Dolunay epilasyonu

bende karınca yumurtası yağı kullanıyorum 5 aydır fakat pek ahım şahım bir etki olmadı bende :44:

bu arada kolay gelsin

offf ya büyük gün geldi ama ben hiçbi halt edemiyorum hep yararını görmüşümdür dolunayın sadece bu ay biraz fazla ama gene de inceydiler..tarihe uyamadan alıcam maalesef bu aylığına

büyüyen faza denk getirmezsen negatif etki görmezsin, sadece nötrleşecek tüylerin

bu epilasyon dolunay gerçekleştikten sonraki belirli evreleri kapsıyor. epilasyonu yapabilmek için dolunaydan sonraki evreleri beklememiz gerekiyor. o yüzden ismi dolunay epilasyonu

ay çok güldüm kız

güçlü tırnaklar gibisinden bir konu başlığım var, tırnaklarını biraz güçlendirmeyi dene bakalım

büyüyen faza denk getirmezsen negatif etki görmezsin, sadece nötrleşecek tüylerin

ona da razıyım bacım yaa bu aylık böyle olsun da inşallah ağustosta sorunum olmaz..bu arada anca 5inde yapabilicem gibi gözüküyo 6sına kadar zamanın var demiştin sanırım kıl payı kurtulucam kötü etkiden ağustos tarihleri tam olarak belli mi perican

ben de agustos ayı tarihlerini merak ediyorumm belli mi

ağustos sonu olacak canım , tam hatırlamıyorum 26 sı gibiydi galiba :44: şu an iftarımı açıyorum da o yüzden internetteki bilgilerime bakamıyorum biraz

Son düzenleme:
ağustos sonu olacak canım , tam hatırlamıyorum 26 sı gibiydi galiba :44: şu an iftarımı açıyorum da o yüzden internetteki bilgilerime bakamıyorum biraz

tamam sekerim merci bana pazartesine kadarbir tarih lazım ama bebişim henuz 25 gunluk oldgu icin yarın ayarlayıp cıkamyabilirm sanırım bu haftasonu esim evdeyken giecegim bu aylık boyle olsun ne diyeyim

tamam sekerim merci bana pazartesine kadarbir tarih lazım ama bebişim henuz 25 gunluk oldgu icin yarın ayarlayıp cıkamyabilirm sanırım bu haftasonu esim evdeyken giecegim bu aylık boyle olsun ne diyeyim

6 ağustos olmadan alabilirsin, iyi de etkilemez kötü de etkilemez. ama 40 ın çıkana kadar kanaman olmyacak mı ? lohusasın ya hani :44: öyleyse hızlı uzar ve güçlü çıkar

ay çok güldüm kız

güçlü tırnaklar gibisinden bir konu başlığım var, tırnaklarını biraz güçlendirmeyi dene bakalım

canım yaa ben argan yağı aldım geçenlerde, ordan okuduğum bir bilgi var işine yarayabilir. argan yağını limon suyu ile karıştırıp tırnaklarını içinde bekletince çok güçlendiriyormuş. ben saç bakımı bölümüyle ilgileniyorum ama aklımda bu şekilde kaldı.

canım yaa ben argan yağı aldım geçenlerde, ordan okuduğum bir bilgi var işine yarayabilir. argan yağını limon suyu ile karıştırıp tırnaklarını içinde bekletince çok güçlendiriyormuş. ben saç bakımı bölümüyle ilgileniyorum ama aklımda bu şekilde kaldı.

ayy bi alıntı yapamadım kusuruma bakmayın..

bende dün bişey yapamadım, bu gece kısmetse ama bu sıcaktada nasıl olacak bu ağda işleri hiç bilmiyorum offff offffff.

melek, bana ağustos protein bakım günleri lazım saç için. brezilya fönü yapiciiim kısmetse.

nem-karbonhidrat , protein-vitamin dönemleri kaldı. onuda başka zamana yazarım, işyerini kapatmam gerekiyor :26: zaten yağ dönemleri var önümüzde. yarın veya diğer gün yazarım iyi geceleeeer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…