- 23 Temmuz 2013
- 191
- 1
alt-üst bacak, alt-üst kol, koltukaltı için ağda. Yüz çevrem için ip
üst bacamı ilk olarak ağdayla aldırmak istiyorum ama çok acıtır mı tatlım ya
sürekli gidemediğim için mecbur ebilasyon alaetiyle alıyorum napım tatlım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
alt-üst bacak, alt-üst kol, koltukaltı için ağda. Yüz çevrem için ip
ağustos sonu olacak canım tek tarih var
üst bacamı ilk olarak ağdayla aldırmak istiyorum ama çok acıtır mı tatlım ya
sürekli gidemediğim için mecbur ebilasyon alaetiyle alıyorum napım tatlım
sanırım olmamak için duadan başka şansım kalmadı neyse olmadı bu ay geçiştiricem yapıcam herhangi bi tarihte ağustosta da gününde yaparım ya pericim göğüs uçlarında bikaç tüy var uğraştıkça da uzadılar oraları da ağdayla alsam zararı olur mu ne diyorsun..ağda sürmem de bezde olan kısımla alırım diyorum :44:
meleğim yaww ay küçülmeye başladı ama epilasyon tarihine daha çok var, çok uzadılar yaaa, insan6 nın dediği gibi hepsi birden bu ay hücüm etti, çok moralim bozuk. biran önce almam lazım. oofff puff, intahar ediciim kendimi
sakıııın arkadaşım
uzak dur tüy sarartıcıdan. tüylerin daha sert ve güçlü olarak geri döner sana.
bkz. soslusarmanın yıllardır kurtulamadığı tüyleri
sakın kullanma canım ben göbüşüme sürmüştüm hem diken gibi oldu hemde saç gibi uzuyor artık
6 ağustosa kadar vaktin var seni sadece nötr derecede etkiler
bende uzun bi dönem makine kullandım o da iyi tabi ama makinayı iyi seçmek lazım acısı az olsun diye hataya düşüp jiletli olanları almamalı en iyisi ağda yahuu
acaba bu tüylerin belli bi tarihi mevsimi filan mı var benimde bu ay azdılar maşallah diğer aylar böyle olmazdı
ya ben braunun silkepil 5 inen herhangi birini almayı planlıyorum 40 cımbızlı az acıtıyomuş ama hangi türünü alsam bilemedim
dediniz gibi ağda daha iyi oluyo saniyelik acı hissedim hemen temileniyo makinayla aman acımasın diye daha uzun uğraş vermiyor değilim hani ama süreklide gidemiyorum ağda yaptırmaya kızlar..
BU BİLGİLERİ UYGULARKEN "ŞİFA SENDEN YARABBİM" DEMEYİ UNUTMAYIN
DOLUNAY NEDİR ?
Eskiden insanlar nerde ve nasıl yaşarlarsa yaşasınlar devamlı Ay ile kendi yaşamları, hayvanlar ve bitkiler arasında olan periyodik dönüşüm benzerliğini izlemişler ve bu doğrultuda kendilerince bazı felsefi yaklaşımlarda bulunmuşlardır. Günümüzün dakik saatleri gibi, kendi zaman ölçüleri olarak ay devinimini kullanmışlar ve geliştirmişlerdir.
Dünyadan 384 bin 401 kilometre uzaktaki Ay, pek çok şeyi, insanları, okyanusları, bitkileri ve hayvanları etkiliyor kızlar.
Yeniay'dan dolunaya kadar ayın ışığının gitgide büyümekte olduğunu görürüz. Ay'ın ışığıyla orantılı olarak, bitkiler ve hayvanlar başta olmak üzere hemen her canlıda ki nem, besin değeri ve lezzet artar. Bu dönemde tüketeceğimiz bitkiler, meyveler ve şifalı otlar ayın ışığı ne kadar fazla ise o kadar etkileyici ve besleyicidirler. Fakat ameliyatlarda, uzun süre saklanması gereken gıdaların yapımında (konserve,turşu vb.) bu zaman dilimi tercih edilmez.
Dolunaydan yeni aya kadar olan süreçte ayın ışığının giderek azaldığını görürüz. Uzun süre saklanması gereken gıdaların yapımı için bu süreç tercih edilir. Örneğin kurutmak üzere toplanan kayısılarda ve biberlerde, küf ve mantarlar daha etkisiz olacaktır..
Örneğin eskiden bilge kadınlar epilasyonlarını dolunaya denk getirirlerse daha çok verim alacaklarını bilirlerdi. Anadolu'da yaşlı kadınlar "Ayı tam görmeden tüylerinizi temizlemeyin" derler. Çünkü dolunayda yaralar kolay iyileşmez. Örneğin eskiden doktorlar çok acil bir durum yoksa dolunay zamanı ameliyat yapmazlardı. Ve kıl kökü dolunayda aldığı zararı daha zor tamir edecektir.
Tam aksine ayın ışığının azaldığı faz ayrıca bağımlılıktan kurtulmak (sigara,alkol,uyuşturcu vs.) ve diyete başlamak için önerilir. Yani şöyle diyeyim. Vücudumuzu aya benzeteceğiz !!!
KOLAY GELSİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİN :)
NOT : Tarihler alıntı değildir. Hepsi kendi emeğimdir..!
Kaynak : bakimliyimben
[video=youtube;HDgCklHpvCc]http://www.youtube.com/watch?v=HDgCklHpvCc[/video]
Bu bilgileri uygularken DOLUNAY MEDİTASYON MÜZİĞİ'nin eşliğinde yapın birde. İçiniz ferahlayacak
Bunlarda ilginizi çekebilir..!
Diğer konu başlıklarım için ADIMA TIKLAYIN ve Profilime gelin. Oradan AÇTIĞIM KONULAR'a tıklayın.
meleğim yaww ay küçülmeye başladı ama epilasyon tarihine daha çok var, çok uzadılar yaaa, insan6 nın dediği gibi hepsi birden bu ay hücüm etti, çok moralim bozuk. biran önce almam lazım. oofff puff, intahar ediciim kendimi