Dolunay epilasyonu

kızlar dün nişanım oldu, yoğurdumla karşılıklı oynadık dans ettik vs. çok ama çok güzel geçti şükür yavruağzı bir abiye giydim, tesettür nişanbaşı yaptırdım ve üstüne dökümlü taşlı türban tokası taktırdım. stres falan hepsi bitti şükür, güne parmağında yüzükle uyanmak çok farklı bir duygu yoğurdum beni seviyor bende onu seviyorum

Allah tamamına erdirsin diyorum kafanı kesip bir fotoğrafını koymak istersen hiç hayır demeyiz

Hayırlı olsu ay perisiii. Çok mutlu olursun inş. Benim de şubatta nişanım da makyajını nerde yaptırdın türban tokası nasıl bir şey nerden alınıyor ve her şeyden önemlisi memnun kaldın mı. bn hala kuaför bulamadım ve kararsızım tesettür başının şekli konusunda. biraz fikir verirsen beni çok mutlu edersin

hayırlı olsun pericik. inşallah bir ömür boyu böyle sürer.

ayy tebrik ederiz..

Allah'ım mutluluğunuzu daim etsin,hayırlısıyla düğününüzü de görmeyi nasip etsin. Arkadaşlara katılıyorum, kamufle edilmiş bir foto.ya hayır demeyiz.Kamufle edilmezse zati bayılırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…