- 14 Nisan 2013
- 3.631
- 4.000
kayısı çekirdeği yağını yüzünde kullanabilirsin canım muhteşem etki yapar, yumuşatır, besler, canlanırsın , parlarsın birde bildiğim kadarıyla kırışıklıkları azaltıyordu :44: ama cildin kuruysa günde 1 defa sür, yağlıysa cildin haftada 1 defa sür canım bu arada bende bugün yan taraftaki eczanemize girdim, kayısı yağını inceledim alacağım ama bi türlü tutturamıyorum bundan 2 ay önce ablamla yine ezcaneye girdik kayısı yağı damlası diye bir kutu var böyle içinde baloncuk baloncuk şeyler var. eczacı kız birini açtı ve yüzümüze sürmüştük inanır mısın cilt hemen emiyor ve muhteşem bir yumuşaklık yapıyor fiyatını sordum bugün 20 tl :26: eczaneler hep böyle
elinde tüm bitkisel yağ ne varsa aynı oranda karıştırıp karışım yarısı kadar su koy ve spreyli bir şişeye dök karışımı . yağ bakım günlerinde saç diplerine sık masaj yap. poşetle saçını ve 2 saat bekle. sonra yıka
nem günlerinde ise saçına gliserin uygula aynı yukarıdaki şekil gibi yap ve sonra yıka ( ezcanede bulabilirsin, yalnız eczacıya kendi kullandıklarından istediğini söyle, litrelik falan al daha uygun oluyor )
bu arada senin için ne buldum bak
Kayısı Çekirdeği Yağının Faydaları | Kayısı Yağı
hindistan cevizi yağı faydaları | Hindistan Cevizi Yağı
meleğim sen bir meleksin canımmmmm.