Dolunay epilasyonu

ayy tebrik ederiz..

Allah'ım mutluluğunuzu daim etsin,hayırlısıyla düğününüzü de görmeyi nasip etsin. Arkadaşlara katılıyorum, kamufle edilmiş bir foto.ya hayır demeyiz.Kamufle edilmezse zati bayılırız

kızlar avatarımı değiştirdim nasıl çok şeker diimmiiiii

pericanım, bebeem, nasılda hızlı gelişmiş senin olaylar. çok sevindim, Allah tamamına erdirsin inşallah. sarmanın foto isteğini destekliyorum. foto foto foto foto foto isteriz isteriz isteriz...........

ben bu ay epilasyon tarihlerini regl engeli yüzünden kaçırdım 1 ocağa da uyamıycam artık ocağın ilk tarine kadar, sıcak tutar diye teselli edicem kendimi

kızlar merhaba

tüm başlığı okuyamadım tüylerimizi 1 ocak ta mı almamız gerekiyor?

kısaca özetler misiniz neler yapmalıyız?
teşekkürler sevgiler

Ay_perisi, mesajını gördüm geldim :)
Çok sevindim, Allah tamamına erdirsin hayırlısı ile. Çok mutlu ve huzurlu olun
Yogurdun da tadını hiç sevmem bu arada

kızlar face adresimde perşembe gününe kadar kamufle edilmemiş nişan kıyafetli fotoğrafım herkese açık. perşembe günü kapatacağım.

face adresimi /akrepcik olarak bulabilirsiniz

Allah tamamına erdirsin diyorum kafanı kesip bir fotoğrafını koymak istersen hiç hayır demeyiz

ay hayrlı olsun canımmmmmmmmmmmmmmmm sevındım senın adına:) <3

hayırlı olsun pericik. inşallah bir ömür boyu böyle sürer.

Ay_perisi, mesajını gördüm geldim :)
Çok sevindim, Allah tamamına erdirsin hayırlısı ile. Çok mutlu ve huzurlu olun
Yogurdun da tadını hiç sevmem bu arada

Rabbim hepinizden razı olsun, sizler ve dualarınız olmasa belki bu noktaya gelemeyecektik Rabbim sizlerinde ne muradı varsa hayırlısıyla verir İnşallah Sırayla cevaplandırayım soruları

1- bir üst mesajda fotoğraf için bilgi verdim.
2- papatya bacım gerçekten iyi olmuş avatarın üzülme bacım sende ocak 2. tarihi yaparsın
3- bende yoğurt sevmem, ama o benim ayran olmamı sağladı ona ihtiyacım var

kızlar merhaba

tüm başlığı okuyamadım tüylerimizi 1 ocak ta mı almamız gerekiyor?

kısaca özetler misiniz neler yapmalıyız?
teşekkürler sevgiler

canım her ay belirli tarihler veriliyor bu konunun ilk mesajında. tarihe bakacaksın, eğer ki o gün adet değilsen veya adetine 1-2-3 günden fazla varsa epilasyonunu yapıyorsun. diğer durumda yapmıyorsun. baktın epilasyon günü geldi, adet engelin yok, sende de tüy falan yok 1-2 tane bile çıkan varsa onları al daha hızlı sonuca ulaşırsın

bacım kayserideysen SUDE bayan kuaförünü öneririm , tesettür konusunda en iyi kuafördür. ben sudeye gitmedim, çünkü randevu almayı unutmuştum, pazar sabahı sadıcımla sabah 9 a kadar açık kuaför aradık. bulunca yap gitsin bişeyler dedim. ama kayserideysen SUDE den şaşma ve yine kayserideysen YEŞİM gelinlik i bilirsin, ordaki çalışanlardan birine sorarsan seni türban tokası için yönlendirirler resmi ise ;

ben fesbuk mesbuk kullanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…