• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar dün nişanım oldu, yoğurdumla karşılıklı oynadık dans ettik vs. çok ama çok güzel geçti şükür :16: yavruağzı bir abiye giydim, tesettür nişanbaşı yaptırdım ve üstüne dökümlü taşlı türban tokası taktırdım. stres falan hepsi bitti şükür, güne parmağında yüzükle uyanmak çok farklı bir duygu :17: yoğurdum beni seviyor bende onu seviyorum :55:

ayy tebrik ederiz..:46::46:

Allah'ım mutluluğunuzu daim etsin,hayırlısıyla düğününüzü de görmeyi nasip etsin. Arkadaşlara katılıyorum, kamufle edilmiş bir foto.ya hayır demeyiz.Kamufle edilmezse zati bayılırız :52:

kızlar avatarımı değiştirdim nasıl çok şeker diimmiiiii :16:

pericanım, bebeem, nasılda hızlı gelişmiş senin olaylar. çok sevindim, Allah tamamına erdirsin inşallah. sarmanın foto isteğini destekliyorum. foto foto foto foto foto isteriz isteriz isteriz...........

ben bu ay epilasyon tarihlerini regl engeli yüzünden kaçırdım :43: 1 ocağa da uyamıycam :43::43: artık ocağın ilk tarine kadar, sıcak tutar diye teselli edicem kendimi :37:

kızlar merhaba

tüm başlığı okuyamadım tüylerimizi 1 ocak ta mı almamız gerekiyor?

kısaca özetler misiniz neler yapmalıyız?
teşekkürler sevgiler

Ay_perisi, mesajını gördüm geldim :)
Çok sevindim, Allah tamamına erdirsin hayırlısı ile. Çok mutlu ve huzurlu olun :nazar:
Yogurdun da tadını hiç sevmem bu arada :D

kızlar face adresimde perşembe gününe kadar kamufle edilmemiş nişan kıyafetli fotoğrafım herkese açık. perşembe günü kapatacağım.

face adresimi /akrepcik olarak bulabilirsiniz :54:

Allah tamamına erdirsin diyorum :31: kafanı kesip bir fotoğrafını koymak istersen hiç hayır demeyiz :9:

ay hayrlı olsun canımmmmmmmmmmmmmmmm sevındım senın adına:) <3:16:

hayırlı olsun pericik. inşallah bir ömür boyu böyle sürer.

ayy tebrik ederiz..:46::46:

Allah'ım mutluluğunuzu daim etsin,hayırlısıyla düğününüzü de görmeyi nasip etsin. Arkadaşlara katılıyorum, kamufle edilmiş bir foto.ya hayır demeyiz.Kamufle edilmezse zati bayılırız :52:

kızlar avatarımı değiştirdim nasıl çok şeker diimmiiiii :16:

pericanım, bebeem, nasılda hızlı gelişmiş senin olaylar. çok sevindim, Allah tamamına erdirsin inşallah. sarmanın foto isteğini destekliyorum. foto foto foto foto foto isteriz isteriz isteriz...........

ben bu ay epilasyon tarihlerini regl engeli yüzünden kaçırdım :43: 1 ocağa da uyamıycam :43::43: artık ocağın ilk tarine kadar, sıcak tutar diye teselli edicem kendimi :37:

Ay_perisi, mesajını gördüm geldim :)
Çok sevindim, Allah tamamına erdirsin hayırlısı ile. Çok mutlu ve huzurlu olun :nazar:
Yogurdun da tadını hiç sevmem bu arada :D

Rabbim hepinizden razı olsun, sizler ve dualarınız olmasa belki bu noktaya gelemeyecektik :43: Rabbim sizlerinde ne muradı varsa hayırlısıyla verir İnşallah :16: Sırayla cevaplandırayım soruları :23:

1- bir üst mesajda fotoğraf için bilgi verdim.
2- papatya bacım gerçekten iyi olmuş avatarın :1: üzülme bacım sende ocak 2. tarihi yaparsın :5:
3- bende yoğurt sevmem, ama o benim ayran olmamı sağladı ona ihtiyacım var :17:

kızlar merhaba

tüm başlığı okuyamadım tüylerimizi 1 ocak ta mı almamız gerekiyor?

kısaca özetler misiniz neler yapmalıyız?
teşekkürler sevgiler

canım her ay belirli tarihler veriliyor bu konunun ilk mesajında. tarihe bakacaksın, eğer ki o gün adet değilsen veya adetine 1-2-3 günden fazla varsa epilasyonunu yapıyorsun. diğer durumda yapmıyorsun. baktın epilasyon günü geldi, adet engelin yok, sende de tüy falan yok 1-2 tane bile çıkan varsa onları al daha hızlı sonuca ulaşırsın :54:

Hayırlı olsu ay perisiii. Çok mutlu olursun inş. Benim de şubatta nişanım da makyajını nerde yaptırdın türban tokası nasıl bir şey nerden alınıyor ve her şeyden önemlisi memnun kaldın mı. bn hala kuaför bulamadım ve kararsızım tesettür başının şekli konusunda. biraz fikir verirsen beni çok mutlu edersin

bacım kayserideysen SUDE bayan kuaförünü öneririm , tesettür konusunda en iyi kuafördür. ben sudeye gitmedim, çünkü randevu almayı unutmuştum, pazar sabahı sadıcımla sabah 9 a kadar açık kuaför aradık. bulunca yap gitsin bişeyler dedim. ama kayserideysen SUDE den şaşma :54: ve yine kayserideysen YEŞİM gelinlik i bilirsin, ordaki çalışanlardan birine sorarsan seni türban tokası için yönlendirirler :34: resmi ise ;

2013-T%C3%9CRBAN-TASARIMI-6.jpg

Rabbim hepinizden razı olsun, sizler ve dualarınız olmasa belki bu noktaya gelemeyecektik :43: Rabbim sizlerinde ne muradı varsa hayırlısıyla verir İnşallah :16: Sırayla cevaplandırayım soruları :23:

1- bir üst mesajda fotoğraf için bilgi verdim.
2- papatya bacım gerçekten iyi olmuş avatarın :1: üzülme bacım sende ocak 2. tarihi yaparsın :5:
3- bende yoğurt sevmem, ama o benim ayran olmamı sağladı ona ihtiyacım var :17:

ben fesbuk mesbuk kullanmıyorum :19:

Back