Dolunay epilasyonu

Maşallah maşallah bir yastıkta kocayın inşallah bir maşallah da sana
Bir de saç resmi alsak tam süper olacaktı

dur daha ona var bu aralar çok yoğunum, dişçiye gideceğim, cildiyeye gideceğim yoğurdumla buluşacağım, pazar hanımannem ve beybabam geliyor onlarla ilgileneceğim oooo çoook yoğunum çok, saçlarımı allayıp pullayıp çekmem lazım

maşşallah canım sözde ayrı nişanda ayrı güzel olmuşsun. ayrıca elbisenede bayıldım. şöyle elbisenin daha net olduğu bir fotoğrafta koysan daha iyi olmazmı bize fikir olur :)

o şekil hiç çekilmedim galiba :44: bulabilirsem ablamın telinden falan atarım

periciiim hayırlı uğurlu olsun allah tamamına erdirsin canım çok güzel olmuşşsun

pericim ben şimdi bişey sorcam ben temmuzdan beri sureklı bu tarıhleri takı ediyorum onun dısınada hiç çıkmadım ınceldiğini ve gec cıktıgını farkediyorum fakat paket bölgesinde pek bi azalma olmadı daha sence acele mı ediyorum :)

koltukaltı ve genital bölgeyi hormonsal hücum bölgesi olarak düşünmeliyiz. ergenliğe girdikten sonra o bölgeler haliyle hormonlardan etkilenmeye başlıyor, geç cevap vermesi de normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…