Dolunay epilasyonu

ben ilk mesaja adımları tek tek yazacağım, konu kapanmayacak. tarihleri bulanlar da konuya mesaj olarak atacak. bulamayanlarda tarihleri böylelikle görmüş olacak. herşey zamanla. eylülün 5 ine düğün tarihim kesildi. ama ben 1,5 - 2 sene daha buradayım. ve bu süre zarfında sizlerde bir ayperisi olacaksınız İnşallah

tüm OCAK ayı bakım bilgileri güncellenmiştir. Bakım tarihleri öğrenme dersimizde artık başlayacak takipte kalın

merhaba ay perisi konuyu görünce açıkçası çok şaşırdım fakat tam olarak anlayamadım yani adet tarihlerinden hemen önce ve sonra tüyler alınmıyor ve tam dolunay zamanı mı almak gerekiyor eğer beni aydınlatırsan çok sevinirim

Merhaba kızlar
Ben tam olarak 2014 Ocak ayı günlerini göremedim bana yardımcı olurmusunuz? teşekkürler:)

canım göğüs büyütmede bildiğin bir yontem var mı:)

rezene adaçayı içiyorum günlük canım , ve keçiboynuzu pekmeziyle üzüm yiyorum yeni sayılırım ama daha :) bide mersin yağıyla masaj yapıyorum

boza içmek ve tarçın yağıyla göğse masaj yapmak büyütüyor diye biliyorum. böyle birşey de biliyorum söyleyeyim dedim. hatta boza içmek anne sütünü arttırır yani göğse etkisi büyük. bi deneyin derim

Rezene çayını kesinlikle öneriyorum oda büyütüyor

yanlış anlamışsın diyelim ki epilasyon tarihi geldi, adetlisin veya adetine 3 günden az var ise yapmıyorsun. diğer durumlarda yapıyorsun. diyelim tarih geldi fakat tüylerin daha çıkmadı, sen sonuca hızlı ulaşmak için çıkanları al diye de öneriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…