Dolunay epilasyonu

ağustos sonu olacak canım tek tarih var

sanırım olmamak için duadan başka şansım kalmadı neyse olmadı bu ay geçiştiricem yapıcam herhangi bi tarihte ağustosta da gününde yaparım ya pericim göğüs uçlarında bikaç tüy var uğraştıkça da uzadılar oraları da ağdayla alsam zararı olur mu ne diyorsun..ağda sürmem de bezde olan kısımla alırım diyorum :44:

bende uzun bi dönem makine kullandım o da iyi tabi ama makinayı iyi seçmek lazım acısı az olsun diye hataya düşüp jiletli olanları almamalı en iyisi ağda yahuu

Son düzenleme:

6 ağustosa kadar vaktin var seni sadece nötr derecede etkiler

meleğim yaww ay küçülmeye başladı ama epilasyon tarihine daha çok var, çok uzadılar yaaa, insan6 nın dediği gibi hepsi birden bu ay hücüm etti, çok moralim bozuk. biran önce almam lazım. oofff puff, intahar ediciim kendimi

acaba bu tüylerin belli bi tarihi mevsimi filan mı var benimde bu ay azdılar maşallah diğer aylar böyle olmazdı

Son düzenleme:
bende uzun bi dönem makine kullandım o da iyi tabi ama makinayı iyi seçmek lazım acısı az olsun diye hataya düşüp jiletli olanları almamalı en iyisi ağda yahuu

ya ben braunun silkepil 5 inen herhangi birini almayı planlıyorum 40 cımbızlı az acıtıyomuş ama hangi türünü alsam bilemedim
dediniz gibi ağda daha iyi oluyo saniyelik acı hissedim hemen temileniyo makinayla aman acımasın diye daha uzun uğraş vermiyor değilim hani ama süreklide gidemiyorum ağda yaptırmaya kızlar..

acaba bu tüylerin belli bi tarihi mevsimi filan mı var benimde bu ay azdılar maşallah diğer aylar böyle olmazdı

ah canım yaa, yaz geldi pek bi havalanır oldular acaba ondan mı. ben birde kısa bi tatil yaptım, güneş de gördüm beslendiler walla iyice.

ağda yapabiliyorsan önce ağdayı tercih et, makina için braun iyi bir marka, philips de çok kaliteli, kullananlar çok memnun. onuda bi araştır istersen. bende bu ara philip lumea ya taktım, ıpl lazer, ona bakıp duruyorum.

Merak ettim neden bu tarihleri 2-3 gün şeklinde verdiniz?

selamlar ay perisi ve dolunay çetesi

periciiim sana bir şey sorucam şimdi biliyorum daha önce yüz kez cevapladın bu soruyu koltuk altı kararmasını önlemek için ne yapıyorduk? :26: ağda kullanmıyorum bu arada.

ay perisi ben bazen duştan sonra sirkeli suyu boca ediyorum kafaya

hangi günlerde daha etkili olur? mineral günlerinde mi?

düşün düşün bi hal oldum:44:

3 gün kaldı bacım bugün de bitti sayılır kaldı 2 gün intihar mintihar etme kendini, yakında kılları intihar ettirirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…