Konu dikkatimi çok çekti hemen önümüzdeki iki gün içinde bir operasyon gerçekleştircemumarım faydası olur. birde benim size bir sorum olacak. bacaklarımda uzamayan minicik ve görünmeyecek kadar açık renkli diken gibi batan tüyler var ne ağdayla alınabiliyor ne epilatörle, artık elimle hissedip cımbızla çekiyorum. bunlar yüzünden hiç pürüzsüz bir bacağım olamıyor. acaba böyle bir sorunu olan ya da çaresini bilen varsa yardımcı olur mu ?
Ben sizin bu dolunay operasyonunu yeni keşfettimtarihleri takip etmeye çalışıyorum ama saatleri anlamadım mesela 14:23 yazmışsınız tam o saatte mi uygulamak gerekiyor kürleri? Benim o kadar saç ve cilt problemim var ki hangi başlığı takip edeceğimi şaşırıyorum :44: ozonlu kantaronu da cilt için kullanıcam ama tüyleri azdırırsa oturur ağlarım heralde :26:
Kullanan arkadaşı dört gözle bekliyorum
kısçeler bugün yolundum. normalde 2 part halinde tamamlardım bugün tek seferde bitirdim hemde 1 kere mola verdim :))
moralinizi bozmayın canlar. akrepçiğimin dediği gibi şifası Allah'tan deyip denemeye devam.
hem zaten mecburen ayda 1 defa yolunmamız gerekiyor. sadece tarihlere uymaya çalışarak bir ümit azalmalarına yardımcı oluruz.
Konu dikkatimi çok çekti hemen önümüzdeki iki gün içinde bir operasyon gerçekleştircemumarım faydası olur. birde benim size bir sorum olacak. bacaklarımda uzamayan minicik ve görünmeyecek kadar açık renkli diken gibi batan tüyler var ne ağdayla alınabiliyor ne epilatörle, artık elimle hissedip cımbızla çekiyorum. bunlar yüzünden hiç pürüzsüz bir bacağım olamıyor. acaba böyle bir sorunu olan ya da çaresini bilen varsa yardımcı olur mu ?
miş kızlar genel kültür
burdaki tarihlere uyarak 'ağda' yapmanız tüyleri kökünden almanız ve ağda sonrası limon sürmenizi öneririm işe yarayacağına eminim..kökten alma yöntemşi olarak ağdayı önerdim makine kırıyor ne yazık ki..o yüzden ağda uygulayın ve incelip seyrelmesi için de limon deneyin..akrebim gerekli bilgileri verir yine kolay gelsiiiinn
teşekkürler canım ben yokken üyelerin sorularına cevap verdiğin için :13: vardıya sistemimiz ha bire değişiyor ve bazen uzun süre burada oluyorum, bazen uzun süre hiç olmuyorum
aman geç kalma az kaldı yarın sabah bitiyoronlar nasıl tüylermiş anlayamadım :44: minik, açık renkli ve diken gibi şaka yapıyorum alınma canım biz böyle arada şakalaşırız bu da forumumuzun tadı tuzu ağdayla veya epilatör mak. ile alınmıyorsa cımzbıla alacaksın mecbur. lazer önerecektim fakat lazer koyu tüyleri görür , bazen kahverengi tüyleri bile zor görüyorken senin açık renkli tüylerini göreceğini hiç sanmam yani durmak yok cımbıza devam
yok canım alınmamsende yoksa yada görmediysen ilginç gelmiştir tabi de cidden başım dertte yani. benim aptallığım dermatoloğa gelmiş gibi soruyorum
biz de senin sayende en az senin kadar bilgi sahibi olduk sayılır akrepcik
gözün arkada kalmasın yokken
akrep hanım verdiğiniz bilgiler için çok tşkler
ben bu dolunay epilasyonunun doğruluğunu inanıyorum çünkü bazı aylar çok çabuk çıkardı bazı aylar hiç çıkmazda taa ben 2.ayımda gittiğim zamanlarda olurdu kuaförüme..
takvime göre bugün yada yarın mutlaka almam gerekiyor tüyleri ozamanilk defa evde kendim yapıcam umarım yapabilirim :18::18:
vakit gelmiş ,haydi bakalım ağdaya
rica ederim canım dualarınız yeterli benim için
yarın 10.27 de bitiyor aman geç kalmayasın :26:
arkadaşlar bu gece ay dünya dan %12 daha yakın, %30 daha parlak görünüyor. mübarek kandil gecemizi aydınlatıyor. bu ay epilasyonlar daha etkili olsa gerek, aman kaçırmayın tarihleri.
az önce bi arkadaşı okudum, aynen bende de öyle walla. ay büyürken iştah patlaması yaşıyorum resmen.
eheeee o kadar kısa mı süresiuyarınız için tşk ederim bu arada
banyomu yapıp kesemi olayım ozamansabahta erken kalkarım
akrepcikim
ben bi guzel yolundum:)
dusumu alip bioder de surdum mu ohhh mis
oyle bilgin olsun istedim