- 17 Şubat 2013
- 5.270
- 2.007
maalesef saçını hızlı uzatacak, toparlayacak ve güçlendirecek bir tarih yok haziranda. 10-11 Temmuzda saç kesim tarihi var canım
evde mi kaldık şindiiii biz
beklesem mi napsam bilemedim çatal çatal oldu uçları sinir oluyorum.
inşallah kalmamışızdır
o zaman bekliim bari :130:
ya ben glissin her türünü kullandım bir bana iyi gelmedi sanırım. zaten yağlı olan saçlarımı vıcık vıcık yaptı
akrebim çene kısmımı dolunaya uygun almama rağmen çabuk çıkıyolar
evet belki azaldı yada seyreldi farkediyorum ama süre olarak çok erken çıkıyolar ve çıkanlar genelde siyah
ne önerirsin ne yapayım acaba bu kısmı da ip yerine ağdayla aldırsam mı belki faydası olur :44:
benim saçlarımda çabuk yağlanan türlerden fakat bende öyle bir etki yapmadı. glissin sarı kutusunu kullandım ben, üzerinde sıvılaştırılmış keratin yazıyor. çoooooooook iyi geldi saçıma, ölü saçlarımı canlandırdı resmen. o olmazsa elidor sarı kutuda da keratin bulunuyor, bi de onu dene istersen
ağdayı yüz bölgesinde oldukça zararlı buluyorum, kararma, sivilcelenme, sarkma ve koruyucu tabakayı alma yönü variple alıyorsan kırılıyor olabilir, bende hemen çıkmıyor. tek hızlı çıkan siyah ve sert olan 10-15 tüy. onlara da iğneli epilasyon düşünüyorum, hormonsal olması lazım. önceden yoktu, stres falan herhalde ondan. diğerleri oldukça geç çıkıyor ağda yapma derim
ağdayı yüz bölgesinde oldukça zararlı buluyorum, kararma, sivilcelenme, sarkma ve koruyucu tabakayı alma yönü variple alıyorsan kırılıyor olabilir, bende hemen çıkmıyor. tek hızlı çıkan siyah ve sert olan 10-15 tüy. onlara da iğneli epilasyon düşünüyorum, hormonsal olması lazım. önceden yoktu, stres falan herhalde ondan. diğerleri oldukça geç çıkıyor ağda yapma derim
canım umarım banada çare bulabilirsin :s ben konuyu tam anlamadım hatta ilk defa dolunay epilasyonu diye bir şeyle karşı karşıyayım ama yararlı olcaksa hiçte geç kalmş sayılmam. Sanırım burçla ilgili bende aslan burcuyum ve daha 2 hafta önce sir yapmam rağmen bugün tekrar yaptımm kıllarım sert ve siyah beyaz bi vücutta nasıl görünür tahmin bile edemezsin .s sirle aldığım haldede hemen çıkıyor banada yardımcı olur musun :/
benimde öyle akrebim ya daha fazlaydı şimdi tek tük ama erken çıkıyo
neyse o zaman bu aralar limona ağırlık vereyim biraz
bari inceltsin epey yaramıştı bana çünkü
benimde öyle akrebim ya daha fazlaydı şimdi tek tük ama erken çıkıyo
neyse o zaman bu aralar limona ağırlık vereyim biraz
bari inceltsin epey yaramıştı bana çünkü
canım benimde çene ve gıdımda tek tük var. geçen dolunayda almıştım ama şimdi bi uzadılar sorma. lazere gitmiştim ben inceler şimdi ama iğneliye devam edemedim. ipli epilasyon aleti aldım geçen hafta, dolunay vaktini bekliyorum bende. hemen alıp tuz limon yapıcam yada çörek otu.
ya aslında farkında olmadan azalan hatta yok olan o kadar kısım var kicanım benimde çene ve gıdımda tek tük var. geçen dolunayda almıştım ama şimdi bi uzadılar sorma. lazere gitmiştim ben inceler şimdi ama iğneliye devam edemedim. ipli epilasyon aleti aldım geçen hafta, dolunay vaktini bekliyorum bende. hemen alıp tuz limon yapıcam yada çörek otu.
saç boyama günleri içerisindeyiz kızlaradetli olmayan tüm herkes saç boyasını yaptırabilir
ya aslında farkında olmadan azalan hatta yok olan o kadar kısım var ki
ama çenemin bu kadar çabuk çıkması beni sinir ediyor
yüzüme de lazer filan asla yaptıramam ama bilemiyorum bi süre çeneme çalışıcam sadece
malesef gelecek ayı beklemek zorundayım belki de daha gelecek ayı
akrepp senin sincap napıyo, bayadır anlatmıyosun gelişmeleri. görüştünüz mü? ay Allam ne sevimli topiğimiz var, pandacıklar, sincaplar. çok şekersiniz kızlar.
selam kizlar..gerci daha 1 hafta var ama yinede yazmak istedim ben ...yorumlarinizi okuyorum..bazi arkadaslar siyah tüylerin tek tük ciktigini söylemisler..o durum bendede öyle...yani sanirim 4-5 tane siyah tüy cikti ve bariz göze batiyor yüzümde...sinir bozucu sekilde:) bende minik ucu sivri bir makas ile kesiyorum:) kisaltiyorum uclarindan... yada tirnak makasi ile:) en azindan o zaman cok asiri göze batmiyor:) kisa duruyorlar haftaya kadar yeninden almaya kadar nasilsa uzar onlar:) diger bölgelere gelince cok ciddi anlamda azalma var..yüzümde o bir kactane cikan siyah kildan baska kil yok...isin ilginc yani koltuk altimdaki killar bile tek tük cikmis vaziyetteler..ve diger bölgelerimdekilerde öyle..hele bacaklarim daha hic cikmadi bu 3 hafta icinde..ALLAH HAYIR ETSIN insallah..cok mutluyum ALLAHIN izniyle..yani 1 hafta sonra tüy ve killari almaya kalktigimda öyle cokta bir isim yok demektir banyoda :)bu benim ikinci dolunay denem henüz:) ve tabi ikinci cörek otu sogan ve limon suyu denemem oluyor ayni zamandada:) insallah söyle bir kac ay sonra sanirim nerdeyse tamami yok olacak gibi gözüküyor insallah:) Hayirlisi insallah... zaman icinde sabirla görecegim sonuclari..herkese sevgiler:)