Dolunay epilasyonu

canım sarmam yaaa süpersin :KK9: bende de yok feysbuk. :120:

pericik burdan da yazayım, çok beğendim sizi, Allah nazarlardan saklasın, çok yakışmışsınız. hep çok mutlu olun inşallah. :123:

bende faceyi kaldıracağım, internet yüzündne boşanmalar artıyor evime de net almayacağım zaten :KK19:

evine net al canım :KK20: doğru kullanabilirsen internet nimet sonuçta :KK53:

doğru ama işte boşanmaları görünce ailem kızdı, yoğurdumda istemiyordu zaten. evlenince çalışırsam yine marketimizde burdan girerim yine :KK54: zaten size artık bu ay takvimini öğretme zamanı geldi, elimde olmayan sebeplerden ötürü nete giremezsem ortada kalmayın sizi ortada bırakamam :KK14:

Selamlar ellerine sağlık öncelikle bayadır takip ediyorum ve bu olaya da fiili olarak yeni başladım bakalım şifa rabbimden.
Ben böyle formlara girip yazı yazacak fırsat bile bulamıyorum ama sırf bu kon ve senin için üye oldum. Ne diyeyim Allah Razı olsun:))

Selamlar ellerine sağlık öncelikle bayadır takip ediyorum ve bu olaya da fiili olarak yeni başladım bakalım şifa rabbimden.
Ben böyle formlara girip yazı yazacak fırsat bile bulamıyorum ama sırf bu kon ve senin için üye oldum. Ne diyeyim Allah Razı olsun:))

Cümlemizden bacım, hoşgeldin aramıza :KK19:

bende faceyi kaldıracağım, internet yüzündne boşanmalar artıyor evime de net almayacağım zaten :KK19:

doğru ama işte boşanmaları görünce ailem kızdı, yoğurdumda istemiyordu zaten. evlenince çalışırsam yine marketimizde burdan girerim yine :KK54: zaten size artık bu ay takvimini öğretme zamanı geldi, elimde olmayan sebeplerden ötürü nete giremezsem ortada kalmayın sizi ortada bırakamam :KK14:

Evet pericim sarma hakli, internetsiz olmaz. Yok ay takvimini ogrenin falan filan yok, gelirsin tarihleri verirsin okadar.. :KK22:

yaaa gitme amaaa :KK43: nereye gidiyorsunn.. kapatma netini.. kırk yılın başı epilasyon konusunda istikrar kaydedeceğim, onda da senin gideceğin tuttu.. sanırım benim bahtımda var tüylü olmak. :) umarım doğru öğrenebiliriz.. iyiydi böyle ya hazır....

Selam bende bu tarihlere gore yapıyorum ve gercekten faydasini da gördüm herkese anlatip duruyorum:)

yaaa gitme amaaa :KK43: nereye gidiyorsunn.. kapatma netini.. kırk yılın başı epilasyon konusunda istikrar kaydedeceğim, onda da senin gideceğin tuttu.. sanırım benim bahtımda var tüylü olmak. :) umarım doğru öğrenebiliriz.. iyiydi böyle ya hazır....

Rabbim mani çıkarmadıkça burdayım bacım üzülme sen, ama siz de öğrenin en azından :KK54: ilerde çocuklarınıza da miras bırakırsınız torunlarınıza da :KK19:

ne demişler ? :44: koruk sabrederek pekmez mi ne oluyodu :26: yok o sabredenler içindi. peki yardım edenlerle ilgili olan söz neydi :44: galiba öyle bi söz yoktu :KK53:

canım bı kac gun snra sacımı kestırecem ama adetıme 3 4 gun kaldı bunun sac kesımıne etkısı olurmu :KK14:

ne demişler ? :44: koruk sabrederek pekmez mi ne oluyodu :26: yok o sabredenler içindi. peki yardım edenlerle ilgili olan söz neydi :44: galiba öyle bi söz yoktu :KK53:

sabırla koruk helva oluyo cnm...öğretemedim sana şu ata sözünü..
iylik yap denize at balık bilmesse halik bilir..:KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:

Bi dakika kapanıyomu sayfa anlamadım yaa kapanmasın lütfen bakın nişanlıyım ve iki defa oldu başlayalı çok ümit bağladım size acıyın bana :)))) öğrenin yazmışsınız ama nasıl olacak ki

Kizlar hatirliyomusunuz, biara yanda reklam yerinde fatmagul vardi :KK9: tuy azaltici biseyin reklami. Nerden geldiyse aklima. :KK9:

X