pztsi ve salı kendimi epilasyona adayacağımçörek otu aldım bolca ama onu iyice ezecek havanım yok şimdide. çörek otunu iyice naıl ezeriz acaba, metal ağır bi havan mı alsam yoksa karabiber değirmeni mi daha iyi olur acaba?
Ya bişey soracak özellikle konu sahibine.
Şimdi ilk sayfada ve okuduğum birçok yerde dolunayda alınan tüylerden bahsediyor ama malum dolunay geçeli çok oldu. Yoksa ben mi niyetlerde yanlış yapıyorum
acaba bu tüylerin belli bi tarihi mevsimi filan mı var benimde bu ay azdılar maşallahdiğer aylar böyle olmazdı
evet kızlar bu ay bende de öyle oldu niye bilmiyorum. gecen 3 sefer hıç böyle olmamıstı ben de umutlanmıstım. ama bu sefer hemen cıktılar ve azalma falan olmadı. gayette varlar. ama sadece ben değilmişim onu anladım. soracaktım ben de sizlerde nasıl bu ay diye. görünce yazayım dedim.
canım keratin protein çeşitlerinden bir tanesidir o yüzden 'protein&vitamin dönemleri' başlığı altındaki tarihleri uygulaman doğru olur gibi geldiselam arkadaşlar
şimdi bir sorum olacak. ay perisi şu ara yoğun olduğu için fikri olan arkadaşlar da cevaplayabilirse çok sevinirim
amino keratin saç maskesi kullanmaya başladım. acaba bunu vitamin mi yoksa mineral mi saymalıyım? yani hangi dönemde uygularsam daha verimli olur? :26:
canım keratin protein çeşitlerinden bir tanesidir o yüzden 'protein&vitamin dönemleri' başlığı altındaki tarihleri uygulaman doğru olur gibi geldi
rica ederim canım ne demek :)ben de öyle düşünüyorum canım yine de fikir almak istedim. teşekkür ederim
selam arkadaşlar
şimdi bir sorum olacak. ay perisi şu ara yoğun olduğu için fikri olan arkadaşlar da cevaplayabilirse çok sevinirim
amino keratin saç maskesi kullanmaya başladım. acaba bunu vitamin mi yoksa mineral mi saymalıyım? yani hangi dönemde uygularsam daha verimli olur? :26:
canım keratin protein çeşitlerinden bir tanesidir o yüzden 'protein&vitamin dönemleri' başlığı altındaki tarihleri uygulaman doğru olur gibi geldi
ben de öyle düşünüyorum canım yine de fikir almak istedim. teşekkür ederim
rica ederim canım ne demek :)
Selam..bu konuyu tesadufen buldum iyikide bulmusum cok guzel.ayin hakimiyetine inanirim temmuz ayini kacirdim ama onumuzdeki ay mutlaka basliyorum sizin rehberliginizde.lutfen devam edin
peralle .!.:Sevgili ay_perisi inan sana bir dua ediyorum bir dua ediyorum varya..en beni bu kıl tüy derdinden kurtardın. Önceden hemen çıkan tüylerim uzun süredir kendine geldi beni bunaltmamaya karar verdi. Fakat benim sana sormak istediğim şey şu: Erkek kardeşiminde sırtında tüyleri çıkmış ve inanılmaz derece de rahatsız acaba bu dolunay yöntemine göre onunda tüylerini alsam işe yarar mı? yani kısacası erkeklerdede işe yarayan bir yöntem mi? Birde reglim bugün bitti hemen bugün alsam aynı etkiyi görürmüyüm yoksa yarını bekleyeyim mi? Ne dersin? Şimdiden teşekkür ederim.