agda da pisik gibi yapiyo yazin sicakta artik bismillahla basliyorum ne olucak diye bu sefer her alisimda:26:
başka çaremiz yok ki mecbur ağda :26:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
agda da pisik gibi yapiyo yazin sicakta artik bismillahla basliyorum ne olucak diye bu sefer her alisimda:26:
haklisinnn benim yatma vakti geldi iyi geceler ay perisibaşka çaremiz yok ki mecbur ağda :26:
çaktırma kız ben ay_perisi'yim yanıklarında geçer İnşallah en kısa sürede. benim ki epey açıldı ama seninki de açılır. hem ben 1-2 defa sürdüm başka da sürmedim bepanten tüyleri besler sürme ondan. evde hametan varsa (yanık kremi) ondan kullan.
haklisinnn benim yatma vakti geldi iyi geceler ay perisi
heee hematen diye ilaç var yani :))) ne bilimmm okuyunca aklıma bepanten geldi
evde yok ama alsam iyi olur lazım olacak gibi duruyor bundan sonrası için
popolinde pişik kremi ya belkim etkisi olur diye sürüyordum
tüylerden kurtulmaya çalışırken bide beslemeyek dimi tekrardan
bu arada kızlar bu videoda 2.46 - 3.15 arasında çalan çalgının ne olduğunu biliyor musunuz :26:
[video=youtube;RBrdl0v_anc]http://www.youtube.com/watch?v=RBrdl0v_anc[/video]
emin olmak için netten baktım evet adı hametanmış
kanun sesiymiş. çok romantik buldum , keşke dans müziği olsa sadece fon müziği gibi. kanun sesi eşliğinde dans müziği ne hoş oluuuur düğünde dans müziği arıyorum da biraz aday yok ama müziği şimdiden ayarlamak lazım ilerde düşünmeyeyim bu arada bilen varsa nasıl yaptırabilirim böyle bir müzik :44:
çooooookkk tşk ederim canımcıımmmmm Allah razı olsun senden
şarkı sözünü çıkart bu videodan sadece melodisi kaldın dans müziği olarak güzel çünkü
kızlar popo bölgesi ve arka bacaklarım epilasyon sonunda ve devamında hep çok kırmızı benek oluo nasıl düzeltebilirim? sizdede varmı sorun
2. olarak batıklar!!
evvett karşınızda temiz bir bayan daha
geçen hafta malum şaşırtmaya gelmiştim,idareten almıştım özel bölgeyi bu hafta terrtemizz yaptım,tabii bacaklarımı da aldım.İlk defa limon tuz sürdüm bakalım hayırlısı..
Bu arada koltuk altını da almaya niyetlendim ama önceden acayip çıkan o kıllar sanki kökü kurumuş uçları belli ama hiç uzamıyo.Hayır olsun inş.dedim Galiba geçn ay farkında olmadan dolunaya denk geldim,bu ayda öyle yapınca azalıyomuş gibime geliyor
azalır tabii kökü de kurur İnşallah bu arada sıhhatler olsun
hatunlar iş başına nickini mi değiştirdin :44: