Dolunay epilasyonu

şimdiden az bi parça deneme yap bence , hangisi kolay olacaksa onunla yap

Ya bişey soracak özellikle konu sahibine.
Şimdi ilk sayfada ve okuduğum birçok yerde dolunayda alınan tüylerden bahsediyor ama malum dolunay geçeli çok oldu. Yoksa ben mi niyetlerde yanlış yapıyorum

Şimdi ilk sayfada ve okuduğum birçok yerde dolunayda alınan tüylerden bahsediyor ama malum dolunay geçeli çok oldu. Yoksa ben mi bi yerde yanlış yapıyorum

Şimdi ilk sayfada ve okuduğum birçok yerde dolunayda alınan tüylerden bahsediyor ama malum dolunay geçeli çok oldu. Yoksa ben mi niyetlerde yanlış yapıyorum

epilasyon tarihleri dolunaydan sonraki belirli dönemleri kapsıyor. o yüzden ismi dolunay epilasyonu. bizimde epilasyonumuzu yapabilmemiz için dolunaydan sonraki dönemleri beklememiz gerekiyor

acaba bu tüylerin belli bi tarihi mevsimi filan mı var benimde bu ay azdılar maşallah diğer aylar böyle olmazdı

evet kızlar bu ay bende de öyle oldu niye bilmiyorum. gecen 3 sefer hıç böyle olmamıstı ben de umutlanmıstım. ama bu sefer hemen cıktılar ve azalma falan olmadı. gayette varlar. ama sadece ben değilmişim onu anladım. soracaktım ben de sizlerde nasıl bu ay diye. görünce yazayım dedim.

acaba neden :44: bol duş alıyoruz ona bağlıyorum ben

selam arkadaşlar

şimdi bir sorum olacak. ay perisi şu ara yoğun olduğu için fikri olan arkadaşlar da cevaplayabilirse çok sevinirim
amino keratin saç maskesi kullanmaya başladım. acaba bunu vitamin mi yoksa mineral mi saymalıyım? yani hangi dönemde uygularsam daha verimli olur? :26:

canım keratin protein çeşitlerinden bir tanesidir o yüzden 'protein&vitamin dönemleri' başlığı altındaki tarihleri uygulaman doğru olur gibi geldi

Son düzenleme:
Selam..bu konuyu tesadufen buldum iyikide bulmusum cok guzel.ayin hakimiyetine inanirim temmuz ayini kacirdim ama onumuzdeki ay mutlaka basliyorum sizin rehberliginizde.lutfen devam edin

canım keratin protein çeşitlerinden bir tanesidir o yüzden 'protein&vitamin dönemleri' başlığı altındaki tarihleri uygulaman doğru olur gibi geldi

ben de öyle düşünüyorum canım yine de fikir almak istedim. teşekkür ederim

rica ederim canım ne demek :)

bana diyecek bişey kalmamış, sağolun varolun tezahürat istemez

peralle isimli arkadaşımız bana özelden mesaj atmış. fakat mesaj kutusu dolu olduğu için bi türlü cevap yazamadım. başka yollardan ulaşmaya çalıştım fakat siteye sık giren biri olmadığı için yine ulaşamadım o yüzden cevabı buraya yazıyorum umarım görür :26:

Öncelikle Rabbim hepimizden razı olsun Erkek kardeşine gelince ergenlik aşamasında mı ? çünkü hormonları artış gösteren bir dönemde olacaktır. eğer öyleyse dolunay yöntemi geç etki eder o yüzden ergenliğinin geçmesini beklemesi lazım, yani hormonlar eşit düzey olana kadar eğer ergenliği çoktan geçmişse uygulanabilir canım. ay bitkileri, insanları ve hayvanları etkiliyor. hatta denizleri vs.

sana gelirsek yarını bekle, bugünde alsan olur fakat zaman var ne de olsa yarın al. kolay gelsin canım

kac aydır ugrasıyorum denk getırebılmek ıcın bu ay sonunda adet sonrasına denk geldı tarıh bakalım bende alıcam bu aksam ıns etkı eder gercı ben koltuk altıma 7 aydır karınca yumurtası yagı kullanıyorum baya bı azalma oldu ama bıraz daha azalsa sıkıntı olmaz

offf ya büyük gün geldi ama ben hiçbi halt edemiyorum hep yararını görmüşümdür dolunayın sadece bu ay biraz fazla ama gene de inceydiler..tarihe uyamadan alıcam maalesef bu aylığına

AY PERİSİ benim kafam karıştı.dolunay olduğunda epilasyon yaparsak daha çok mu işe yarıyor?ama dolunay geçmedi mi?31 temmuz da dolunay bitmiş olmuyor mu tarihleri neye göre belirliyorsun?
cevaplarsan çok mutlu olucam.çünkü dolunayın büyüsüne inanıyorum ama tarihler ne kadar doğru.emin misin yani

yeni keşfettiğim bir şeyi yazacağım size kızlar yorumlarınızı bekliyorum
tırnaklarım geç uzadığı için ayperisinin verdiği tarihlerde kesiyorum artık. hızlı uzamaya başladılar, buraya kadar iyi. ama başparmak ve serçe tırnağım uzamıyor, uzamıyor uzasa da kırılıp ayrılıyor yine kesmek durumunda kalıyorum.

ee buna ne diyorsunuz peki? :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…