- 8 Ocak 2012
- 849
- 14
akrebim, moralin bozulmuş senin. sincabın babasımı sıktı canını? hayırdır son gelişmeler neler?
ben caiz değil diye buluşmak istemedim. o da 2 gün boyunca mesaj yazmadı bana. bende bu yüzden beni üzüyorsun, daha fazla sürdüremeyeceğim yazıp gönderdim. 1 gün boyunca hiç mesaj gelmedi. dün teyzemin kızının düğünündeyim mesaj attı nerdesin diye. düğünde olduğumu söyledim. buluşalım dedi yok annem beni ararda bulamazsa kızar dedim. tamam keyfine bak sen dedi. kaç gündür mesaj atmıyordun hayırdır dedim. 1,5 gün oldu hala mesaj yok :44: inat mı yapıyor anlamış değilim beni sevdiğine emin misin diye sorsanız gözüm kapalı kesinlikle evet derim. tek sorun onunla buluşmak istememem bana hiç zaman ayırmıyorsun diyor, ama caiz değil, içim rahat etmiyor napayım bitsin artık diyeceğim
Selam kızlar! Maşallah konu jet gibi ilerlemişen son yorum yazdığımda sanırım sayfalar 170 falandı. E maşallah size Akrepciğim ya benim 19unda mezuniyetim var da, elbisem uzun ama yinede kıl tüy olmasını istemiyorum ne zaman alayım? Bugünlerde almayı düşünmekteyim :) Ha bir de koltuk altımı epilatörle almaya başladım :) inanılmaz rahat ettim! Çok acıdı ilkten ama dayandım. Kıl köklerim kızardı kanadı filan 1-2 gün ağrıdı sonra geçti. Şimdi eskiden kazma gibi olan kıllarım az ve geç çıkıyor! Rahat bir nefes aldım yani. Çok mesudum çook
canım çabuk pes etme.ne güzel bir açıklaman var işte.bunu açıkla sürekli.günah işlemekten korktuğunu.yarın evlendiğinizde ne kadar günaha girmişseniz o kadar huzursuz olabileceğini söyle.seviyorsa saygıyla karşılar.mesaj atmasın boşver.ne demek istediğini anlamaya çalışsın.
eşime nişanlıyken bile sen benim sadece nişanlımsın.hayırlı bir işe niyet etmişsek hep hayır yolunda olmalıyız diye diye kafasını az mı şişirmiştimama asla ayrılalım ayrılalım diyip durma.evlenmiş çiftlerinde biraz canları sıkılsa seninle neden evlendim ki,boşanalım diye söylemelerini de uygun bulmuyorum.kötü bir şey varsa bunu düzeltmek için uğraşmak varken.kolayı seçip ayrılalım demek hem çok üzücü sevdiğinden duyduğun için hem de güven sarsıcı,kırıcı...
kese yapınca rahatlıyo biraz.
batık mı :44: eğer batıksa 1-2 hafta sonra geçerkese yapabilirsin mesela. Batık değilse, bazen insanın içi üşür de titreme gelir ya mesela o zaman benim tüyler diken diken olası tutuyor, ağda yaptığım için tüy yok. o yüzden sanki derim diken diken oluyor ve kaşıntı yapıyor oysa ona çere yok, tek çaresi kendini sıcak tutacan normal uçları çıkınca kaşınıyosa aklıma tek gelen kese oluyor canım
batık falan değil normal çıkarken işte keseyi daha önce denemiştim yine yapayım en iyisi
belkide hassaslığından dolayı da böyle olabilir. aloe veralı krem sür , tenini onarır, hassaslığı giderir, batık oluşumunu da engeller
el kremi olarak aldığımız aloe veralı kremi hiç beğenmiyoruz eşim çok çok sürelimde çabuk bitsin diyo en iyisi tüylerime süreyim onu
canım güzel haber vermek isterdim veya nötr etkileyecek bir tarih vermek isterdim fakat 23 hazirana kadar ay büyüyen fazdayani alacağın tüyler hem hızlı hemde kuvvetli çıkacak eğer ki mecbur alacağım dersen ;
tüylerinin hızlı uzayacağını varsayarak, mezuniyetinden 1-2 gün önce aldırman uygun olacaktır. saç kesim günlerine denk getirirsen uzama ve güçlenme etkisi 2 ye katlayacaktır. o yüzden 12-14 haziran arası aldırma
yani kesin alacaksan kaçışın yok canımdikkat etmen gereken 12-14 haziran aralığında aldırmamak ve mezuniyetine en yakın zamanı seçmek
canım temmuzun tarihleri ne olacak söyleyebilir misin?
3 temmuz ve 30 temmuzda olacak canım
ben caiz değil diye buluşmak istemedim. o da 2 gün boyunca mesaj yazmadı bana. bende bu yüzden beni üzüyorsun, daha fazla sürdüremeyeceğim yazıp gönderdim. 1 gün boyunca hiç mesaj gelmedi. dün teyzemin kızının düğünündeyim mesaj attı nerdesin diye. düğünde olduğumu söyledim. buluşalım dedi yok annem beni ararda bulamazsa kızar dedim. tamam keyfine bak sen dedi. kaç gündür mesaj atmıyordun hayırdır dedim. 1,5 gün oldu hala mesaj yok :44: inat mı yapıyor anlamış değilim beni sevdiğine emin misin diye sorsanız gözüm kapalı kesinlikle evet derim. tek sorun onunla buluşmak istememem bana hiç zaman ayırmıyorsun diyor, ama caiz değil, içim rahat etmiyor napayım bitsin artık diyeceğim
selam baska bir sayfadayim kadinlar klübünün..bir bayan tüyler ile ilgili soru yazmis baska bir sayfaya, bende burayi tavsiye ettim o bayana... yani en azindan dolunay yöntemini deneyebilecegini söyledim..ama genelde facde takiliyorum ben :) arada girip yazilarinizi okuyorum...ve suan 9-10 gün olmasina ragmen tüyleri alali, henüz kökleri bile cikmadi tüylerin bu arada:) özzelikle yüz bölgem cok mutlu etti beni..INSALAHTA böyle devam eeder..diger bögerlerde öyle cikmamislar ama o bölgeler cok görünmedigi icin, o yüzden görünen kisim yüz bölgem suan itibariyla beni mutlu etmeye yetti :) insallah sizlerde cok güzel sonuclar alirsiniz arkadaslar :) herkese kocaman sevgiler :)
akrebim diğer arkadaşında dediği gibi, ayrılıcam ayrılıcam diye baskı yapma. çok doğru insan sevdiğinden bunu duyduğunda çok incinir. oturun adam gibi konuşun, sen sıkıntını anlat. ama arada görüşün bence, sınırınızı bildikten sonra görüşmek, neler yapacağınızı planlamak, anlaşmak gerek bence. Allah ım her zaman yuva kurma niyetindeki insanlara yardımcı olur. sizin amacınız lay lay değil sonuçta. sende çok yanaşmazsın senin istediğin olur, sincabında seni görmüş olur, onunda istediği olur. evlilik de böyle işte hep benim istediğim dersen olmaz, orta yolu bulun, anlaşın.
Merhaba akrepcik
Anladığım kadarıyla görüşmek , buluşmak istemiyorsun dini sebeplerle..Haklısın da ,ve çok incesin bu konuda ,inan takdir ettim seni..
Ama bide şu açıdan bakmak lazım , sen onunla oturup konuşunca günaha girdiğini düşünüyorsan , o zaman iş ortamında,eğitim ortamında , günlük hayatta ,konuyla komşuyla konuştuğun , göz göze geldiğin her dakika günaha giriyosun..Hatta senin sesini duyması bile caiz değil..Telefonla konuşamazsınız yani..Hani bu hesaba girersek işin içinden çıkılmaz gibi..=/
Sonuçta içinde yaşadığımız yüzyıl bu kadar hassas olabilmek için ne yazık ki elverişli değil..Abimden örnek vereyim , abim de çok hassastır bu konuda , 7 yaşında namaza, 12 yaşında Kuran'a başladı ve hala devam ediyor..3 aydır görüştüğü bir kız var bu yaz nişan olacak muhtemelen..1 ay konuştular sonra abim ailesinden izin istedi ,islami şartlara uygun şekilde görüşmek istiyoruz ,anlaşabillirsek niyetim ciddi diye..Şimdi içleri rahat ikisininde..yani zannetmiyorum ki dışarı çıkıp buluşmuyolar..
Belki de bu konuda iki tarafın da hassas olması gerekiyodur..Erkek arkadaşınız ailenizle tanışsın , belki o zaman içiniz daha rahat eder..
Tabii ki Allah bilir ama o zaman yine caiz olmayacak..Hatta şu an sözlüler,nişanlılar için de caiz değil , dini nikah olmadığı sürece..
Arkadaşların dediği gibi ayrılıcam lafzını bi kenara bırakın , yıpratırsınız birbirinizi..