ayy hadii yaaa bilgilendirdiğin için sağolll canmm
ayy iyi ki almamışımm
ay perisi yüzümdeki kıllar sakal gibi oldu kendimi iğrenç his ediyorum bu tarih neden böyle uzadı ya bu akşam alsam ne olur bana etikisi sonuçta dolunayı geçtik
ya ben braunun silkepil 5 inen herhangi birini almayı planlıyorum 40 cımbızlı az acıtıyomuş ama hangi türünü alsam bilemedim
dediniz gibi ağda daha iyi oluyo saniyelik acı hissedim hemen temileniyo makinayla aman acımasın diye daha uzun uğraş vermiyor değilim hani ama süreklide gidemiyorum ağda yaptırmaya kızlar..
ah canım yaa, yaz geldi pek bi havalanır oldular acaba ondan mı. ben birde kısa bi tatil yaptım, güneş de gördüm beslendiler walla iyice.
ağda yapabiliyorsan önce ağdayı tercih et, makina için braun iyi bir marka, philips de çok kaliteli, kullananlar çok memnun. onuda bi araştır istersen. bende bu ara philip lumea ya taktım, ıpl lazer, ona bakıp duruyorum.
bende bu ay demelere başlıycam bakalım neler olucak:)
3 gün kaldı tüylerden kurtulmaya :)
Merak ettim neden bu tarihleri 2-3 gün şeklinde verdiniz?
selamlar ay perisi ve dolunay çetesi
periciiim sana bir şey sorucam şimdi biliyorum daha önce yüz kez cevapladın bu soruyukoltuk altı kararmasını önlemek için ne yapıyorduk? :26: ağda kullanmıyorum bu arada.
ay perisi ben bazen duştan sonra sirkeli suyu boca ediyorum kafaya
hangi günlerde daha etkili olur? mineral günlerinde mi?
düşün düşün bi hal oldum:44:
Konuyla yeni tanıştım. 1 saattir de yorumlarınızı okuyorum kızlar , işe yarıyor sanırsam. Tam heveslendim bende temmuz tarihine baktım ki adet günüm hemde başlangıç günüm. Kursağımda kaldı yani( Ağustos ayı için günler belli mi ki ? Bir de şey soracaktım kilo alma ile ilgili söyleşilerde geçmiş fakat ben başa eklediğiniz kilo ile ilgili şeyleri bulamadım aydınlatır mısın canım
Merhaba ay perisi, ağda için pazar pazartesi salı mı kaldı ? yoksa bu günlerden sonra mı yapacağız? kaş aldırma tarihi nedir ? sirke konusunda da belli zamanlarda mı kullanacağız? birde saç kesim ve boyama tarihi nedir? hepsine cevab verirsen sevinirim
of sarma ofkız ilk sayfada var tarifi
o tokadı ensemde hissettim şu anyazdıktan sonra aklıma geldi de bakmaya üşendim
yazardım fakat zamanım olmuyor, Ramazan dolayısıyla net başına 2 günde 1 geliyorum, geri kalan zamanı dışarda ekmek satışı yaparak geçiriyorumsende çok üşengeçmişsin
bazen oluyor öyle bana yaçok sağ ol canım yardımların için, gittim hemen pirinç unu aldım üşenmediğim bir zamanda deneyeceğim