine de teşekkür ederim.Türban tokası resmi yüklenmemiş sanırım.. Çok güzel olmuşsun maşallah Allah tamamına erdirsin mutluluklar

yo bende görünüyor resim :44: Allah razı olsun bacım, sana da kolay gelsin

Ay perisi nişan elbisen türbanın harika olmuş
Nişanda böyleysen düğünde nasıl olacaksın hayal edemiyorum

Bir de çok anlamadım ama hint filmlerine merak salmışsın galiba
İzleyip begendiklerini yazsana bana
Ben hint filmlerinden slumdog milloner, barfi ve three idiot u izlemiştim ve çok tatlı bulmuştum o filmleri
Tam bana göre filmler, içinde rahatsız edici çıplaklıklar veya anlamadıgım dialoglar yok
Romantizm desen çok saf, çok temiz
İnsan izlerken "ay canııım" diyor sürekli :)

canım nişanlanmışsın hayırlı,uğurlu olsun.Rabbim tamamına erdirsin.mutlu musmuslu etsin seni :) haberini alınca çok mutlu oldum.gönülleri ısındıran Rabbim bir ömür boyu gönül,kalp sıcaklığı versin sevdiğinle sana :)

ayperisiii gerçekten güzel olmuşsun.. tebrik ediyorum ayrıca.. Allah bize de hayırlısıyla nasip eder inşallah.. bu arada dün gece 2. kez epilasyonumu yaptım.. ocak ayının epilasyon ve saç kesim günlerini bekliyorum şimdi. takipteyim

Allah razı olsun bacım

hint filmlerine bayılıyorum.. önereceğim filmler :

Ek Tha Tiger : Ek Tha Tiger.avi | PutLocker
3 Moonu : 3 (2012) - DVDRip - XviD - 1CDRip - [DDR].mp4 | PutLocker
Bodyguard 2011 : Bodyguard / 2011 / Hindistan / Türkçe Altyazılı | Bodyguard 2011 Hindistan T rk e Altyaz l - YEPPUDAA
Dabangg 2010 : Dabangg izle | İnternet üzerinden Hint Filmi izleyebilceğiniz tek adres. hint filmleri gerçekten öyle, saf ve temiz duygular içeriyor

Amin bacım , ne demişler sabreden peri yoğurduna ermiş

ne güzel bacım devam et kararından şaşma bu arada sağolasın bacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…