- 10 Aralık 2008
- 316
- 108
- 34
albüm oluşturdum kızlar hadi bakın[/QUOTE
maşşallah canım sözde ayrı nişanda ayrı güzel olmuşsun. ayrıca elbisenede bayıldım. şöyle elbisenin daha net olduğu bir fotoğrafta koysan daha iyi olmazmı bize fikir olur :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
albüm oluşturdum kızlar hadi bakın[/QUOTE
maşşallah canım sözde ayrı nişanda ayrı güzel olmuşsun. ayrıca elbisenede bayıldım. şöyle elbisenin daha net olduğu bir fotoğrafta koysan daha iyi olmazmı bize fikir olur :)
Maşallah maşallah bir yastıkta kocayın inşallah bir maşallah da sana
Bir de saç resmi alsak tam süper olacaktı
Canım profılıne baktım ama album falan yok :26:
çıkan tek tük varsa onları al, sonra yaparım deme
canım nişan elbiseni göremedim facebookunda? sildin mi?kızlar face adresimde perşembe gününe kadar kamufle edilmemiş nişan kıyafetli fotoğrafım herkese açık. perşembe günü kapatacağım.
face adresimi /akrepcik olarak bulabilirsiniz
canım nişan elbiseni göremedim facebookunda? sildin mi?
Periciiiiim hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin çok sevindim çok da yakışmışsınız
albüm oluşturdum kızlar hadi bakın
dedim zaten kesin kızlardan biridir , bi kulübe bakayım dedim ki senmişsin bacım
sağolasın nutella bacım
pericim ben şimdi bişey sorcam ben temmuzdan beri sureklı bu tarıhleri takı ediyorum onun dısınada hiç çıkmadım ınceldiğini ve gec cıktıgını farkediyorum fakat paket bölgesinde pek bi azalma olmadı daha sence acele mı ediyorum :)