Dolunay epilasyonu

lazerle deneyen üyelerimde var canım geldiklerinde sana yardımcı olacaklardır :KK54: lazer yöntemlerinde de geçerlidir bu yöntem :KK34:

her yöntemi deneyen biri olarak gururla söylüyorum: BEN DENEDİM :KK1:
ama benim kık, tüy vs inat biraz. inatçı kişiliğimden geliyo sanırsam :KK1:

Son düzenleme:
Bugün markete giderken bi baktım dolunay çıkmış tepsi gibi içim yandı valla :26: ilk defa mayısta denemiştim öyle kaldı :KK25: temmuza yetişir inşallah :KK55:

merhabalar....
temmuz tarihlerini ne zaman verirsin canım
bende denemek istiyorum bakalım sonuç nasıl olucak

Lazer yetişemeyecek ama bugün kollarımda deneme yapıcam inş. :) Dolunayın iştahım üzerindeki etkisini takip ettikten sonra katı surette kıllardada etki edeceğini düşünüyorum

öyleyse yarın yapayım
öğrenizyoz yavaş yavaş üstüne limon tuz nane suyuda sürecem kılıç kalkan tüylerle savaş halindeyim :)

İbrahim Saraçoğlunun nane hakkında bir makalesi var aslında :

Nane bitkisinin bayanlardaki tüylenme problemi için oldukça etkili olduğunu ve nanenin tüy azaltıcı faydası olduğunu belirten Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu öncelikle tüylenme nedeninin doktora danışılarak öğrenilmesi gerektiğini söylüyor.

Eğer aşırı tüylenme nedeni östrojen hormonu azlığı veya testosteron hormonu fazlalığı ise bu durumda taze nanenin tüy azaltıcı etkisinden faydalanılabilir.

Tüy azaltıcı nane kürü hemen hemen 1 aylık sürede sonuç veriyor ve bu sürecin sonunda yapılacak tahlillerde östrojen hormon miktarının arttığını görmek mümkün oluyor. Tabiki bu da tüy azaltıcı ve tüy inceltici etkilere neden oluyor.

Tüy azaltıcı taze nane kürü

Tüy sorunu olan kadınlar bir ay süresince öğlenleri ve akşamları yemeklerden 10 dakika kadar önce bir tutam taze nane tüketmeliler. Tüy probleminin seyrine göre bu tüy kürünü kullanmaya devam edilebilir.

kullanan bir arkadaşımız var canım. kendisi geldiğinde sonuçlarını alacağım :KK54:

Ben sizin bu dolunay operasyonunu yeni keşfettim :KK1: tarihleri takip etmeye çalışıyorum ama saatleri anlamadım mesela 14:23 yazmışsınız tam o saatte mi uygulamak gerekiyor kürleri? Benim o kadar saç ve cilt problemim var ki hangi başlığı takip edeceğimi şaşırıyorum :44: ozonlu kantaronu da cilt için kullanıcam ama tüyleri azdırırsa oturur ağlarım heralde :26:

Kullanan arkadaşı dört gözle bekliyorum :KK31:

kısçeler bugün yolundum. normalde 2 part halinde tamamlardım bugün tek seferde bitirdim hemde 1 kere mola verdim :))

moralinizi bozmayın canlar. akrepçiğimin dediği gibi şifası Allah'tan deyip denemeye devam.

hem zaten mecburen ayda 1 defa yolunmamız gerekiyor. sadece tarihlere uymaya çalışarak bir ümit azalmalarına yardımcı oluruz.

Konu dikkatimi çok çekti hemen önümüzdeki iki gün içinde bir operasyon gerçekleştircem :KK8: umarım faydası olur. birde benim size bir sorum olacak. bacaklarımda uzamayan minicik ve görünmeyecek kadar açık renkli diken gibi batan tüyler var :KK37: ne ağdayla alınabiliyor ne epilatörle, artık elimle hissedip cımbızla çekiyorum. bunlar yüzünden hiç pürüzsüz bir bacağım olamıyor. acaba böyle bir sorunu olan ya da çaresini bilen varsa yardımcı olur mu ? :KK14:

X