Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anlıyorum çünkü bende beyaz tene yakın ve siyah tüylüyüm hangi burca ait olduğunla ilgili değil canım uyguladıkça azaldığını , inceldiğini ve geç çıktığını farkedeceksin. tabi bunda Rabbimize tevekkül etmen, yani O'na teslim olman ve şifayı O'ndan istemen gerekiyor sonra da benim verdiğim tarihlere uyman gerekiyor her uygulamanda maksimum pozitif düşüncelerini kullan hoşgeldin aramıza canımm
hayırlısı olsun akrebim, gençsin, güzelsin daha oooo. Allah ım seni iyi insanlarla karşılaştırsın.
akrebim yaa ne zaman baksam offline sın. vardiyan ne şimdi senin.
hoşş buldukk çkk teşkkrr edermm anlamak zor olmadı tbii sizede :) :119: yani ben şimdi ne zaman almalıyım bir sonki gün ne zaman ?
tarihler bu konunun ilk mesajında güncel olarak veriliyor canım
turnpage seni ozonlanmış kantaron yağı topiğinde gördüm. ne yaptın aldın mı o yağı, kullanıyor musun?
ben de o konuya bakmıstım ne oldu acaba
ben de o konuya bakmıstım ne oldu acaba
tatlım bende arada okuyorum ama alıp denemek lazım. turnpage arada buraya yazıyor ama uzun zamandır yok. gelse de anlatsa bize.
ben onu bulur ifadesini alırım merak etmeyin
aslanım akrep,
kız ağda sivilce yapmıyo mu sende :44: bende yapıyo. o yüzden ben ip yapıyom hep pudrayı sert kılların olduğu yerde acıyı azaltması için kullanıyolar genelde (koltukaltı, genital). oturda yolun sen sonrada limon+tuz uygula unutma
evet şifayı Rabbimizden istiyoruz, o en önemlisi ..
Çok az sivilce çıkıyo tek tük ağdayı sürer sürmez hemen çekiyorum belki de ondandır : ) bişey diycem gıı ip ile yapınca azaltıyo mu ?
canım bence dayan o acıya ve albikini bölgesiyle ilgili hep sorunum oluyor bacaklarımı hallettim üst taraflarında azıcık kaldı ablama yaptırcam bikini bölgemi eldivenle yoldum. ama alt tarafı maalesef acıyor, tüy dökücü kullanmayı düşünüyorum tavsiyeniz var mı?
Akrepcik nasilsin? Tuylerin ne durumda :) ben bu tuylerimi gördükçe moralman çöküyorum, dolunay bana pek etki etmedi henüz cünkü ben her seferinde reglimden 5 gun filan önce almak durumunda kaliyorum. Bu ay 28inde muhtemelen regl olacagim ben reglimden sonra almak istiyorum yani temmuzun ilk seçeneğinde, reglimin 7-8 gun sürdüğünü varsayarsak temmuzun ilk secebegi uyar mi bana? Birde reglimin son günlerinde cok az geliyor leke gibi ve cok seyrek geliyor yani hormonlarimin normale döndüğünü düşünüyorum ben sence haziran sonu mu temmuz basi mi bana uygun?
bugün tüy yolma işlemimi bitirdim bu sefer çok kolay oldu hiç canımda yanmadı
bir de tarihe uygun olsaydı tam süper olacaktı ama neyse