Dolunay epilasyonu

ben bu forumda lımon ve tuzu epilasyon sonrası süren bırınden duydugum kadarıyla ılk seansta cok guzel sonuc almıs.bende epilasyonu yaptım o an suremedım hadı bugun sureyım dedım ustunden bır gun gectıkten sonra.lımon suyuna bırazcık fazla tuz attım sanırım yanı 2 yemek kasıgı lımon suyu 4 cay kasıgı tuz yaptım surdum bıyık bölgeme.suan kırmızı bı bıyıgım var.yandı cıldım artık kıl cıkmasa sasırmam o derece kıpkırmızı sımdı ustune nemlendırıcıde surmek ıstemıyorum hazır yanmısken kıl köklerım beslemesın dıye sadece zaman ıcınde cumaya kadar gecermı .cuma gunu dısarı cıkmam lazım sabahtan.aynısını göbüşümede yaptım.oda yandı ama o sorun değil görünmüyo nasılsa kızarık kalsın gecer o nasılsa bır 3-4 gune herhalde ınsallah :) yeterkı kıl cıkmasın bı daha.bı kaç kere denıycem bu tuz lımon olayını bıyık olmasa bıle göbüşte denicem bakım sonuc bende ıse yarıycakmı.en guzel yanı yıkayınca acaip yumusak bı ten oluyo.

birde yıne bu sayfadan okuyup sac boyatma ıslemı yapmıstım gecen ay sac boyama tarıhlerınde.kadın renk cok guzel tuttu sende nasıl acıldı bu kadar dedı.tarıhlerın gercekten etkılı oldugunu gördum.ınsallah bı dahakı sac boyamamdada guzel sonuc alırım cok saol akrepcık.

selam kizlar bayagidir mesgüldüm yazamadim pek..ama sonuclardan ben kendi adima cok memnunum cok sükür ALLAHA..insallah böylede devam eder.. tüyler varla yok arasi oldu...ister al ister alma kivamindalar..en son dolunay tarihinde bacaklarimi almama bile gerek kalmadi cünki cikmamisti cogu..herhalde elime büyütec almam lazim bacaklarimdaki tüyleri görmem icin..yani cok incelleyip yakindan bakinca tek tük kil yada tüy gözüküyor bacaklarimda..o yüzden hic almadim bu sefer bacaklarimi..ama bacaklarimda zaten normaldede cok kil yoktur..o yüzden bacaklarima bakarak birsey demem yanlis olur..yüzüme ve koltuk alti bölgelerim tüy kil olarak bacaklarimdan daha yogun..o bölgelere bakarsam kesinlikle sonuclar harika..özzeliklede yüz ve biyik bölgesinde cok güzel sonuclar aldim..koltuk altida ayni sekilde gec ve tek tük cikmaya basladi..gec cikiyorlar..cikanlarda tek tük..:) tek sorunum koltuk alti bölgemdeki kararma..yani renk farki..ve tabi bikini bölgesindede öyle..cilt rengi koyu ..cok ugrasmadim hani cilt rengi acilsin o bölgelerde diye..ama sayet bununla ilgili bir fikri olan varsa sevinirim..o bölgelerdeki cilt rengini acmak icin hani uyguladiginiz bir yöntem varmi?? tskr ediyorum simdiden vericeginiz cevaplar icin:) herkese sevgiler :)

yok bacım sabah uyandığında geçmiş olacaktır. hatta uyanınca geçtiğini görürsün 3-4 defa deneme bence, hemen etki etmeyebilir. etkisini görebilmek için her epilasyonunda ilk 3 gün boyunca devamlı uygula. zaten ilk gün kızarıklık olur diğer günler olmaz

ben bir ay_perisi'yim kadına da üzümünü ye bağını sorma deseydin

hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiin özlettin bacım bebişini duydu bizi unuttuk sandık

tüylerine gelince oldukça mutlu oldum okuyunca diğer üyelerimde mutlu olacaklardır ben de haziran başında yüzümü almıştım yanaklarımda hala tık yok ama çenemdekiler 1 hafta olmadan çıkıyor, sebebi ise hormonal sanırım çünkü tüyler simsiyah ve sert . sonradan oluştu bunlar, hormon testine gideceğim , bir sorun yoksa çenemdeki 15-20 kıl için lazer epilasyona gideceğim :18:

canım bu konunun ilk mesajında koltukaltı ve genital bölge kararmalarının sebepleri ve doğal yöntemleri mevcut

selam ay perisi...ilk sayfaya baktim pirinc unu sirke ve yogurdu karistirip hemen biraz önce sürdüm:) evde pirinc unu varmis hic acilmamis paket... hani bu bebeklere pirinc lapasi yedirirlerya:) piricin ununun paketinin üzerinde bebek resmi vardi..ve piricin unu yaziyordu:) pirinc unu sirke ve yogurdu karsitirip hepsini sürdüm..INSALLAH ISE YARAR :) tesekür ediyorum verdigin bilgi icin:)

sen benimkim olduğumu biliyon demi

aaa bu çete ismini sevdim hepimiz çeteyiz bundan sonra doğal deodorant ilk sayfada var tarifi. bir de hergün 1 fincan adaçayı da içersen daha çok etkili olur

bi ara Gözyaşı Çetesi diye bi dizi vardı ordan geldi aklıma. teşekkür ederim canımcım

bu arada orada doğal deodorant tarifi de var unutma çok sağlıklı

dün her yerimi alamadım fırsatım olmadı bugun alsam ne olur akşam 8 de alsam gene de azalma olur mu geçen ay uyguladım ama pek bir azalma olmadı bu ay yapnan lazım lütfen cevap bekliyorum saat sekiz de asam ne olur

ben bir ay_perisi'yim kadına da üzümünü ye bağını sorma deseydin

valla kadına bişey diyemedim bi kere bi arkadasıma söyledimde bana tugba sen ne içtin ne dolunayı ne epilasyonu ne saçmalıyosun dedi .böyle inanmayıınca tuhaf tuhaf bakınca kötü oldum.ya denıcem böyle bişey buldum nette işte.görürsün sonucu sen şimdi inanma bana demiştim.kuaförde hakkımda öyle düşünebilir belki diye söyleyemedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…