Dolunay epilasyonu

koltukaltı ve genital bölgeyi hormonsal hücum bölgesi olarak düşünmeliyiz. ergenliğe girdikten sonra o bölgeler haliyle hormonlardan etkilenmeye başlıyor, geç cevap vermesi de normal :KK54:

peki suan senın tuylerin ne durumda bı yorumunda ıkı ay boyunca cıkmadıgını soylemiştin bu duruma ne kadar süre zamanında geldin:) birda iki ay boyunca hıc cıkmıyor dedin ya yanı hiç mi yuzumuz gibi pırıl pırıl mı kalıyor :))))

peki suan senın tuylerin ne durumda bı yorumunda ıkı ay boyunca cıkmadıgını soylemiştin bu duruma ne kadar süre zamanında geldin:) birda iki ay boyunca hıc cıkmıyor dedin ya yanı hiç mi yuzumuz gibi pırıl pırıl mı kalıyor :))))

genital için dememişimdir o cümleyi bacım :44: çünkü üst kısmı eldivenle alıyorum geri kalan kalıyor yapamıyorum :KK43:

bacım kayserideysen SUDE bayan kuaförünü öneririm , tesettür konusunda en iyi kuafördür. ben sudeye gitmedim, çünkü randevu almayı unutmuştum, pazar sabahı sadıcımla sabah 9 a kadar açık kuaför aradık. bulunca yap gitsin bişeyler dedim. ama kayserideysen SUDE den şaşma :KK54: ve yine kayserideysen YEŞİM gelinlik i bilirsin, ordaki çalışanlardan birine sorarsan seni türban tokası için yönlendirirler :KK34: resmi ise ;

2013-T%C3%9CRBAN-TASARIMI-6.jpg

Ya pardon ben İstanbul' da sandım seni::) Yine de teşekkür ederim.Türban tokası resmi yüklenmemiş sanırım.. Çok güzel olmuşsun maşallah Allah tamamına erdirsin mutluluklar:21:

Ya pardon ben İstanbul' da sandım seni::) Yine de teşekkür ederim.Türban tokası resmi yüklenmemiş sanırım.. Çok güzel olmuşsun maşallah Allah tamamına erdirsin mutluluklar:21:

yo bende görünüyor resim :44: Allah razı olsun bacım, sana da kolay gelsin :KK23:

Ay perisi nişan elbisen türbanın harika olmuş
Nişanda böyleysen düğünde nasıl olacaksın hayal edemiyorum:nazar:

Bir de çok anlamadım ama hint filmlerine merak salmışsın galiba
İzleyip begendiklerini yazsana bana
Ben hint filmlerinden slumdog milloner, barfi ve three idiot u izlemiştim ve çok tatlı bulmuştum o filmleri
Tam bana göre filmler, içinde rahatsız edici çıplaklıklar veya anlamadıgım dialoglar yok
Romantizm desen çok saf, çok temiz
İnsan izlerken "ay canııım" diyor sürekli :)

kızlar dün nişanım oldu, yoğurdumla karşılıklı oynadık dans ettik vs. çok ama çok güzel geçti şükür :KK16: yavruağzı bir abiye giydim, tesettür nişanbaşı yaptırdım ve üstüne dökümlü taşlı türban tokası taktırdım. stres falan hepsi bitti şükür, güne parmağında yüzükle uyanmak çok farklı bir duygu :KK17: yoğurdum beni seviyor bende onu seviyorum :KK55:

canım nişanlanmışsın hayırlı,uğurlu olsun.Rabbim tamamına erdirsin.mutlu musmuslu etsin seni :) haberini alınca çok mutlu oldum.gönülleri ısındıran Rabbim bir ömür boyu gönül,kalp sıcaklığı versin sevdiğinle sana :)

ayperisiii gerçekten güzel olmuşsun.. tebrik ediyorum ayrıca.. Allah bize de hayırlısıyla nasip eder inşallah.. bu arada dün gece 2. kez epilasyonumu yaptım.. ocak ayının epilasyon ve saç kesim günlerini bekliyorum şimdi. takipteyim :KK66:

Ay perisi nişan elbisen türbanın harika olmuş
Nişanda böyleysen düğünde nasıl olacaksın hayal edemiyorum:nazar:

Bir de çok anlamadım ama hint filmlerine merak salmışsın galiba
İzleyip begendiklerini yazsana bana
Ben hint filmlerinden slumdog milloner, barfi ve three idiot u izlemiştim ve çok tatlı bulmuştum o filmleri
Tam bana göre filmler, içinde rahatsız edici çıplaklıklar veya anlamadıgım dialoglar yok
Romantizm desen çok saf, çok temiz
İnsan izlerken "ay canııım" diyor sürekli :)

Allah razı olsun bacım :KK17:

hint filmlerine bayılıyorum.. önereceğim filmler :

Ek Tha Tiger : Ek Tha Tiger.avi | PutLocker
3 Moonu : 3 (2012) - DVDRip - XviD - 1CDRip - [DDR].mp4 | PutLocker
Bodyguard 2011 : Bodyguard / 2011 / Hindistan / Türkçe Altyazılı | Bodyguard 2011 Hindistan T rk e Altyaz l - YEPPUDAA
Dabangg 2010 : Dabangg izle | İnternet üzerinden Hint Filmi izleyebilceğiniz tek adres. :KK54: hint filmleri gerçekten öyle, saf ve temiz duygular içeriyor :KK16:

canım nişanlanmışsın hayırlı,uğurlu olsun.Rabbim tamamına erdirsin.mutlu musmuslu etsin seni :) haberini alınca çok mutlu oldum.gönülleri ısındıran Rabbim bir ömür boyu gönül,kalp sıcaklığı versin sevdiğinle sana :)

Amin bacım , ne demişler sabreden peri yoğurduna ermiş :KK48:

ayperisiii gerçekten güzel olmuşsun.. tebrik ediyorum ayrıca.. Allah bize de hayırlısıyla nasip eder inşallah.. bu arada dün gece 2. kez epilasyonumu yaptım.. ocak ayının epilasyon ve saç kesim günlerini bekliyorum şimdi. takipteyim :KK66:

ne güzel bacım devam et kararından şaşma :KK16: bu arada sağolasın bacım :KK17:

X