- 17 Şubat 2013
- 5.270
- 2.007
lazerle deneyen üyelerimde var canım geldiklerinde sana yardımcı olacaklardırlazer yöntemlerinde de geçerlidir bu yöntem
her yöntemi deneyen biri olarak gururla söylüyorum: BEN DENEDİM
ama benim kık, tüy vs inat biraz. inatçı kişiliğimden geliyo sanırsam
Bugün markete giderken bi baktım dolunay çıkmış tepsi gibi içim yandı valla :26: ilk defa mayısta denemiştim öyle kaldıtemmuza yetişir inşallah
merhabalar....
temmuz tarihlerini ne zaman verirsin canım
bende denemek istiyorum bakalım sonuç nasıl olucak
haziranın son epilasyon tarihi biter bitmez hemencecik veriyorum canımbu ayın 24-25 inde epilasyon var biliyorsun değil mi
1 temmuz adet günüm 29-30 da olabilir bilemedim şimdi.... 24-25 bana uyarmı tek tek sayfaları okumaya üşendim şimdi:44:
ayın 24 ünde al canım o zaman. çünkü temmuz tarihi 2-3 temmuzda. o zamanda adetine denk geliyomuş
Lazer yetişemeyecek ama bugün kollarımda deneme yapıcam inş. :) Dolunayın iştahım üzerindeki etkisini takip ettikten sonra katı surette kıllardada etki edeceğini düşünüyorum
keşke yarın yapsan canım, bugün dolunay var tam. etkisi yarına azalır. en güzeli yarın olur yani
öyleyse yarın yapayım
öğrenizyoz yavaş yavaş üstüne limon tuz nane suyuda sürecem kılıç kalkan tüylerle savaş halindeyim :)
Ozonlanmış kantaron yağıyla birlikte kullandınız mı?
kullanan bir arkadaşımız var canım. kendisi geldiğinde sonuçlarını alacağım
miş kızlar genel kültürAy bu gece normalden %12 daha büyük görünecek ve dünyaya en yakın olduğu noktaya gelerek "Süper Ay" haline gelecek.