Dolunay epilasyonu

canım bence dayan o acıya ve al
zamanla tüyler güçsüzleşiyor ve acımıyor

ama daha epilasyon günleri içinde değiliz ki tüy dökücü-hamamotu tozu-jilet birbirlerinin eş anlamlısı desekte olur. jilette ne görürsen tüy dökücüde de onu göreceksin

aynı sorun bende de var üstü alıyorum altı kalıyo bende kısaltıyorum mecbur. üsttekiler de yumuşama ve az da olsa seyrekleşme mevcut. olsun eldiveni keşfettim ya o da yeter

haziran ayı ilk epilasyon tarihinde koltukaltımı ilk defa eldivenle aldım ve 2-3 gün öncesine kadar 3 gün boyunca batık gibi kaşıntı oldu :44: ağda yapınca hiç olmuyodu. kararmasın diye eldivene başladım. galiba kuaföre boşuna para saçmayayım diye tüm ağdamı artık kendim yapacağım.

kaş-bıyık ( 5 tl ) = ben yapıyorum
yüz-çene ( 10 tl ) = ben yapıyorum
koltukaltı ( 10 tl ) = ben yapıyorum

kayseri fiyatlarına göre 25 lira kardayım

alt-üst kol ( 15 tl ) = kuaför alıyor
alt-üst bacak ( 25 tl ) = kuaför alıyor

40 lira zarardayım :84:

evlendikten sonra

kalça ( 15 tl ), genital ( 20 tl ) olacak :18: o zaman zararım 40+35 = 70 lira olacak

ama artık kendim yapacağım diye karar aldım sayılır o zaman karım 95 liraya çıkacak

95 lira da bana yeter eşimden 95 lira isterim ( sen de 100 lira ) kuaföre gidecem diye ( evlenince çalışmazsam eğer )

15 lira malzemeye gitse gerisi bana kalır ekstradan cepte dursun, biriktirir çeyrek altın alırım

tabi bu ağdadan gelen gelir sadece

Canim benim reglimde en fazla 5 gun sürüyor ve aynen seninki gibi sonradan rahim yolunu temizleyen akıntı geliyor ve buda gunde 1 kere filan yani o yüzden 9 gune kadar çıkabiliyor. Reglden sonra almak istiyorum çünkü once alinca regl esnasında cok hizli uzuyor ve benim tuysuz olma surem kisaliyor. Bu ay boyle deneyip durumu daha sonra sana bildirecegim. Sende ona göre danisanlara yardimci olursun.

bacım ayın 28 i gibi olsan bile temmuz başına yetişemeyeceksin :44:

bak sen bizim kayseriliye hesaplamış hemen. aferin kıss. ama kızdım sana, kollarını birde alt bacağınıda sen alsana. onlar kolay, ne veriyon kuaföre, senin cebinde kalsın para. kollarını ağda makinen varsa kolay olur ama yoksa veet in ağda bantıyla al. oda kolay oluyo.

benim de ilk defa adetime denk gelmeyecek. hep ya regl oluyodum yada son günü, son anda uğraşıyordum. şu an reglim bitmek üzere 24 ünde yayıla yayıla temizlenirim artıkın :26: gelsede şu tarihler yolunsak hep beraber.

akrep senin regl denk geliyomu yine?

bacım ayın 28 i gibi olsan bile temmuz başına yetişemeyeceksin :44:

Aslında riskli bi sey yapacagim 27sinde olma ihtimali var yani 27 yada 28 inde bekliyorum, eger 27sinde olursam 3temmuza yetişiyorum. Ama gecikirde 29unda filan olursam iste o kotu olur

Ya kızlar kayboldum konuda ben bulamıyorum haziran tarihini bi hatırlatıverir misiniz bana? İnternetten baktım 23 ü yazıyor siz temmuz başı falan yazmışsınız. Bugün ilk regl günüm kaçırdım mı ben yoksa :18:

Son düzenleme:

23-24-25 haziran yazıyo işte konunun başında kaçırmadın ama işinede yaramaz sanırım

kız yeni başladım , oraları da kendim alacam artık. hep kuaföre gidiyordum. ama artık kendim almaya karar verdim

benimki de hep öyle denk geliyodu. 22-23 ü gibi adet olacağım. o yüzden ben temmuzun ilk tarihinde yolunacam ben

tarihler bu konunun ilk mesajında her daim güncel olarak veriliyor canım

23-24-25 haziran yazıyo işte konunun başında kaçırmadın ama işinede yaramaz sanırım

mümkünse 24-25 i daha iyi aman unutmayın

Sağ ol canım. Yaramayacak evet yetişemiyorum

üzülme canım temmuzun ilk tarihine yetişeceksin benim gibi 2-3 temmuzda epilasyon tarihi var temmuz tarihlerini haziran tarihleri biter bitmez vereceğim

adetime geldi bu kez kaçırdım, temmuzun ilk haftasına kaldım gerçi 3-4 defadır uyuyorum ama hiç zayıflama falan yok benim tüylerimde. herkesinki inceliyo azalıyo maşallah benimki balta girmemiş orman

adetime geldi bu kez kaçırdım, temmuzun ilk haftasına kaldım gerçi 3-4 defadır uyuyorum ama hiç zayıflama falan yok benim tüylerimde. herkesinki inceliyo azalıyo maşallah benimki balta girmemiş orman

bende öyle bi değişiklik göremiyorum belki bizde etkisi geç göstercektir

bende öyle bi değişiklik göremiyorum belki bizde etkisi geç göstercektir

devam ettikçe düzene girecektir umuduyla devam ediyorum :26:

aynen nasıl olsa almak zorundayız en azından günlere uyayım diye düşünüyorum

kızlaaaaaaar ümidimizi kaybetmek yok, ummadığınız anda öyle bir etki alırsınız ki iyi ki devam etmişim dersiniz. her uygulayışta şifayı Rabbimizden istemeyi unutmayın ve gittikçe azalıyor gibi pozitif düşüncelerle uygulamanızı yapın psikoloji hormonları, hormonlarda tüyleri yönetir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…