Dolunay epilasyonu

en iyisi kullanıcı yorumlarını okumak canım bu başlıkta kullanan çok az kişi vardır :26: oku kullanıcı yorumlarını ona göre al , iyice araştır sonu hüsran olmasın

ah canım yaa, yaz geldi pek bi havalanır oldular acaba ondan mı. ben birde kısa bi tatil yaptım, güneş de gördüm beslendiler walla iyice.

güneş besler mi ki acep :44: sanmıyorum mevsimsel bile olabilir. havalar sıcak çıkan ter tüyleri besliyor olabilir, ha bire duşa girende çok, su bile uzatır tüyleri

benimde dikkatimi çekti ama ya kaş yapalım derken göz çıkarırsak :18: önce kullanan sayısının artması sonra da sonuçlarını iyi öğrenmek lazım.

ay perisi ben bazen duştan sonra sirkeli suyu boca ediyorum kafaya

hangi günlerde daha etkili olur? mineral günlerinde mi?

düşün düşün bi hal oldum:44:

bu takım yaptığımız bakımlardan daha çok yararlanmak istiyorsak ELMA SİRKESİ kullanmalıyız. Çünkü elma sirkesi hem cilde hemde saçlara daha çok şeyler kazandırır ayrıca elma sirkesi üzüm sirkesinden daha çok vitamin ve mineral içerir

Öncelikle elma sirkesi kalsiyum açısından çok zengin, o yüzden mineral günlerinde etkisi artacaktır. vitamin de barındırmakta o yüzden vitamin günlerinde de yararlanabiliriz.

son olarak Peygamber Efendimiz ( s.a.v ) ' in bir hadisi le yorumumu sonlandırıyorum

"Sirke ne güzel katıktır. Allahım! Sirkeyi bereketlendir. Çünkü sirke benden önceki peygamberlerin katığı idi. İçinde sirke bulunan ev fakirleşmez."

Konuyla yeni tanıştım. 1 saattir de yorumlarınızı okuyorum kızlar , işe yarıyor sanırsam. Tam heveslendim bende temmuz tarihine baktım ki adet günüm hemde başlangıç günüm. Kursağımda kaldı yani ( Ağustos ayı için günler belli mi ki ? Bir de şey soracaktım kilo alma ile ilgili söyleşilerde geçmiş fakat ben başa eklediğiniz kilo ile ilgili şeyleri bulamadım aydınlatır mısın canım

öncelikle hoşgeldin aramıza

ağustosta tek tarih olacak canım. o da ağustos sonunda olacak. eğer ki çok olur tüylerim çok şu an dersen 6 ağustos olmadan tüylerini alabilirsin. fakat bu tüylerini geç çıkarmaz, hızlı da çıkarmaz. iyi yada kötü etkilemez

kilo konusu içinde ;

konunun ilk mesajında kilo alma ve kilo verme dönemleri diye yazıyor canım

Merhaba ay perisi, ağda için pazar pazartesi salı mı kaldı ? yoksa bu günlerden sonra mı yapacağız? kaş aldırma tarihi nedir ? sirke konusunda da belli zamanlarda mı kullanacağız? birde saç kesim ve boyama tarihi nedir? hepsine cevab verirsen sevinirim

6 ağustos olmadan kaşlarını al ama tarihler epilasyon tarihleriyle çakışmasın yoksa kaşların küser

epilasyon pazartesi başlıyor çarşamba akşamına kadar vakit var

saç kesim tarihinde kestirirsen saçların artık hızlı ve güçlü uzar, saç boyama tarihinde boyatırsan daha iyi renk sonucu elde edersin

konunun ilk mesajında vitamin-mineral dönemleri var tarih olarak. o tarihlerde sirke uygulamasını yapabilirsin.

herkese hayırlı sahurlar ben gidiyorum

yazardım fakat zamanım olmuyor, Ramazan dolayısıyla net başına 2 günde 1 geliyorum, geri kalan zamanı dışarda ekmek satışı yaparak geçiriyorum sende çok üşengeçmişsin

bazen oluyor öyle bana ya çok sağ ol canım yardımların için, gittim hemen pirinç unu aldım üşenmediğim bir zamanda deneyeceğim

pztsi ve salı kendimi epilasyona adayacağım çörek otu aldım bolca ama onu iyice ezecek havanım yok şimdide. çörek otunu iyice naıl ezeriz acaba, metal ağır bi havan mı alsam yoksa karabiber değirmeni mi daha iyi olur acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…