Canim yumusacik oldu dogru, benim saclarim kuru o yuzden ilk iki hafta hergun kuralina uyamiycam, haftada 2 seklinde devam. Cunku 1 gunde de yag bakimi yapmak zorundayim. Doktor bana haftada en fazla 3 kere yika Dedi. Gelismeleri paylasirim.
sagol cicim. Senin saçlara ulasmak ne mumkun, maasallah rapunzelimize. Bana soyle omuzlarima degse yeter.
aaa bi ara peri bi link vermisti, nisan resmini gormustuk. Walla gercekten maasallahi var. Hem uzun, hem de gur.
Kizlar farkli pc den girdim, begen yapamadim yorumlariniza(
ben kaçırmışım onu bananek bananek
hem sen gördüğüne göre daha önce paylaşmış yani bize nette paylaşmıyorum filan diyo
alındım
Merhaba
ocak tarihlerini verebilir misiniz? İgneli epilasyon randevusu alacagim da, istedigim tarihe alabilmem icin 1 ay onceden yer kapmam lazim :)
canım 1 ocakta yeniay var dikkat etmemişim, o yüzden 1 ocak 13.15 te tarih bitiyor. evde kendin yap nolacak ki
teşekkür ederiim19-20 ocakta alabilirsin canım randevuyu
aa yorumunu yeni gördümlazer randevusu alıcaktım. peki ocaktaki diğer tarihin saatleri nedir?
teşekkür ederiim
kızlar bir önerim olacak. belirli zamanlarda hep beraber kürler yapacağız, bedenimiz için oldukça şifalı olacak İnşallah. isteyen eşine kardeşine artık kimi isterse ona da yaptırabilirse yaptırsın. önemli olan her küre katılabilmek. perşembe sabahı Rabbimin izniyle ilk kürü ve gerekli bilgileri vereceğim takipte kalın. bu arada PERŞEMBE GÜNÜ BENİ YOĞURDUMA VERECEKLEEEEEEEEEEEEEEER
çok sevindim pericik. bize de hayırlı olsun demek düşer. allah tamamına erdirsin inşallaaahh. bu arada sana bi sorum olacak. ben saçlarımı kestirmek istiyorum epeydir. ama hep olmayacak güne geldi tarihler. bu ayda böyle olursa diye soruyorum, saçımızı bu tarihler dışında hangi döneme getirirsek küsmez acep?kızlar bir önerim olacak. belirli zamanlarda hep beraber kürler yapacağız, bedenimiz için oldukça şifalı olacak İnşallah. isteyen eşine kardeşine artık kimi isterse ona da yaptırabilirse yaptırsın. önemli olan her küre katılabilmek. perşembe sabahı Rabbimin izniyle ilk kürü ve gerekli bilgileri vereceğim takipte kalın. bu arada PERŞEMBE GÜNÜ BENİ YOĞURDUMA VERECEKLEEEEEEEEEEEEEEER
çok sevindim pericik. bize de hayırlı olsun demek düşer. allah tamamına erdirsin inşallaaahh. bu arada sana bi sorum olacak. ben saçlarımı kestirmek istiyorum epeydir. ama hep olmayacak güne geldi tarihler. bu ayda böyle olursa diye soruyorum, saçımızı bu tarihler dışında hangi döneme getirirsek küsmez acep?
oo süpperrr allah hayırlı uğurlu etsin..tamamına erdirsin :)))
Allah razı olsun canım
saç büyüyen fazda küsmez bacım ama garanti de vermek istemiyorum ne olur ne olmaz, saç epilasyon gibi aciliyet taşıyan bir bakım türü değil bacım. sen uygun tarihleri bekle yinede. zaten ocak veya şubat gibi saç için en verimli günler geliyor. bu günler 6 aydır yoktu ve yine geri geldi. beklemeye devam et
Amin bacım Amiiiiiiiiiiiiiiiiinbekarsan darısı başına evliysen bebelerine
sekerim benim 5,5 aylık tatlıs bir oglusum var, amin insaallah, sana da tatlı minnoşlar nasip etsin allah
yılbaşı gibi tekrar tarih var bacım üzülme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?