Dolunay epilasyonu

burdaki tarihlere uyarak 'ağda' yapmanız tüyleri kökünden almanız ve ağda sonrası limon sürmenizi öneririm işe yarayacağına eminim..kökten alma yöntemşi olarak ağdayı önerdim makine kırıyor ne yazık ki..o yüzden ağda uygulayın ve incelip seyrelmesi için de limon deneyin..akrebim gerekli bilgileri verir yine kolay gelsiiiinn

arkadaşlar bu gece ay dünya dan %12 daha yakın, %30 daha parlak görünüyor. mübarek kandil gecemizi aydınlatıyor. bu ay epilasyonlar daha etkili olsa gerek, aman kaçırmayın tarihleri.

az önce bi arkadaşı okudum, aynen bende de öyle walla. ay büyürken iştah patlaması yaşıyorum resmen.

Misal :

23 Haziran 2013 saat 15.33'te başlayıp 25 Haziran 2013 saat 10.27'ye kadar epilasyonunuzu yapın yazmışım. yani dün 15.33 te epilasyon zamanı baladı yarın sabah 10.27 ye kadar vaktin var. önemli olan bu aralıkta almak epilasyon yapacağın zaman bu konuya girersin böylelikle saç-cilt-epilasyon konularını karıştırmazsın istersen ozonlanmış kırmızı kantaron yağını sende dene. sonuçları hep beraber bildirirsiniz. gerçi nane yiyelim İbrahim saraçoğlu Nanenin hormonları dengelediğini söylüyor

bende dün regl oldum bu sefer yapıcaaaaam

aman geç kalma az kaldı yarın sabah bitiyor onlar nasıl tüylermiş anlayamadım :44: minik, açık renkli ve diken gibi şaka yapıyorum alınma canım biz böyle arada şakalaşırız bu da forumumuzun tadı tuzu ağdayla veya epilatör mak. ile alınmıyorsa cımzbıla alacaksın mecbur. lazer önerecektim fakat lazer koyu tüyleri görür , bazen kahverengi tüyleri bile zor görüyorken senin açık renkli tüylerini göreceğini hiç sanmam yani durmak yok cımbıza devam

miş kızlar genel kültür

teşekkürler canım ben yokken üyelerin sorularına cevap verdiğin için :13: vardıya sistemimiz ha bire değişiyor ve bazen uzun süre burada oluyorum, bazen uzun süre hiç olmuyorum

teşekkürler canım ben yokken üyelerin sorularına cevap verdiğin için :13: vardıya sistemimiz ha bire değişiyor ve bazen uzun süre burada oluyorum, bazen uzun süre hiç olmuyorum

biz de senin sayende en az senin kadar bilgi sahibi olduk sayılır akrepcik
gözün arkada kalmasın yokken

akrep hanım verdiğiniz bilgiler için çok tşkler

ben bu dolunay epilasyonunun doğruluğunu inanıyorum çünkü bazı aylar çok çabuk çıkardı bazı aylar hiç çıkmazda taa ben 2.ayımda gittiğim zamanlarda olurdu kuaförüme..

takvime göre bugün yada yarın mutlaka almam gerekiyor tüyleri ozaman ilk defa evde kendim yapıcam umarım yapabilirim :18::18:

yok canım alınmam sende yoksa yada görmediysen ilginç gelmiştir tabi de cidden başım dertte yani. benim aptallığım dermatoloğa gelmiş gibi soruyorum

yok canım alınmam sende yoksa yada görmediysen ilginç gelmiştir tabi de cidden başım dertte yani. benim aptallığım dermatoloğa gelmiş gibi soruyorum

tabi soracaksın canım, bu dertten muzdarip olanlar varsa onlarda sana yardımcı olacaktır ki böyle biri çıkmadı. keşke uzasalarda ağdayla alabilsen

rica ederim canım dualarınız yeterli benim için

yarın 10.27 de bitiyor aman geç kalmayasın :26:

arkadaşlar bu gece ay dünya dan %12 daha yakın, %30 daha parlak görünüyor. mübarek kandil gecemizi aydınlatıyor. bu ay epilasyonlar daha etkili olsa gerek, aman kaçırmayın tarihleri.

konuyu açtığımdan beridir ilk defa dolunay ve epilasyon içiçe oldu. Bu yüksek enerjiyi o yüzden görüyorduk. ve ışığın yüksek olduğunu bildiğim için mümkünse 23 ünde yapmayın 24-25 inde yapın dedim. ışık çok oldukça kıllar daha kuvvetli oluyordu hatırlarsak

az önce bi arkadaşı okudum, aynen bende de öyle walla. ay büyürken iştah patlaması yaşıyorum resmen.

ışığın artmasıyla ( büyüyen faz ) varlıklardaki nem-lezzet-kuvvet-iştah-sağlık ve tüm olumlu şeyler artıyor. ışığın artmasında bizi olumsuz etkileyen tek şey tüyleri kuvvetlendirmesi. ne kadar çok ışık o kadar kuvvetli tüy

eheeee o kadar kısa mı süresi uyarınız için tşk ederim bu arada

banyomu yapıp kesemi olayım ozaman sabahta erken kalkarım

bu konunun ilk mesajında tarih ve saat aralıkları veriliyor canım aman dikkat et :26: süresi bazen 3-4 güne kadar çıkıyor bazen ise 1 gün kadar oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…