- 16 Ağustos 2011
- 2.784
- 3.124
kızlar dün nişanım oldu, yoğurdumla karşılıklı oynadık dans ettik vs. çok ama çok güzel geçti şüküryavruağzı bir abiye giydim, tesettür nişanbaşı yaptırdım ve üstüne dökümlü taşlı türban tokası taktırdım. stres falan hepsi bitti şükür, güne parmağında yüzükle uyanmak çok farklı bir duygu yoğurdum beni seviyor bende onu seviyorum
Allah tamamına erdirsin diyorumkafanı kesip bir fotoğrafını koymak istersen hiç hayır demeyiz
ay hayrlı olsun canımmmmmmmmmmmmmmmm sevındım senın adına:) <3
hayırlı olsun pericik. inşallah bir ömür boyu böyle sürer.
ayy tebrik ederiz..
Allah'ım mutluluğunuzu daim etsin,hayırlısıyla düğününüzü de görmeyi nasip etsin. Arkadaşlara katılıyorum, kamufle edilmiş bir foto.ya hayır demeyiz.Kamufle edilmezse zati bayılırız
kızlar avatarımı değiştirdim nasıl çok şeker diimmiiiii
pericanım, bebeem, nasılda hızlı gelişmiş senin olaylar. çok sevindim, Allah tamamına erdirsin inşallah. sarmanın foto isteğini destekliyorum. foto foto foto foto foto isteriz isteriz isteriz...........
ben bu ay epilasyon tarihlerini regl engeli yüzünden kaçırdım1 ocağa da uyamıycam artık ocağın ilk tarine kadar, sıcak tutar diye teselli edicem kendimi
Ay_perisi, mesajını gördüm geldim :)
Çok sevindim, Allah tamamına erdirsin hayırlısı ile. Çok mutlu ve huzurlu olun
Yogurdun da tadını hiç sevmem bu arada
kızlar merhaba
tüm başlığı okuyamadım tüylerimizi 1 ocak ta mı almamız gerekiyor?
kısaca özetler misiniz neler yapmalıyız?
teşekkürler sevgiler
Hayırlı olsu ay perisiii. Çok mutlu olursun inş. Benim de şubatta nişanım da makyajını nerde yaptırdın türban tokası nasıl bir şey nerden alınıyor ve her şeyden önemlisi memnun kaldın mı. bn hala kuaför bulamadım ve kararsızım tesettür başının şekli konusunda. biraz fikir verirsen beni çok mutlu edersin
Rabbim hepinizden razı olsun, sizler ve dualarınız olmasa belki bu noktaya gelemeyecektikRabbim sizlerinde ne muradı varsa hayırlısıyla verir İnşallah Sırayla cevaplandırayım soruları
1- bir üst mesajda fotoğraf için bilgi verdim.
2- papatya bacım gerçekten iyi olmuş avatarınüzülme bacım sende ocak 2. tarihi yaparsın
3- bende yoğurt sevmem, ama o benim ayran olmamı sağladı ona ihtiyacım var
ben fesbuk mesbuk kullanmıyorum
kız benımkıler daha çıkmadı:) adetıme daha epeyi var ozaman yapaym bı haftaya cıkarsa
kullanmasanda adres çubuğuna www . facebok . com / akrepcik yaz çıkar. ( aradaki boşlukları sil ha :) )
hiç de çıkmıyor
merhaba kızlar herkese selam saç bakımı tarihleri ne zaman acaba ?
bacım burdan da albüm yapamadım ki , yalancıyani sahte bir face adresi alamaz mısın :26:
periiiiiiiii
maşallah kız.Allah bir Ömür mesut etsin inşallah
albüm oluşturdum kızlarhadi bakın