kac aydır ugrasıyorum denk getırebılmek ıcın bu ay sonunda adet sonrasına denk geldı tarıh bakalım bende alıcam bu aksam ıns etkı eder gercı ben koltuk altıma 7 aydır karınca yumurtası yagı kullanıyorum baya bı azalma oldu ama bıraz daha azalsa sıkıntı olmaz
offf ya büyük gün geldi ama ben hiçbi halt edemiyorum hep yararını görmüşümdür dolunayın sadece bu ay biraz fazla ama gene de inceydiler..tarihe uyamadan alıcam maalesef bu aylığına
AY PERİSİ benim kafam karıştı.dolunay olduğunda epilasyon yaparsak daha çok mu işe yarıyor?ama dolunay geçmedi mi?31 temmuz da dolunay bitmiş olmuyor mu tarihleri neye göre belirliyorsun?
cevaplarsan çok mutlu olucam.çünkü dolunayın büyüsüne inanıyorum ama tarihler ne kadar doğru.emin misin yani
yeni keşfettiğim bir şeyi yazacağım size kızlar yorumlarınızı bekliyorum
tırnaklarım geç uzadığı için ayperisinin verdiği tarihlerde kesiyorum artık. hızlı uzamaya başladılar, buraya kadar iyi. ama başparmak ve serçe tırnağım uzamıyor, uzamıyoruzasa da kırılıp ayrılıyor yine kesmek durumunda kalıyorum.
ee buna ne diyorsunuz peki? :26:
ay çok güldüm kız
güçlü tırnaklar gibisinden bir konu başlığım var, tırnaklarını biraz güçlendirmeyi dene bakalım
büyüyen faza denk getirmezsen negatif etki görmezsin, sadece nötrleşecek tüylerin
denemezsem eksik kalırım
dene bacım, kardeşimde denedi. küçüklükten beridir yemesine rağmen, şu an tırnakları hem uzun hemde en olarak genişlemiş durumda.
ona da razıyım bacım yaabu aylık böyle olsun da inşallah ağustosta sorunum olmaz..bu arada anca 5inde yapabilicem gibi gözüküyo 6sına kadar zamanın var demiştin sanırım kıl payı kurtulucam kötü etkiden ağustos tarihleri tam olarak belli mi perican
ben de agustos ayı tarihlerini merak ediyorumm belli mi
ağustos sonu olacak canım , tam hatırlamıyorum 26 sı gibiydi galiba :44: şu an iftarımı açıyorum da o yüzden internetteki bilgilerime bakamıyorum biraz
tamam sekerim merci bana pazartesine kadarbir tarih lazım ama bebişim henuz 25 gunluk oldgu icin yarın ayarlayıp cıkamyabilirm sanırım bu haftasonu esim evdeyken giecegim bu aylık boyle olsun ne diyeyim
ay çok güldüm kız
güçlü tırnaklar gibisinden bir konu başlığım var, tırnaklarını biraz güçlendirmeyi dene bakalım
tırnaklarım geç uzadığı için ayperisinin verdiği tarihlerde kesiyorum artık. hızlı uzamaya başladılar, buraya kadar iyi. ama başparmak ve serçe tırnağım uzamıyor, uzamıyoruzasa da kırılıp ayrılıyor yine kesmek durumunda kalıyorum.
canım yaa ben argan yağı aldım geçenlerde, ordan okuduğum bir bilgi var işine yarayabilir. argan yağını limon suyu ile karıştırıp tırnaklarını içinde bekletince çok güçlendiriyormuş. ben saç bakımı bölümüyle ilgileniyorum ama aklımda bu şekilde kaldı.
ee buna ne diyorsunuz peki? :26:
melek, bana ağustos protein bakım günleri lazım saç için. brezilya fönü yapiciiim kısmetse.