Dolunay epilasyonu

kayısı çekirdeği yağını yüzünde kullanabilirsin canım muhteşem etki yapar, yumuşatır, besler, canlanırsın , parlarsın :KK52: birde bildiğim kadarıyla kırışıklıkları azaltıyordu :44: ama cildin kuruysa günde 1 defa sür, yağlıysa cildin haftada 1 defa sür canım :KK54: bu arada bende bugün yan taraftaki eczanemize girdim, kayısı yağını inceledim :KK3: alacağım ama bi türlü tutturamıyorum :KK30: bundan 2 ay önce ablamla yine ezcaneye girdik kayısı yağı damlası diye bir kutu var böyle içinde baloncuk baloncuk şeyler var. eczacı kız birini açtı ve yüzümüze sürmüştük inanır mısın cilt hemen emiyor ve muhteşem bir yumuşaklık yapıyor:KK53: fiyatını sordum bugün 20 tl :26: eczaneler hep böyle :KK59:

elinde tüm bitkisel yağ ne varsa aynı oranda karıştırıp karışım yarısı kadar su koy ve spreyli bir şişeye dök karışımı . yağ bakım günlerinde saç diplerine sık masaj yap. poşetle saçını ve 2 saat bekle. sonra yıka :KK34:

nem günlerinde ise saçına gliserin uygula aynı yukarıdaki şekil gibi yap ve sonra yıka :KK34: ( ezcanede bulabilirsin, yalnız eczacıya kendi kullandıklarından istediğini söyle, litrelik falan al daha uygun oluyor :KK54: )

bu arada senin için ne buldum bak :KK3:

Kayısı Çekirdeği Yağının Faydaları | Kayısı Yağı
hindistan cevizi yağı faydaları | Hindistan Cevizi Yağı

meleğim sen bir meleksin canımmmmm. :KK54::KK54:

kullandığım ve kesinlikle önerdiğim muhteşem ağda işte bu :KK16: o kadar marka kullandım ama bunun gibisi yok :KK52:

anelly-kartu-sir-ada-100-ml-pudrali.jpg

kullandığım ve kesinlikle önerdiğim muhteşem ağda işte bu :KK16: o kadar marka kullandım ama bunun gibisi yok :KK52:

anelly-kartu-sir-ada-100-ml-pudrali.jpg

çok tşkler canımm :KK16::KK16:hee azulen bendede var ama markası farklı yinede farkedermi acaba?

ben hangisini kullandım onuda hatırlamıyorum şimdi yaww :44:bi yeşil bide sarı olan vardı bide pembe sanırım..

şimdi azulen olanı kullancaz yani tamam dır :KK34:

$DEPILISSIMA.jpg

ayperim bende bunu kullanıyordum, haziran sonu tarihlerde kuaföre yaptırdım bacak ağdamı, ne kullandıysa hemen çıktı. hiç memnun kalmadım. bu ay epilasyonum çöpe gitti birde üstüne para verdim. bu ay yine kendim yaparım artık. senin ağdadan bulursam onu alıcam.:KK31:

6 yıl kızılın nazını çekip sonra 2 yılda kurtulamayan biri olarak söylüyorum ki arkadaşım, doğal rengini bozma. sonra çooook uğraşırsın :KK19:

sen 4 kişisin boyatma diyen :KK34:

kuaförümde aynı şeyi söyledi saçların çok güzel boyatma dedi deee beyazları napıcamm :KK19: fotoda çok belli olmammış ama baya var yani :KK5:

beyaz tenlisin, bence sana hepsi yakışır. bakır bende kullandım dertli oluyor biraz ama içinde kalmasın istediğin renge boya.

tşk ederim..:KK16:
dertli oluyor derken çabuk mu akıyor yani? çünkü ben denize filan giricem ,yani tatilden döndükten sonra mı boyatsam ki?

Merhabalar bu mükemmel konutu açtığınız için teşekkürler öncelikle,ben ağustos ayı saç bakım ve kesim tarihlerini öğrenebilir miyim ? Temmuz ayındakileri kaçırdım sanırım :KK5:

bana bakır gidermi...yada karamel mi yaptırsam acaba.. yoksa hürremn saç rengi nasıl olur :KK52::KK34: fotoda göründüğü gibi beyaz tenliyim bu arada :KK34: bu benim kendi doğal saç rengim belirteyimde :KK24:

Eki Görüntüle 755303 Eki Görüntüle 755304

beyaz tenlilere her zaman ilk önerim koyu renktir :KK34: siyah renk gusül abdestini geçirmediği için koyu kahverengi yapabilirsin ( benim saç rengim ). renk olarak aynı siyahtır ve abdesti geçirir :KK54: eğer gözlerin renkli ise hürrem çok iyi gider beyaz tenli olduğun için. ama gözlerin renkli değilse hürreme hiç bulaşma :KK37:

çok tşkler canımm :KK16::KK16:hee azulen bendede var ama markası farklı yinede farkedermi acaba?

ben hangisini kullandım onuda hatırlamıyorum şimdi yaww :44:bi yeşil bide sarı olan vardı bide pembe sanırım..

şimdi azulen olanı kullancaz yani tamam dır :KK34:

azulen papatya özlü bişeycik , her ağda markasına aynı mıdır bilmem ama vanelly marka ağdanın azulen özlü ağdası bir harika :KK16:

bu arada papatya özlü ağdalar kuru ciltli kişiler için oldukça iyi ve kırılma riskini azaltıyor kızlar. benim bu ağda ile aldığım yerlerde kırık hiç oluşmadı eğer oluşsaydı 2 hafta oldu uzaması gerekirdi. bacaklarımın önünü krem renkli bir ağda ile almıştım hatırlayanlar vardır, hem zamanım yoktu hemde ağda bitmişti. vanelly azulen yeşil ağdayı ise annem getirmişti ve onunla da bacaklarımın arkasını almıştım :KK31:

6 yıl kızılın nazını çekip sonra 2 yılda kurtulamayan biri olarak söylüyorum ki arkadaşım, doğal rengini bozma. sonra çooook uğraşırsın :KK19:

saçımı ilk boyattığım renk ne yazık ki kızıldır :KK43: bana çok yakışıyor yani öyle böyle değil :21: ama hangi marka olursa olsun akabilme özelliğine sahip tek renktir ne yazık ki :26: bornoz, havlu, yastık yüzü ,yatak ne varsa kıp kırmızı. yağmur yağdığında t-shirt'ün kırmızı :120: sonra mavi-siyah yaptım çünkü kızılın üzerine ya kızıl yaparsın ya da siyah :KK31: siyahtan vazgeçmek mümkün değilmiş boyadıktan sonra öğrendim :KK14: tek çare oreal yaptırıp saçlarımı mahvetmekti ve ben çaresiz oreal yaptım :KK14: üzerine hürrem yaptım fakat yakışmadı :KK37: bebek saçı gibi sünüyordu saçım oreal yüzünden. kremsiz banyoda saçımı imkanı yok tarayamıyordum korkuyordum kopacak hepsi kökünden diye :KK5: gidip saçımı 4-5 defa 2 şer ay arayla koyu kahverengi ile boyattım. gliss'in sarı renkli sıvılaştırılmış keratin içeren şampuanını aldıktan sonra eski sağlığına kavuştu saçlarım :KK24: işte kızılın bana ettikleri bunlar :KK57:

beyaz tenlisin, bence sana hepsi yakışır. bakır bende kullandım dertli oluyor biraz ama içinde kalmasın istediğin renge boya.

yukarıda ki hikayemi okuyarak karar versin bence. keşke biri bana başta yol gösterseydi böyle :KK14:

Eki Görüntüle 756325

ayperim bende bunu kullanıyordum, haziran sonu tarihlerde kuaföre yaptırdım bacak ağdamı, ne kullandıysa hemen çıktı. hiç memnun kalmadım. bu ay epilasyonum çöpe gitti birde üstüne para verdim. bu ay yine kendim yaparım artık. senin ağdadan bulursam onu alıcam.:KK31:

biz niye evde yapıyoruz ? bütçemizi korumak için :KK22: kuaföre gitme bi daha :KK20: en iyi bildiğimiz yöntem ve yol kendi yaptığımız :KK34: o kuaföre verdiğimiz paraya yağ alıp kendimize bakım yapabiliriz misal :21:

sen 4 kişisin boyatma diyen :KK34:

kuaförümde aynı şeyi söyledi saçların çok güzel boyatma dedi deee beyazları napıcamm :KK19: fotoda çok belli olmammış ama baya var yani :KK5:

tşk ederim..:KK16:
dertli oluyor derken çabuk mu akıyor yani? çünkü ben denize filan giricem ,yani tatilden döndükten sonra mı boyatsam ki?

benim sana önereceğim asıl renk koyu kahverengidir :KK54: üstteki mesajda hikayemi okursan daha iyi anlarsın :KK34: koyu kahverengi hiç akmıyor. bende aşağıdaki boyadan kullanıyorum :21:
b_204201216400435.jpg

X