Dolunay epilasyonu

kızlar bugün evde anneme yardım ediyordum poğaça için (sahura oldukça pratik ve dışarıda satılanlar için hijyenik oluyor :KK28: ) . bana yumurta sarılarını ayır üzerine süreceksin dedi ( sanki bilmiyok :KK37: ) ikiye kırdım bir oraya gönder bir oraya derken 1 tanesi düştü diğerleri de savaşı kazandı :KK9: netin başına geldim 21. yüzyıldayız ve bunun kolay bi yolu olmalı dedim çünkü oryç geliyor diye yeni yıkanan halıya düşürdüğüm yumurta sarısının azarı hala kulaklarımda çınlıyor :KK1: sonra ne buldummmmmmmmmmmmmm:KK52: hem saç maskelerinde de işinize yarar kızlar, çok basitmiş önceden bilseydim keşke :KK14:
[video=youtube;D1Jj567Ht9Q]http://www.youtube.com/watch?v=D1Jj567Ht9Q[/video]

bu inanılmaz bişey şu japonlar ne kadar akıllılar yahu..ay perisi senin sayende birşey daha öğrendim sağol

Son düzenleme:
sevgili tenesemisir, bende 1 yıldır kendim yapıyorum. eskiden düzenli gittiğim bi kız vardı ama şehir değişikliği nedeniyle kendim uğraşıyorum artık. geçen ay kuaföre yaptırdım hiç memnun kalmadım, hemen çıktılar. şu an alma boyunu geçti, örme kıvamına geldi. tam rezil bi durumdayım ama tarih bekliyorum. benim ağda ısıtıcım var çok pratik. meleğin yöntemini de kullandım makinem yokken. morarma dikkatli olursan olmaz. ben bazen dizkapağımın arkasını ve bikini bölgemi morartıyorum :KK31: o bölgelere mümkün olduğunca tek sefer yap.

belirtmeyi unutmuşum iyi hatırlattın canım, hassas bölgelere ardarda ağda yapıştırıp çekince haliyle morarma olur :KK31:

kızlar bugün evde anneme yardım ediyordum poğaça için (sahura oldukça pratik ve dışarıda satılanlar için hijyenik oluyor :KK28: ) . bana yumurta sarılarını ayır üzerine süreceksin dedi ( sanki bilmiyok :KK37: ) ikiye kırdım bir oraya gönder bir oraya derken 1 tanesi düştü diğerleri de savaşı kazandı :KK9: netin başına geldim 21. yüzyıldayız ve bunun kolay bi yolu olmalı dedim çünkü oryç geliyor diye yeni yıkanan halıya düşürdüğüm yumurta sarısının azarı hala kulaklarımda çınlıyor :KK1: sonra ne buldummmmmmmmmmmmmm:KK52: hem saç maskelerinde de işinize yarar kızlar, çok basitmiş önceden bilseydim keşke :KK14:
[video=youtube;D1Jj567Ht9Q]http://www.youtube.com/watch?v=D1Jj567Ht9Q[/video]
ehehehhe
Hiç beyaz istemiyorsan guzel yöntemmiş evet, maskeler için denenebilir. Ama ben onu yapmaya kalkarsam da annem beni keser, iki tabak bulaşık ettim diye :))

sevgili tenesemisir, bende 1 yıldır kendim yapıyorum. eskiden düzenli gittiğim bi kız vardı ama şehir değişikliği nedeniyle kendim uğraşıyorum artık. geçen ay kuaföre yaptırdım hiç memnun kalmadım, hemen çıktılar. şu an alma boyunu geçti, örme kıvamına geldi. tam rezil bi durumdayım ama tarih bekliyorum. benim ağda ısıtıcım var çok pratik. meleğin yöntemini de kullandım makinem yokken. morarma dikkatli olursan olmaz. ben bazen dizkapağımın arkasını ve bikini bölgemi morartıyorum :KK31: o bölgelere mümkün olduğunca tek sefer yap.

Benim mutfakta yapma imkanım yok, ben de ısıtıcı alayım o zaman. Normalde vucudumla ilgili bişeyi takmam kafaya, ama hafta olmadan yeni çıkan kılları görmek dellendiriyor beni. Bir başlayayım bismillah

hmm saç kesimi nerdeyse 3 ay olmiycak öyle mi:26:

aslında zaten çok kestirdim son bir kaç aydır ...3 ay ellemesem daha iyi olucak...

son 10 gün epilasyonaaaaaa ayıcık oldum yaaa:KK53:

Son düzenleme:
hoşgeldin bacım kocanı gördün bizi unuttun :KK20:

bu arada endişelerinin sebebi YENİ GELİN SENDROMU :KK37: eşini baştan kılsızlığa tüysüzlüğe alıştırma. tüylerin uzamış derse alınması için mecbur napacan de geçiştir :KK33: böylelikle bu sendromu geçiştirmiş olursun :KK16: temmuz sonunu bekleyecen caymak yok :KK20:
ahhh canım sizi unutur muyum :KK16:
evimde net yoktu ancak alabildik
bu arada unutmadan söyleyeyim melekcim canım ayakkabımın altından ismi silinen arkadaşlardan biriydin
gidicisin canım yakındır seninde kocaya varman :KK1::KK1::KK1:
mecburen bekleyeceğiz canım
benim tüylerde zaten cansızlaşma oldu çekiyorum geliyor hemen
Allah'ın izniyle bu tarihler işe yaradı daha da çok yarayacakta inşallah

beyaz tenlilere her zaman ilk önerim koyu renktir :KK34: siyah renk gusül abdestini geçirmediği için koyu kahverengi yapabilirsin ( benim saç rengim ). renk olarak aynı siyahtır ve abdesti geçirir :KK54: eğer gözlerin renkli ise hürrem çok iyi gider beyaz tenli olduğun için. ama gözlerin renkli değilse hürreme hiç bulaşma :KK37:

boyalar neye göre abdest geçirip geçirmiyo merak ettim de.

boyalar neye göre abdest geçirip geçirmiyo merak ettim de.

sebebini bilmiyorum, fakat çoğu hocalar hatta kuaförler bile bunu söylüyor. belkide siyah boyada suyu geçirmeyen bir madde vardır :44: ve de Saçları siyaha boyatmak caiz mi? linkte bazı hadislere yer verilmiş. işi garantiye alıp siyaha boyatmamak en iyisi derim ben. onun yerine koyu kahverengi aynı işi görür en azından abdest geçirmeme riski yok :KK31:

ahhh canım sizi unutur muyum :KK16:
evimde net yoktu ancak alabildik
bu arada unutmadan söyleyeyim melekcim canım ayakkabımın altından ismi silinen arkadaşlardan biriydin
gidicisin canım yakındır seninde kocaya varman :KK1::KK1::KK1:
mecburen bekleyeceğiz canım
benim tüylerde zaten cansızlaşma oldu çekiyorum geliyor hemen
Allah'ın izniyle bu tarihler işe yaradı daha da çok yarayacakta inşallah

tekrar hoşgeldin bacım özledim vallaaaaa :KK19: bi daha yapma böyle :KK22:

ayakkabıdan ismimin silinmesi normal çünkü bu sene evlenen tüm akrabalarımdan silinmiş ve bayramdan sonra beni istemeye gelecek 4 görücüm var :93: :KK17: herkes göbek atıyor evde amaçları ne neciler bunlar anlayamadım :44::KK9:

ben adetim bu 2 gündür :KK9: yani temmuz sonuna yetişiyorum :124: Rabbim hepimize şifa versin :KK16:

en iyisi hiç bulaşmamak çünkü gusül abdestinin önemi çok büyük :KK19:

nihat hatipoğlunu çok severim siyah olmaz dediğini net duydum. siyah boya saçıda kalınlaştırıyor sonuçta, suyun saça tam nüfusunu engelliyor olabilir. sonuçta sarı ve kınanın da sohbeti geçti, onlarda bir sıkıntı yok. siyahında açıklamasını yapmıştır mutlaka.

nihat hatipoğlunu çok severim siyah olmaz dediğini net duydum. siyah boya saçıda kalınlaştırıyor sonuçta, suyun saça tam nüfusunu engelliyor olabilir. sonuçta sarı ve kınanın da sohbeti geçti, onlarda bir sıkıntı yok. siyahında açıklamasını yapmıştır mutlaka.
Kuranda saç rengine karışmak var mıymış.. Allah Allah hiç okumadım ben nedense...

hmm saç kesimi nerdeyse 3 ay olmiycak öyle mi:26:

aslında zaten çok kestirdim son bir kaç aydır ...3 ay ellemesem daha iyi olucak...

son 10 gün epilasyonaaaaaa ayıcık oldum yaaa:KK53:

evet canım ekim sonuna kadar bakım yapalım bol bol :KK16: bende ekim sonu kestireceğim tabi adet engeli olmazsa :26:

ayıcık mı :KK9: eneee çok güzel bir isim bundan sonra dolunay çetesi durumunu ayıcık olarak belirlesin :KK51:

anaaaam melek, maaşallah diyorum sana. 4 görücünün hepsini biliyor musun? çocuklar nasıl? hangisine için daha yatkın? ay sen bu sfer kesin gidicisin baksana. :123:

X