Dolunay epilasyonu

Selam kızlar! Maşallah konu jet gibi ilerlemiş en son yorum yazdığımda sanırım sayfalar 170 falandı. E maşallah size Akrepciğim ya benim 19unda mezuniyetim var da, elbisem uzun ama yinede kıl tüy olmasını istemiyorum ne zaman alayım? Bugünlerde almayı düşünmekteyim :) Ha bir de koltuk altımı epilatörle almaya başladım :) inanılmaz rahat ettim! Çok acıdı ilkten ama dayandım. Kıl köklerim kızardı kanadı filan 1-2 gün ağrıdı sonra geçti. Şimdi eskiden kazma gibi olan kıllarım az ve geç çıkıyor! Rahat bir nefes aldım yani. Çok mesudum çook

akrebim, moralin bozulmuş senin. sincabın babasımı sıktı canını? hayırdır son gelişmeler neler?

ben caiz değil diye buluşmak istemedim. o da 2 gün boyunca mesaj yazmadı bana. bende bu yüzden beni üzüyorsun, daha fazla sürdüremeyeceğim yazıp gönderdim. 1 gün boyunca hiç mesaj gelmedi. dün teyzemin kızının düğünündeyim mesaj attı nerdesin diye. düğünde olduğumu söyledim. buluşalım dedi yok annem beni ararda bulamazsa kızar dedim. tamam keyfine bak sen dedi. kaç gündür mesaj atmıyordun hayırdır dedim. 1,5 gün oldu hala mesaj yok :44: inat mı yapıyor anlamış değilim beni sevdiğine emin misin diye sorsanız gözüm kapalı kesinlikle evet derim. tek sorun onunla buluşmak istememem bana hiç zaman ayırmıyorsun diyor, ama caiz değil, içim rahat etmiyor napayım bitsin artık diyeceğim

canım çabuk pes etme.ne güzel bir açıklaman var işte.bunu açıkla sürekli.günah işlemekten korktuğunu.yarın evlendiğinizde ne kadar günaha girmişseniz o kadar huzursuz olabileceğini söyle.seviyorsa saygıyla karşılar.mesaj atmasın boşver.ne demek istediğini anlamaya çalışsın.
eşime nişanlıyken bile sen benim sadece nişanlımsın.hayırlı bir işe niyet etmişsek hep hayır yolunda olmalıyız diye diye kafasını az mı şişirmiştim ama asla ayrılalım ayrılalım diyip durma.evlenmiş çiftlerinde biraz canları sıkılsa seninle neden evlendim ki,boşanalım diye söylemelerini de uygun bulmuyorum.kötü bir şey varsa bunu düzeltmek için uğraşmak varken.kolayı seçip ayrılalım demek hem çok üzücü sevdiğinden duyduğun için hem de güven sarsıcı,kırıcı...

Son düzenleme:

canım güzel haber vermek isterdim veya nötr etkileyecek bir tarih vermek isterdim fakat 23 hazirana kadar ay büyüyen fazda yani alacağın tüyler hem hızlı hemde kuvvetli çıkacak eğer ki mecbur alacağım dersen ;

tüylerinin hızlı uzayacağını varsayarak, mezuniyetinden 1-2 gün önce aldırman uygun olacaktır. saç kesim günlerine denk getirirsen uzama ve güçlenme etkisi 2 ye katlayacaktır. o yüzden 12-14 haziran arası aldırma

yani kesin alacaksan kaçışın yok canım dikkat etmen gereken 12-14 haziran aralığında aldırmamak ve mezuniyetine en yakın zamanı seçmek

ne güzel işte bende böyle bir eş istiyorum :26: dur bakim bende bunun başını şişireyim işine gelmezse o bıraksın, ben hayırlısı der geçerim ( biraz duygusuzum da yoksa sincabı seviyorum Allah var ), ama ben onu bırakırsam o çok bunalır öyle biridir. bir ara bana dedi ki bilseydim sözlendiğini gelir oraları başlarına yıkardım :26: seviyoruz ama kavuşamıyoruz nasıl bir kader bu

kese yapınca rahatlıyo biraz.

batık falan değil normal çıkarken işte keseyi daha önce denemiştim yine yapayım en iyisi

belkide hassaslığından dolayı da böyle olabilir. aloe veralı krem sür , tenini onarır, hassaslığı giderir, batık oluşumunu da engeller

el kremi olarak aldığımız aloe veralı kremi hiç beğenmiyoruz eşim çok çok sürelimde çabuk bitsin diyo en iyisi tüylerime süreyim onu

Son düzenleme:

Tamam sağol canım :) Napalım mecbur alıcam artık :S zaten kapalıyım gözükmicek ama olur ya ucundan köşesinden gözükürse kıllı hatırlanmak istemiyorum :/ Yapıcaz artık bişeyler :) Zaten koltukaltımı da adetliyken almıştım ilkten sabrım kalmamıştı ilk olduğu için azaldılar sanırım. Haziran tarihinde almadım mal gibi mezuniyete çok var ya büyürlerse diye

akrebim diğer arkadaşında dediği gibi, ayrılıcam ayrılıcam diye baskı yapma. çok doğru insan sevdiğinden bunu duyduğunda çok incinir. oturun adam gibi konuşun, sen sıkıntını anlat. ama arada görüşün bence, sınırınızı bildikten sonra görüşmek, neler yapacağınızı planlamak, anlaşmak gerek bence. Allah ım her zaman yuva kurma niyetindeki insanlara yardımcı olur. sizin amacınız lay lay değil sonuçta. sende çok yanaşmazsın senin istediğin olur, sincabında seni görmüş olur, onunda istediği olur. evlilik de böyle işte hep benim istediğim dersen olmaz, orta yolu bulun, anlaşın.

evet o bayan 1-2 aydır benimlede iletişimde, çok öneri istiyor tavsiyelerim oluyor fakat herhalde beğenmiyor ve yapmıyor. yani bu konuyu açtığımdan beri dolunayı soruyor bana fakat bi türlü denemiyor ben laf anlatmakta uğraşmıyorum artık

bir ara tövbe etmiştim bilmiyorum ondan sonra böyle bir sıkıntı basıyor içimi, daralıyorum :26: vicdanen rahat olmuyor hiç içim . Allaaaam yareppim ya nedir bu benim çektiğim tamam beyfendinin tripleri bitince yine buluşmak isteyecektir malum, ben istemiyom diye inat mı yapıyo ne o zaman ya gel beni istet ya da :44: ya da gel beni istet

Merhaba akrepcik

Anladığım kadarıyla görüşmek , buluşmak istemiyorsun dini sebeplerle..Haklısın da ,ve çok incesin bu konuda ,inan takdir ettim seni..

Ama bide şu açıdan bakmak lazım , sen onunla oturup konuşunca günaha girdiğini düşünüyorsan , o zaman iş ortamında,eğitim ortamında , günlük hayatta ,konuyla komşuyla konuştuğun , göz göze geldiğin her dakika günaha giriyosun..Hatta senin sesini duyması bile caiz değil..Telefonla konuşamazsınız yani..Hani bu hesaba girersek işin içinden çıkılmaz gibi..=/

Sonuçta içinde yaşadığımız yüzyıl bu kadar hassas olabilmek için ne yazık ki elverişli değil..Abimden örnek vereyim , abim de çok hassastır bu konuda , 7 yaşında namaza, 12 yaşında Kuran'a başladı ve hala devam ediyor..3 aydır görüştüğü bir kız var bu yaz nişan olacak muhtemelen..1 ay konuştular sonra abim ailesinden izin istedi ,islami şartlara uygun şekilde görüşmek istiyoruz ,anlaşabillirsek niyetim ciddi diye..Şimdi içleri rahat ikisininde..yani zannetmiyorum ki dışarı çıkıp buluşmuyolar..

Belki de bu konuda iki tarafın da hassas olması gerekiyodur..Erkek arkadaşınız ailenizle tanışsın , belki o zaman içiniz daha rahat eder..

Tabii ki Allah bilir ama o zaman yine caiz olmayacak..Hatta şu an sözlüler,nişanlılar için de caiz değil , dini nikah olmadığı sürece..

Arkadaşların dediği gibi ayrılıcam lafzını bi kenara bırakın , yıpratırsınız birbirinizi..

oooooooooof of nerden çıktı karşıma nerden aşık oldum , ben ona abi diyodum ne güzel

kimsenin ilişkisine karışmak istemem ama benzer durumda olduğum için belki size de faydam dokunur dedim. ben ve erkek arkadaşım da aynı şekilde düşünüyoruz ve bu durumdan rahatsızız hatta bir ara ailem de sorun çıkardığı için görüşmeyelim demiştim, o da görüşmeden böyle de yürütebiliriz dedi, bi süre gitti ama sonunda dayanamadık. sağolsun kendisi de anlayışla karşıladı benim duyduğum rahatsızlığı, hatta doğru olanın bu olduğunu söyledi. ama görmeyince de insan özlüyor işte ikimiz de yoğun olduğumuz için zaten haftada 1 anca birbirimizi görebilirsek görüyoruz, davranışlarımıza dikkat etmek zaten en büyük çabamız ama yalnızken bunun zor olduğunu ve tek başınayken yan yana kalmanın çok da doğru olmadığını düşündüğümüz için ortak arkadaşlarımız da oluyor yanımızda. yani arkadaş ortamıyla çözümü bulduk bazen de kuzenlerimden birini alıp gidiyorum yanına. hem birbirimizi görüp beraber zaman geçirmiş sohbet etmiş oluyoruz hem de en azından daha uygun bir ortam içinde olmuş oluyoruz. sinirlenmesi, trip atması da normal üzülme o yüzden kim olsa sevdiği kişiden böyle bir söz duymak istemez, hele ayrılık lafını hiç. ama sonunda anlayışla karşılayacağını düşünüyorum onun da, zaten sana karşı istemediğin bi muamelede bulunmaz ama görüşme işini de bu şekilde çözebileceğinizi düşünüyorum. ay ne çok uzattım yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…